The Guest(Alternative-Modern Rock)-Ankara

afi23nisan3eg.jpg
 
harbi afişi görmeden çıkcaz artık neyse sağlam bir akşam olucak valla....bekliyoruz.....(bu arada yağmur yağıyo ya:()
 
yanı bu kadar olur beaa..sahnede,,bısı yokken ortada ,,gıtar ayrıl sen askıdaannn,, dus yere,,,:) :) ssen de bozma ıstıfını burak allam yaa...:):)
işte nazar nazarr :):):):)
kem gozlerden koruusun tanrıımm ...:):):)
ehh ii işler yapınca bole nazara gelıoo bu jojuklaarr..
gozu olanıın gozuu cıksın leeeeeeeeennnn :LOL: :LOL: :LOL: [/b]
 
Evet Arkadaşlar Konser Yorumu:
Sahnede ki Performansınızı İlk Kez İzledim...
Her Hangi Bir Aksaklık Yaşamadan Konseri Güzel Bir Şekilde Bitirdiniz... Ellerinize Sağlık...
Bu Arada Yaptığınız Yorum İçin de Çok Teşekkür Ediyorum ;)
Başarılar... :twisted:
Bu Arada Askı Olayı Fazla Büyütülecek Bir Olay Değil,Profesyonel Müzik Yapan Grupların Genelinde Olmuştur Ufak Tefek... ;)
 
organizatör emrah'a çok çok teşekkürler tekrar sağladığı kolaylıklar ve desteği içn:):)..
ayrıca askı olayını abartmaya gerek yok arkadaşlar burda okuyunca facia gibi anlattığınızı gördüm anlam veremedim niye öyle yaptığınızı..?????.. neyse..
ben bu konserde de The Guest olarak hergün kendimize bişeyler kattığımızı gördüm çok mutluluk vericiydi:) destekleriniz için çoook teşekkürler!!.. The Guest şuan 4-5 Mayıs Çankaya Üni. bahar şenlikleri hazırlığında oraya herkesi ısrarla bekliyoruz!!:D:D (gerçi elimize henüz resmi yazı ya da bilgi geçmedi şenlikle ilgili ama programda ismimizin yazılı olduğunu birçok kişiden duyduk, gelişmeleri yine burdan bildireceğim, şimdilik orda olacağımızı bilin ve bizi yanlız bırakmayacak şekilde program yapın;);))
sevgi & saygılar..
 
sahnede askı çıkma hadisesi benimde başıma gelmişti,kötü bi durum cidden ;) geçmiş olsun diorum gitaristinize.nazar nazar :D
başarılarınızın dewamını dilerim..
 
Ya evet askı çıkması olayı zaten öyle çok abartmıyorum hoş değil tabi ama işte makarasını yapıyoruz ...ezgii sağol harbiden nazar heralde...:)
 
The Guest Bildirisi:
Çankaya Üni. Şenliklerinde 6-7 amatör grup konseri iptal buna The Guest'e dahildir.. Sebebi konserde çıkacak olan müzisyen arkadaşların Üniversite Rektörlüğü tarafından belirlenip onaylanmış olmasıdır, Kültür Hizmetleri Müdürlüğünden yeniden onay almamıza karşın sonuçta resmi program yazısında bulunmadığımız için şenlik kapsamından grup olarak çekilmiş bulunuorz (çünkü artık iş laubalilie doğru yürüo: iptal etmeler, sonra yeniden çağırmalar fakat ismin zaman aşımı sebebiyle yazılmaması --yani programın çoktan yazılmış olduğundan dolayı ekleme yapılamaması-- vb. birçok sebeplerle...)
 
harbiden bravo böyle son gün haber alacağımız organizasyonda çıkcamıza hiç çıkmayız the guest hepinizi seviyor ve çalışmalarına devam ediyor....müzikle kalın ;)
 
the guestten uzak ı dinliorum milyonuncu defa sanırım bu... ilk alkollü dinliyşimm sözler ayrı bi şaane geldi yaaa!!gecenin bi yarısı üşenmedim ve forumla alakası olmayan bi mesaj da olsa atiim bunu dedim....budur yani! ii gecelerrrr
 
Geri
Üst