Kul (Alternatif, Punk Rock, Hard Rock) - Ankara

inciii...
sonunda buldum ba$ligii..

biziz konserine gelemedm bi dahakine diyordum golgeye de gelemicem sanirim..yine de belli degl aslinda, kapi acili$i bellide tam ne zmn ogrenmem gerek.nese konu$uruzz biz soraa..

ne diyelimm.. KUL grubuna '( anlik garip hissettm) (degi$tiriyorum)'
hepinize (inci haric tanimasamda :) eheh ) ba$arilar..

golgeyi doldurup ta$iriin..
 
incinin FANlarıyla doldu forum yahu biz sahipsizmişiz yaw :p

buarada grup logosu olarak böyle bise düşündüm sizce nasıl??



KUL 2Nisan'da gölge pub(kızılay) da gelirsiniz siz :D
 
Umarım güsel bi konser olcak başarılar diliyorum..tabiki inci'yi seyretmeye gelcem :p yoksa ne öle gitaristlere mi bakcam bi de :twisted:
 
yok ben FAN sayılmam VIP den biletim var :p ;) sahnede güvendiğim bi grup umarım bi terslik çıkmaz ve başka organizasyonlarda görürüz..
 
selam kul grubu,hepinize selam.yeni vokliniz hayırlı olsun.emrah'ı bizim fakülteden tanırım.eğer basketi kadar vokalide iyiyse yaşadınız.ki bildiğim kadarıylada öyle.
konserinizede gelmeye çalışacağım.emre sanırım gelemiyor ama ben gelirim sanırım.söz vermekte istemiyorum şimdi bi terslik olur gelemeyiz.kardeş gruba yamuk olur.neyse şimdiden başarılar sevgi ve saygılar
 
Heheheh Forum Yine inci hayranlarıyla dolup taşıyor. Bero ay pardon biri bu çılgınlığa biri son vermeli... :p

Buyrun efendim bekleriz sizleri. Artık hep destek tam destek karşılıklı olarak :) Kardeş grubumuz buzz a buradan sevgiler saygılar her bişeyler :):):)

The sap güzel olucak işallah. Türkiyede içinde acı bulunduran herkes bizden birşeyler çıkaracak :) Acan sap olamaz. Sap kriterlerine uymuyor. Yada en azından biraz daha zamana ihtiyacı var :p

Grubun logosu süper olmuş acancığım nerden aklına geldi... :twisted: Yannız belirteyim dedim bu logo henüz sadece genel hatlarıyladır. Ahanda işte logomuz budur diyemem henüz.

Beromerocuğum, kıvırcığım; Sen sahnemize güveniyosunda ben güvenmiyorum pek. Daha çok acemiyiz. Üstüne üstlük yeni şarkılar ekledik. Sanırım bir iki hata olacaktır ( olması şimdilik bence daha iyi ) ( umarım çok kötü olmaz :p ) Bu konsere çıkmamızda senin katkın çok büyük teşekkür ediyorum sana buradan... :) Sizin grup ne oldu abi? Toparladınız artık bugünden sonra işallah? ;) Haa bide Önümüzü tıkama sakın berocuğum ;) ( anladın sen ;))

Ya basketi falan geçtim adam fazla yakışıklı ya. Sinir olmaya başladım. Zaten bizi seven bir iki kişi vardı gerisi İnci için izliyodu bizi şimdi geri kalanlarda Emrah için izler. Biz grubun boş elemanları olduk. :) Emrahı zaten konserlerde kar maskesi ile göreceksiniz. :) Heheheh. Şaka bir yana Emrah gibi bir vokalimiz olduğu için kendimi şanslı hissediyorum. Oda Kul da olmaktan mutlu diye tahmin ediyorum. Kendisi bize çok şey katacak bence. Herşeyden önce çok iyi bir insan. Adam gibi adam en önemlisi bu. Ayrıca çabuk kaynaştık. 40 yıllık arkadaş gibiyiz... :) Umarım kndisi ile büyük işlere imza atabiliriz ;)

Evet cevap yazmadığım biri var mı?... sanırım yok... ozaman...









SEVGİLER-SAYGILAR....
 
buzz grubunun ve mertin yorumları hoş gercekten. kalipardiyi cıkaramadım ama okulda söylerse bi cay ısmarlıcam bukadar övgüye :)
konsere gelince, bence hatalar olsada olmasada cok eglenceli olcaana eminim.herkesi beklioruz.
 
