DredNat(Alternatif rock)-Ankara

konser die yırtınmıştık ii oldu fallada duruma göre geliris belkim:)

Drednat_Dawul demiş ki:
Bu arada arkadaşlar modemim bozuk olduğu için internette değilim...o yüzden fırsat buldukça internet cafe den girebiliorum...İlgililere duyrulur:)

mertin gizli hayranları warmıışşş waaaowww :p
 
konser süperdi walla bizim okul nasıl böle bişi ayarladı çok şaşırdım :D
performans da çk güseldi ;) ii eelendik 8)
 
direc-t in gelmemesinin werdii üzüntü,kimbilir hangi amatörü getirecekler gibi düşüncelerle gittiğim bahar şenliğinde bu kadar eğlenceimi tahmin bile edemezdim :D cidden drednat çok iiydi ;) gerçi bazı arklar akının thişörtünü çıkarmamasına çok üzüldü ama :) hrlde idare izin wermedi onada :( bence bu grup ii yerlere gelir ne dielim yolunuz açık olsun ;)
 
puhfhhsss gelemediimz konser yorumları sinirimi bozuyor=((...nese bari kitle genişlettiniz tebrik ediorum hepiniziii!!..göremiorum sizi,ortalıkta deilim ama olsun cidden yazın bol konser beklioruz söyliyim:D
 
YBAL'dan arkadaşlara teşekkür ederiz.

Drama_Queen : Grubumuz yaz ayını çalı$arak geçirecek sanırım. Daha kesin bir karar vermedik ama tahminen $arkı kasmaya devam edicez. Ayrıca Fantastic 4 deriz ötesi yok deriz:)


Sevgilerle.
 
Drednat demiş ki:
Drama_Queen : Grubumuz yaz ayını çalı$arak geçirecek sanırım. Daha kesin bir karar vermedik ama tahminen $arkı kasmaya devam edicez. Ayrıca Fantastic 4 deriz ötesi yok deriz:)


Sevgilerle.

teşekkür ederiz çağdaş:)
siz kasın walla kasınca ii oluo!
bizde 17 hazirandan mutlu dönelim daimi konser izleyicileri görewimizi yerine getirelim:)
şimdiden başarılar!
konserinizin ii geçtiğine sewindim bu arada:)
 
Bu arada konseri ayarlayan Alaz arkadaşımıza we bizi desteklemeye gelen butun arkadaşlara cok teşekkür ederiz....(bi de benden ısrarla İnsannn çalmamızı isteyen we bana Magnum alan arkadaşa da kendi adıma teşekkür ediyorum...:):))
 
Geri
Üst