Nükleer Başlıklı Kız

untitled214ug.jpg
 
legends_of_SRV demiş ki:
isim cok güzel logo cok güzel fakat repartuar uyumsuz


1.uyumsuzluktan kastın nedir?
2.bunlar zaten cover olduğu gibi çalmıyoruz....
3. (eğer dinlemediysen)dinlemeden karar verme...

çeşitlilik bazen güzeldir.isim-logo yorumun için sağol uyum sorununu sen dinledikten sonra tartışırız........eyvallah :D :D
 
Arkadaşlar ;


Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Geleneksel Rock Şenliği

7 NİSAN SAAT 18:30 NÜKLeeR BAŞLIKLI KIZ @ YOLCU ROCK BAR - ANKARA

(Giriş 1.5 milyon)


Biliyorum belki biraz abardık, kafalar karıştı konserler üstüste geliyo son durumu şöyle bir özetleyecek olursak ;


5 NİSAN ÇARŞAMBA SAAT 19.00 ANTİK BAR - BOLU

7 NİSAN CUMA SAAT 18.30 YOLCU ROCK BAR(GUMMF ROCK ŞENLİÐİ) - ANKARA

9 NİSAN PAZAR GARAGE ROCK BAR - ANKARA




DİNLEYEN DİNLEMEYEN HERKESİ, N.B.K( REBEKA :LOL: ) AHALİSİNİ NÜKLEER BAŞLIKLI KIZ KONSERLER DİZİSİNE BEKLİYORUZ....


Nükleer Başlıklı kız kasırgası her yeri kavurmaya başladı siz de katılın hep beraber eğlenelim ;)


SEVGİ & SAYGI
 
Canlarım benim...
hayır hiçte çok olmadınız...
asıl siz bundan sonraki başarıları görün, ben biliyorum ama yine de sizinle birlikte bu güzelliklere şahit olmak farklı ve inanılmaz keyif verecek bana!
ömrüm olduğunca yanınızdayım, ömrüm olmazsa da eşşşek cennetinden yine sloganlarımı atacağım size, yine coşacağım sizinle cehennemde olsam bile, yine sizinle olacağım!

Bolunun smilelerini çıkarıyorum! 8)
ama farklı bir şey çıkarmayıp, bu konser ve bundan sonraki bütün konserler için aynı smileleri kullanacağımı buradan cümle aleme ilan ediyor, duyuruyorum!

:beer önce bu...
:dans sonra bu...
:metal sonra bu...
:zipla ve son olarak bu şekilde çıkacaksınız mekandan!!!

hata, sorun istemiyorum!
ben ankarada kalıp baskı atölyesinde, matbaa mürekkebi, asfalt zifti, nitrik asit, gaz yağı, sentetik tiner, delgeçler, çinko plakalar, marleyler, plaka- kağıt kesme biçme aletleri ve daha pek çok delici kesici, yakıcı alet arasında, kulağımda en sevdiğim müziğimle birlikte ellerim ziftli olarak baskı yapmak, çalışmak zorundayım!!!

konserden sonra biri beni arayıp çok güzel olduğunu söylemezse hepinizin kafasını nitrik asite sokarım, sonra plakaya basıp gravür yaparım! ama yaparım! :twisted:
sonra isminiz gravür başlıklı kız olur haberiniz olsun!!! :yaratik

BOL ŞANS CANLARIM!
SİZE GÜVENİYORUM!
BU KOCA CÜSSE YANINIZDA DEÐİL AMA YÜREÐİ, BEYNİ SİZİNLE...
SEVİYORUM SİZİ!

MERVE :metalhead
 
poisonheavy demiş ki:
Ayrıca en büyük kolaylığı ve şansı cenkaya diliyorum çünkü en çok o sizin kahrınızı çekiyor!


EYVALLAH MERVE canımsın ;) Ama ne kahrı bee guzelim hepsi benim kardeşimmmmm hepsi akıllı uslu hepsi aslanlar gibi ( haa birisi kaplan ama) :LOL:
ARKADAŞLAR BU ARADA KONSER TARİHLERİ
5 NİSAN ÇARŞAMBA SAAT 19.00 ANTİK BAR - BOLU

7 NİSAN CUMA SAAT 18.30 YOLCU ROCK BAR(GUMMF ROCK ŞENLİÐİ) - ANKARA

9 NİSAN PAZAR GARAGE ROCK BAR - ANKARA


BEKLERİZZZZ....
EGLENİRİZZZ...
EGLENDİRİRİZZZ


DAHA YENİ ISINIYORUZZ...