OOOO Emrahcığım hoşgelmişsin. Forumlarda daha sık görmek isteriz seni :) Sana kıl olduğumu, sinir olduğumu söyledim hala yorumları hoş diyosun :p Kalipardi dediğin adam koskoca Buzzda müzisyen, bir çayla kandırabileceğinimi sandın :p


Arkadaşlar bir hatırlatma...
Pazar günü ( 2 NİSAN ) KUL Gölge Pub ( SSK İŞHANI BİRİNCİ KAT ) da. Herkesler gelsin.

Giriş = 6 YTL. + ilk içki bedava
Kapı açılış = 16:30
Kul Sahneye çıkışı = 18 - 18:30 civarları...
Yer = Kızılay Gölge Pub
Davetliler = HERKEŞLER :p

Bekliyoruz efenim...







Sevgiler - Saygılar....
 
Teşekkürler. Başka zaman artık :) Andac açılışı işallah çok güzel olur.

Arkadaşlar Fender başka bahara kaldı. Bin bir umutlarla Almanyadan ısmaladığım Fender Deluxe gelmiyo. :( Yani yine Fender alamadım. Kavuşamıyorum Fenderimle. Bakalım ne zaman bir Fenderim olacak? :( Buradan foruma sesleniyorum : FENDER İ OLANLAR KIYMETİNİ BİLSİN GİTARLARININ... :(

Yarın hepinizi bekliyopruz efendim....
Bu arada Acanla size konserin sonunda büyük bir süprizimiz olacak işallah... Eğer yapabilirsek güzel olacak... :D İzleyin görün süprizi :D


Haydi arkadaşlar kendinize iyi bakın.
 
Evet arkadaşlar 2. konserimizide atlatmış bulunuyoruz. Grupça çok eylendik sahnede. Hatta okadar eylendikki inesimiz gelmedi ve repertuarımızda olmayan bir kaç şarkıyıda çaldık :) Bence güzeldi. Seyircilerde iyiyidi. Dier gruplarda çok iyiydi. Yani her bakımdan güzel bir gündü. Ahmetcanla beraber şarkı söylemek ayrı bir keyifmiş :) Güzel bir şarkıydı. Böyle sosyal içerikli şarkıları daha sık söylemek lazım :)
Tabi acanın son şarkıda biz şarkıya girdiğimizde toparlanması ve bizim çalmaya devam etmemizde ilginç oldu tabi. Bende bilmediğim bir soloyu hatırladığım kadarıyla atmaya çalıştım. Buradan söyliyim Acanla aramızda bir bozukluk yok. Kavgada etmedik. Acan bitti sanıp toparlanmaya başladı ama biz fazla gaz olduğumuz için bitirmedik :)
Uzun sözün kısası bizler eylendik. Diğer gruplarıda performanslarından dolayı tebrik ediyorum...

Eleştiri, tavsiye veya yorumlarınız varsa bekliyoruz...








SEVGİLER-SAYGILAR....
 
evet son şarkıda ben toplanırken bizim gaz elemanlar şarkıya girince sap gibi kalıp öyle dikildim sahnede hiç bir sebebi yok başka :D
süper bir gündü böyle gruplarla çalmak zevkli birşey...

bizi izlemeye gelen mavisakal a burdan kucak dolusu sevgiler :D

eleştirileri bekliyoruz...
 
gelemedigim için kardeslerimden grup elemanlarindan çok özür dilerim elimde olmayan sebeplerden oldu 3.konserinizde head bang yapip soyuncam(mekan bosalirsa hepinize bira ismarliycam) dinneyemedim ama tebrikler...
 
Sen soyun mekan boşalır zaten. hnaıhnıaıhn. Şaka şaka :p Heheh Alırız ama bak biranı :) Gelmedin ya alacağın olsun. Bundan böyle dessacorde kardeş değil düşman grup. Silicez sizi bu sahnelerden :p Siz ilerlemeyin diye gerekirse kendimizi feda edicez. Bittiniz siz. hehehe. Başka konserlerde beraber olmak dileği ile ozmn Ömercim. Saol işallah daha iyi konserler sizin olsun efenim... :)

Ayrıca bizleri izlemeye gelen Buzz grubundan Emre ve Barış'a da teşekkür ederiz. Bizleri yanlız bırakmadılar. :)
 
Geri
Üst