Amatör çizerler buyrun buraya...

Gençler aranızda çizim yeteneği konusunda kendine güvenen ve oturup ciddi ciddi bişeyler çizeniniz veya belki de bi mizah dergisini karikatür yollayanınız var mı?

Şahsen karakaleme bayılırım,portre çizerim,karikatürsüz kalmam...Pederin gayretiyle yağlı boyaya başladım...

Neyse scan'lediğiniz çizimleriniz falan varsa link falan verin,merak ediyorum sizler neler yapıyosunuz...

Görüşlerinizi de eksik etmeyin,çizimlerle ilgili...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Gençler madem ilgi gösteren yok..Ben biraz gaz veriyim mekana..

Aşağıdaki adresteki çimlerimden ilki Keanu Reeves'in portresidir..

İkincisi Anathema - Deep etkisinde gecenin 3'ünde çıkıvermiş buhran patlamasının eseridir...

Diğer üçü de üşengeçlikten bi türlü bi yerlere gönderemediğim karikatürlerimden bazıları...

http://lefteyenine.sitemynet.com
 
LeftEyeNine
bende 10 e yakın resim var çiziyoruz işte scener olsa yollardım kardeş ama maalesef sitene girdim ama çok bi şey göremedim ama kendince güzel eyvallahbenim maile msj at ([email protected])
 
Orta okul çağlarında sıkıntıdan defter kenarlarına komik suratlar çizerek başlamıştım daha sonları baya gelişti ....ama mutlu olduğum zamnlarda çizdiğim zamn daha güzel şeyler meydana geliyo bunu farkettim defterlerim ve not kağıtlarım bu tür tiplerlen dolu...

bazen arkadaşlarla oturup bu tipleri bi yerde toplayıp kısa öyküler oluşturuyoruz çok komik oluyo ama scanleme gibi bi olayımız yok malasef..bu yüzden bu karikatürleri sadece kendi aramızda eğlencelik işler olsun diye yapabiliyoruz şimdilik.. :) :)
 
Ben resim bölümü vatandaşı olarak istemesemde çiziyorum.Daha tablom yok ama olacak inşallah! Resimlerim scanli var ama bi yere göndermedim daha. Buraya belki gönderirim. Diğer çalışmalarda gyet güzel ama bunları Açarşist görmesin, hebire eleştirir ona göre!
 
arcanus resimlerin guzel fotoların yani diğerlerininkide oyle bi ara ben pek çizim yapamıyom çoğunlukla manga çiziyorum fakat acemice hehe inanmayın acemice dediğime gondericeğimi bile sanmam patentsiz asla.
 
daisuke, mangaların olduğuna göre anime.gen.tr yi biliyorsundur? çizimlerini oraya gönderemez misin? Bu kadar güvendiğine göre iyi mangaların olmalı.
 
50 sayfalık bi Captain Tsubasa çizgi romanım vardı...Saçma salak çizgiler vardı ama ciddi ciddi emek vermiştim, kafa patlatmıştım..Şu gün o enerjiyi ve yartıcılığı bulamıyorum, bu da bana çok koyuyo...

Hmm...Anime başlığı burda iş yapar mı acep?
 
Geri
Üst