The Guest(Alternative-Modern Rock)-Ankara

The Guest !grup iki hacettepe(burak,ökem) ve iki çankaya üniversitesi(emre,tolga) öğrencisinden oluşuyor!ortlama sayıda konserimiz oldu şu ana kadar ve daha büyük organizasyonlar için uğraşır durumdayız!

konserden iki video aşağıda ;) !
guest26gw.jpg

soldan sağa Ökem(bass)Tolga(davul)emre(vokal+gitar)burak (gitar)


guest87pg.jpg


Yukarıdaki fotoğraflar garage konserimize aittir....

VİDEOLAR;)
http://www.youtube.com/watch?v=VT9cGn8yVoo&search=%C3%B6kem(she will be loved)
http://www.youtube.com/watch?v=MxDPhAgwgRU(time is runnin out)

konserlerde görüşmek üzere....
 
tebrik ederim

arkadaslar bu adamlar az zamanda cok iş basaran tıplerdendir oncelıkle bunu ıfade edıım :) arkasından da nacızhane bır onerı getıırıcm,, dıkkate alın bu sahsıyetlerı boş insancıklardan degiller...
THE GUEST ,, desteklıorm sızı,, hersey ıstedıgınız gıbı olsun ,, bol sanslarr..
( burki attın ımzanı hos bısıye yıne tebrık ederım ;))
 
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle forumunuz ve grubunuz hayırlı olsun. Umarım güzel işler yaparsınız.

Şimdi izninizle bir iki eleştiri yapacağım izlediğim videolardan gördüğüm kadarıyla...

Genel olarak güzel bir grupsunuz sorunlarını hallederek yolunuza başarılı bir şekilde devam edebilirsiniz bence. Tıme Is Running Out şarkısını 2 gitar çalmanız sizin için daha iyi olur çünkü geçişlerde çok boşluk hissediliyor. şu i won't let you.... kısmında gitara biraz flanger koyarsanız daha hoş olur gibime geliyor. Vokalin sesi gayet güzel, ama sanki erken yoruluyor şarkının sonunda biraz bitsede kurtulsam der gibi söylemiş :) Ayrıca bizim grubada bir türlü anlatamadığım bir durumu gördüm sizdede belki sadece bu iki şarkıda böyledir. Grup elemanlar olduğu yerde duruyor hiç bir hareket, sehirciyi ateşleyecek atraksiyon yok.


Neyse arkadaşlar tekrar başarılar. En kısa zamanda sizleri izleyebilirim işallah. Eleştirilerimde elimden geldiği kadar yapıcı olmaya çalıştım. Dikkate alıp almamak sizin elinizde. Görüşmek üzere... :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
lostin1289mt,,teşekkürler inş yakında demo kayıtlarıda ekliyeceğiz;)
DEMET yavrum çok teşekkürler konsere beklerim bak.....
Extacy617,,çok teşekkür ederim Desaccorde'e başarılar:)

Mert_The_gitar,,güzel dileklerin için teşekkür ederim öncelikle........o şarkıda iki gitar çok gereksiz oluyor genel olarak gerek görmedik,flanger konusunda şarkının orjinalinde yok bide o konser biraz apar topar oldu amfi ve gitarı mekana zor taşıdım efektör taşıcak hal kalmadı bende dikkat etmişsindir önümde bir tek boss MD2 var......hocam bu sabit durma konusunda haklısın galiba çünkü birkaç benzer eleştiri aldım!eleştirilerin için çok teşekkür ederim......''Kul''a da başarılar dilerim!

müzkle kalın;)
 
gruba olan inancımı 'neme lazım ilerde tanımaz falan' düşüncesiyle ilk konser afişine buraktan aldığım imzayla açıklayabilirim sanırım:D....çünkü biliyorum herşey şimdikinden de iyi gidicek,güzel işler çıkcak,iyi bi kitle taniyacak THE GUEST i... yolunuz açık,herşey süper olsun ne diyim?!!!!
 
Pazar günü olması tasarlanan biziz konseri iptal olmuştur onun yerine yarın erken saatlerde IF (performance hall)dayız!

sevgiler.....
 
Extacy617 demiş ki:
arkadaslar yrn ben gelebilirim diger çikan gruplar kimdir

hocam kusura bakma msjı yeni gördüm yaa çok teşekkür ederim zahmet olucaktı sana

Bu IF de iptal oldu organizatörlerden çektiğimiz nedir kardeşim afişsiz konser mi olur dimi!neyse biz yolumuza dewam ediyoruz herşeye rağmen;)
 
Geri
Üst