asmadeus demiş ki:beyler if teki performansınıza bayıldım!dinlediiim genç gruplar arasında en yeteneklilerinden birisiniz 😉 başarılarınızın devamını dilerim 😱
Saol yav teşekkür ederiz 🙂.Hoşnut oluyoruz bizde gelen yorumlarla saolun 🙂 .asmadeus demiş ki:beyler if teki performansınıza bayıldım!dinlediiim genç gruplar arasında en yeteneklilerinden birisiniz 😉 başarılarınızın devamını dilerim 😱
asmadeus demiş ki:ayrıca sesini sevdim 😉 daha ii yerlerde görürüz sizi umarum 😉
Teşekkür ederiz.Geliştiriyoruz kendimizi.Sizinle aynı sahneyi paylaşmak güzeldi.Umarım ilerde paylaşırız.Görüşmek üzere.canacanka-t demiş ki:güzel konserdi beyler yaşınıza göre baya bi iyisiniz daha da gelişerek bu tarzda kendinizi çok iyi duyuracağınıza inanıyoruz seyduna olarak her zaman yanınızdayız beyler 🙂
canacanka-t demiş ki:güzel konserdi beyler yaşınıza göre baya bi iyisiniz daha da gelişerek bu tarzda kendinizi çok iyi duyuracağınıza inanıyoruz seyduna olarak her zaman yanınızdayız beyler 🙂
magnum-opus-bas demiş ki:güzeldii beylerr 😛 optum sizleri
canacanka-t demiş ki:evet metronom sorunu vardı ama zamanla oturur o da dert etmeyin biraz daha üzerine düşerseniz halledersiniz başarılar dilerim...
brief-case demiş ki:daha önce de duyuyodum adınızı..dün de haberim yoktu sizin sahnede olduğunuzdan yukarı baya hoş bi müzik geldi indik aşağı bi baktım kasatura..hepsni dinlemesem de çoğunu dinledim ve genel olarak da gayet başarılı buldum..metronom sorunu da şöle;parçaya başladığınızdaki metronomla bitirdiğinizdeki hız farklılığı bariz olarak kulağa çarpıyo..benim bi de eklemek istediğim bi eleştiri de davulcunun çok yumuşak çalması..yaptığınız müzik sert ve davulun da yarattığı boşluk belli oluyodu..
onun dışında ama gerçekten herşy çok iyiydi..bir kez daha tebrik ediyorum..başarılar
brief-case demiş ki:daha önce de duyuyodum adınızı..dün de haberim yoktu sizin sahnede olduğunuzdan yukarı baya hoş bi müzik geldi indik aşağı bi baktım kasatura..hepsni dinlemesem de çoğunu dinledim ve genel olarak da gayet başarılı buldum..metronom sorunu da şöle;parçaya başladığınızdaki metronomla bitirdiğinizdeki hız farklılığı bariz olarak kulağa çarpıyo..benim bi de eklemek istediğim bi eleştiri de davulcunun çok yumuşak çalması..yaptığınız müzik sert ve davulun da yarattığı boşluk belli oluyodu..
onun dışında ama gerçekten herşy çok iyiydi..bir kez daha tebrik ediyorum..başarılar
-Alcohollica- demiş ki:Valla ya bi düzelt bizde rahatlıyalım seyircilerde rahatlasın 😛 😀