Oyun (Progressive Rock) - Ankara

Herkese gerçekten çok teşekkür ederim. İlk konser deneyimimdi (sahne adabı konusunda fazla bilgim yok, çıkıp da birilerini incetecek birşeyler söylediysem affola..). Kendim ve grup arkadaşlarım adına çok zevk aldığımızı söyleyebilirim ;) .

Grubun farklı olmasından ve bizim deneyimsizliğimizden kaynaklanan bir sürü sorun yaşadık. Ses seviyeleri zaten sürekli tartıştığımız bir konu, ki ortama ve dinleyenin konumuna göre sürekli değişir. Hatta stüdyo ortamında bile hala daha tam olarak oturtabilmiş değiliz. Tekniğimizi ve uyumumuzu geliştirmek için sürekli çalışıyoruz. Kendimizi yeterli bulmuyoruz ve gelecekte de kesinlikle bulmayacağız. Yani çalmaya çalışacağız :)..

Orada olan arkadaşlara zevkli dakikalar yaşatabildiysek ne mutlu bize :). Fazla ara vermeden bir iki konser planımız var. Kesinleştiği zaman buradan duyuracağız.
 
Arkadaşlar gelecek hafta Blue Velvet ile beraber VIV Rock Cafe'deyiz. Bekleriz..

afis17-03-2006s.jpg


Yeri bize de biraz zor geldi ama şehir planından bulduk..

viv.jpg
 
umarız iyi olur.ulaşımı sorunsuz bir şekilde halledip mekanı kolaylıkla bulabilirsek cok egleneceğiz biz.gerçi bulamassak da ayrı bir eglence olur sanırım...
 
mdkara demiş ki:
Hypocrete demiş ki:
Mevz-u bahis bar bizim sokakta gözüküyor, lakin ben öyle bir yerin varlığından bihaber durumdayım..


biz o sokakta ziraat bankası hatta hacı ömer tarman a.l. var die ögrendik ama..
acaba o sokak degilmi?
iyice karıştı benim aklım:(

Tamam öyleyse, o sokak Refik Belendir Sokak'ın üst kısmı oleyyor, Hoşdere Caddesi'nden gittiğiniz takdirde daha rahat ve kolay ulaşırsınız. Yalnız Ziraat Bankası ve Hacı Ömer Tarman daha caddeye bakan taraftalar, koordinatlara göre ise VIV Rock Cafe Hoşdere Caddesi ve Refik Belendir Sokak'ı -nasıl desem- birleştiren "sokağımsı" mefhumda. Evet evet, hatta büyük bir ihtimalle VIV Rock Cafe eskiden Kıvılcım Stüdyo'nun olduğu mekana kurulmuş, bulunması o kadar zor değil yani. "Kime sorsan gösterir" derler ya hani, hah işte öyle.
 
tamam o zaman dediğin gibi.hatırladım şimdi kıvılcım stüdyosu olayını... peki o stüdyonun yeri mi şimdi burası?yada sokağın adı neden şehit mahir turan?
osokagın adı farklı değil mi?
 
mdkara demiş ki:
tamam o zaman dediğin gibi.hatırladım şimdi kıvılcım stüdyosu olayını... peki o stüdyonun yeri mi şimdi burası?yada sokağın adı neden şehit mahir turan?
osokagın adı farklı değil mi?

Hayır, Kıvılcım Stüdyosu bir zamanlar şu anki VIV'in bulunduğu yerde iştigal etmekteydi. Kapanmasının ardından yerinde yeller estiği vakit orası VIV olmuş, Kıvılcım'da konumuz ile alakası olmayan başka bir yere taşınmıştır. Konum itibari ile VIV Parmuk Sokak denen yerde bulunmakta, Şehit Mahir Turan Sokak nereden karıştı olayın içine? Şimdi Parmuk Sokak denen yerin pek sokak ile alakası yoktur, o yüzden onu da mevzunun dışında tutalım bir süre.

Şimdi sizin VIV'i bulmanız için en kolay yol, Atakule'den kendinizi Hoşdere Caddesi'ne doğru kaptırmanızdır. Şimdi Hoşdere Caddesi'ni nereden bulacağız derseniz, Atakule'nin önünde durup kuzey yönüne doğru bakın, sağ kolunuzun denk geldiği yer Hoşdere Caddesi'dir ve VIV Rock Cafe'de bu caddenin tam ortasında bulunmaktadır. Bölgeye en kolay ve ucuz ulaşım şekli dolmuşlar ile sağlanmaktadır, fakat sakın "ne dolmuşu abi, ekipmanlarımız var o kadar, atlarız şuradan bir taksiye" demeyin, kısa mesafe olması nedeni ile hoş olmaz. En iyisi siz Abbey Road kıvamında tabanvay şeklinde gidiniz oraya, El Sanatları mı Güzel Sanatlar mı ne, onun hemen ardından göreceğiniz ilk okul Hacı Ömer Tarman Lisesi'dir. Oradan sağa dönün, hemen köşede VIV'i göreceksiniz, şaşırmayın. Yalnız bütün bunları VIV'in eski Kıvılcım olması varsayımı doğrultusunda anlatıyorum, yanlış yere ulaşırsanız sorumluluk kabul etmem, grup ile en ufak bir alakam olmadığı avukatlar tarafından teyit edilecektir.

Hep Amatör gruplara yol gösteren biri olmak istemiştim, kısmen de olsa başarmışımdır umarım.
 
Selamlar, daha pazar günü şöyle güzel bir hippi günü yapalım dedik üç grup. Çok keyifli olacak, günlerdir plan yapıyoruz :). Bekleriz herkesi..

nefes_afis_19.03.2006s1.jpg
 
hepinizi tebrik ediyorum konsere maalessef gelemedim ama stüdyolarınıza gelmiştim :D özellikle emreciiimi üstün çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.başarılarınızın devamını dilerim
 
arkadaşlar bu akşamki konsern olacağı viv cafe nasıl bir yerdir.Daha önce bilmediğim bir yer.Nasıldır hem mali hem manevi açıdan.Evden çıkmadan cevap verirseniz çok iyi olur...
 
tanımıyorum ben böyle grup valla. hele hele can diye basçıları varmış bunların. hem aynı zamanda başlamışız bu adam döktürmeye başlamış hem de kalkmış böyle nerde benim yapmak istediim müzik var gitmiş onu yapmaya başlamış her yerde. kıskançlıktan çatlatcak mısınız ya beni : )

keşke daha çok çalsaydınız ya. keşke logical song bekledim onu da çalsaydınız. ama olsun ben bulurum sizi bi yerlerde : ) .

bu arada söyleyin o white rabbit kızına o nası bi vokaldir o nası bi duygudur o nası bi sestir yaaaaa....
 
Geri
Üst