EYLEMLERİMİZ SÜRECEKTİRR
 
İmdaatt ezgii dur gelmee yeterrr :p :LOL: Tamam seviyosun bizi ama doğrama yahu kendini bak bi kol sakat olmuyo böyle nasıl alkışlayacan bizi ? :)



noolcek erdem ciim siz bööle olduunus sürece ben sizi her türlü alkışlarım 8)... giden bi kol olsun ne önemi war :) arkadaşlar bu arada bolu konserinde de başarılar diliorum hepinise...umarım istediiniz gibi olur herşey...hade rast gele... ;)
 
arkadaslar gruba gerçekten iyi isim ve logo bulmuşsunuz tebrikler :)

sizinle aynı sahneyi paylaşmak baya eğlenceli olacağa benziyo
burdan hemen afişi yayınlıyım
ama önce küçük bir not : yolcu bar biraz küçük bu nedenle sınırlı sayıda biletimiz var , sonra cuma akşamı gelipte bize yer yok mu demeyin biletinizi önceden alın :D biletlere Gazi Üniversitesi mimarlık mühendislik fakültesinde bulunan standımızdan veya bu gruplardan herhangi birinde arkadşınız varsa onlardan, bide eğer kalırsa kapıdan alabilirsiniz :D



7 Nisan Cuma günü ssk iş hanını sallıcaz herkezi beklioruzzzzzzzz:D
 
Çok teşekkürler gryllus-gitar , biz de sizle birlikte sahne almaktan büyük zevk duyucaz....

Afiş için ayrıca teşekkür ,sağolasın..
 
VuSlaT demiş ki:
Allah artırsın, böyle menajer dostlar başına..

öncelikle meraba =) ... konserlerimiz için Allah arttırsın demişsin çok saol...umarım arttırır.. arttırıyo gibi de zaten :) ..

ama sanki bütün konserlerimizi bir kişi ayarlıyormuş gibi mi yansıttık onu anlayamadım :roll: ... N.B.K.nın Garage.da gerçekleşen ilk konserini bizim gitaristimiz Erdem ayarladı... 2. konserimizi ben ayarladım ... 5 nisanda Bolu'da olcak 3. konserimizi bize manevi olarak çok destek olan Berkayımızın abisi bi tanecik arkadaşımız Cenkay ayarladı ... 4.yü yani 7 nisan cuma günü Yolcu Bar.da olcak olan konserimizi gitaristlerimiz Toygan ve de Erdem ayarladılar... 9nisanda Garage.daki konserimizi de yine gitaristimiz Erdem kardeşimiz ayarladı...

bunları açıklama ihityacı duydum çnk. kimsenin hakkı yenmesin istedim ;) .... aylardır canım grup arkadaşlarım yani dostlarımla birlikte çok emek verdik..bunları söyleme amacımı kimse yanlış anlamasın...sadece aydınlatma amaçlı olarak içimden yazmak geldi :D ... sizede müzik hayatınızda başarılar dileriz ve konserlerimize de bekleriz :D ... sevgiler saygılar
 
pink_acid demiş ki:
VuSlaT demiş ki:
Allah artırsın, böyle menajer dostlar başına..

öncelikle meraba =) ... konserlerimiz için Allah arttırsın demişsin çok saol...umarım arttırır.. arttırıyo gibi de zaten :) ..

ama sanki bütün konserlerimizi bir kişi ayarlıyormuş gibi mi yansıttık onu anlayamadım :roll: ... N.B.K.nın Garage.da gerçekleşen ilk konserini bizim gitaristimiz Erdem ayarladı... 2. konserimizi ben ayarladım ... 3. konserimizi bize manevi olarak çok destek olan Berkayımızın abisi bi tanecik arkadaşımız Cenkay ayarladı ... 4.yü yani 7 nisan cuma günü Yolcu Bar.da olcak olan konserimizi gitaristlerimiz Toygan ve de Erdem ayarladılar... 9nisanda Garage.daki konserimizi de yine gitaristimiz Erdem kardeşimiz ayarladı...

bunları açıklama ihityacı duydum çnk. kimsenin hakkı yenmesin istedim ;) .... aylardır canım grup arkadaşlarım yani dostlarımla birlikte çok emek verdik..bunları söyleme amacımı kimse yanlış anlamasın...sadece aydınlatma amaçlı olarak içimden yazmak geldi :D ... sizede müzik hayatınızda başarılar dileriz ve konserlerimize de bekleriz :D ... sevgiler saygılar

Evet aslında billurumuz vokalimiz iyi açıklamış;

Sonuç itibariyle biz bir amatör grubuz ve profosyonel anlamda bir menejerimiz yok, sadece cenkay arkadaşımız elinden geldiğince bize yardımcı olmaya çalışıyor, billurun da dediği gibi şu ana kadarki 5 konserden 3ünü ben, 1ini cenkay, 1ini de billur ayarladı yani isterseniz siz de ayarlayabilirsiniz çok zor bişey değil :)

Sevgi & saygı
 
NBK Bolu Antik bar konserinden döndü, bende eve ilk varanlardan biri olarak;

Boluda bizi yanlız bırakmayan, soulfly ı sabırla bekleyen ve bizimle birlikte konser boyunca kafa sallayan düşündüğümüzden de keyifli kitleye çok çok çok teşekkürlerimi sunarım (evet sunarım)(sundum).

Ama herşeyden önemlisi, bizi boluya kadar benden yaşlı volkswogen minibüsü ile taşıyan, herşeyimize yardım eden, (üşüdük diye minibüsün ocağını bile yaktı :)) NEDİM abimize daha bir çok teşekkür ediyoruz...!

Bolu gündem gazetesinin saygı değer röportajcıları ve fotoğrafçıları! Sizide unutmadık tabi :)

Çok keyifli bir gün geçirdik sayenizde arkadaşlar!

Ha, bu arada, NBK çok yakın bir zamanda kucak dolusu süprizlerle çıkacak karşınıza!

Hürmetler...
 
Geri
Üst