Pinhani

Rena konseri müthişdi çeşme hatıraları felan
geliom birazdan maviye izmirde pinhani dolu geceler hadi bakalım
 
İzmir konseri cidden çok güzeldi,bazı olanaksızlıklara rağmen hoşgörüyle karşıladılar herşeyi..o kadar mütevazi insanlardan oluşan bir oluşum ki Pinhani,cidden şaşırdığım kadar çokda tebrik ettim kendilerini..

Cin Seddi,Vokalisti olan Özlem'le yapılan 4-5 şarkılık Düet olayıda ayrı bir güzellik kattı konsere..

tekrar gelsin, sık sık gelsin İzmir'e, Pinhani..çalan ellere,düşleyen zihinlerinize sağlık..

kolay gelsin.

Rena Bar/Tonmaister
 
ilk defa geçen ptesi gecesi 5n 1k da,sabah 6da yola çıkacak olmama rağmen 2'ye kadar izledim.ama iyi ki izlemişim.tebrikler,cidden.''istanbul'da'',''hele bi gel''çok güzeldi.istanbul'da konser olsa da gelsek ;) .walla umarım piyasada kaybolup gitmezsiniz.başarılar...
 
Valla çok fena sayılmazlar ama umarım konser ve imza günleriyle çok iyi yere gelebilirler niye olmasın. Bu arada ben yeni kullanıcıyım herkese bolbol selam yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
 
açıklık getireceğimi umarak şöyle diyeyim... 6 7 yıldır tam anlamıyla müzikle uğraşıyorum başlarken küçüktüm tabi ama şimdi büyüdüm öğrendim.. bu sitedeki ve diğer sitelerdeki amatör grupların çoğunu dinledim bunun dışında jazz dışında diğer müzikler beni doyurmaz oldu.. amatör grup dinlemeyide bıraktım burdaki eleştiriler genellikle olumlu .. benimkide artısı olur.. 4 tane şarkınız var sitenize koyduğunuz 4 ünüde indirdim her amatör müzik grubuna yaptığım gibi(sizi ik dinlediğimde daha internet ortamında bu kadar duyulmamıştınız siteniz yeni açılmıştı)....sonra dinledim sonra bidaha hala da dinliyorum.. duru ve temiz bi iş olmuş cidden .. vokal çok başarılı diğer türk gruplarındaki gibi değil türkçeyi müziğe bu tarz müziğe uydurmak zor... albümünüzü almadım türk albümlerine bi kaç baba haricinde para yatırmayı uygun ve gerekli görmüyodum.. sizde gelecek var diyeceğim ama abim yaşındasınız.. albümün yapımında akın eldes te yardımcı olmuşsanırım çok sevdiğim bi gitaristtir... bu gözümde bi puan eder.. sitedeki resimlere baktım grup dahilinde bayan bulundurmanızda güzel ismin türkçe seçilmiş ama çok çok orjinal olması insanın pinhani derken şiirsel bi zevk almasıda güzel.. ister istemez değişip gelişmeniz ve ileri safhalarda olumlu eleştirilerin sizi daha az enterese edeceği çok açık ve bir o kadar doğal umarım bu çizgide kalırsınız zira kanımca çok iyi gidiyosunuz...
sanırım albümünüzü alıcam..uzun süreden beri ilk defe dinlediğim bi türk grubunun bikaç parçasını dinlemek yetmedi ve diğer parçaları merak etmemi sağladı..
başarılar...
 
Pinhani Turneye Çıkıyor!!!

merhaba

bize ulaşım sponsoru olan sun express hava yollarının da katkılarıyla bu ay çok sayıda konser vereceğiz . şimdilik belli olanlar
istanbul , izmir , çeşme , antalya , konya , eskişehir

büyük ihtimalle konser vereceğimiz diğer yerler :
trabzon , alanya , ankara
bu yerlerdeki detayları da en kısa zamanda ileteceğiz

11 temmuz istanbul :
beyoğlu hayal kahvesi , saat 21:30 - 24:00 arası
bizden sonra da hayal kahvesinde her salı ıkan arwen grubunu dinleyebilirsiniz

13 temmuz izmir :
alsancak mavi bar , saat 22:00 de

15 temmuz çeşme :
çeşme sineması(migros üstü) , saat 22:00 de
bu konserde bilet sınırlı

22 temmuz antalya :
gizli bahçe , saat 22:00 de

23 temmuz konya :
aqustic rock cafe , saat 21:00 de

27 temmuz eskişehir :
carpe diem , saat 22:00 de

diğer konserler için çok yakında haber vereceğiz
görşmek üzere

pinhani
 
pudding demiş ki:
işte antalya :) bi aksilik çıkmazsa orda olcaz.keşke daha erken olsaydı konser..malum antalyada ulaşım zor....neyse hadi bakalım görüşürüz..
ee,artık Gizli bi servis falan ayarlar..yapıyorlar sanırım öyle güzellikler..bir keresinde repertuvar köpeklerini izledik gece 3 gibi bitti konser, ana yollardan servis yaptılar..
 
scrotestical demiş ki:
pudding demiş ki:
işte antalya :) bi aksilik çıkmazsa orda olcaz.keşke daha erken olsaydı konser..malum antalyada ulaşım zor....neyse hadi bakalım görüşürüz..
ee,artık Gizli bi servis falan ayarlar..yapıyorlar sanırım öyle güzellikler..bir keresinde repertuvar köpeklerini izledik gece 3 gibi bitti konser, ana yollardan servis yaptılar..

o zaman oranın adı gizli bahçe bile değildi yahu :) baya önce olmuştu o konser..1-2 sene oldu yamulmuyorsam :D

servis olur inş..olmazsa sahilde devam artık müziğe :LOL:
 
yok, bu yazdı..yani geçtiğimiz yaz..Neyse konunun dışına çıkmayalım..Grubun sitesinden üç tane şarkı indirdim, ikisini dinleyebildim, fena değil..Hele bi gel baya güzel bi parça.. Gruba başarılar..
 
çok başarılı bir iş çıkarmışsınız. bu yıl türk müzik piyasası için iç açıcı çok güzel işlerin ileri çıktığı bir yıl sanırım. pinhani ve nem gruplarını aynı sahnede bir arada görmeyi çok isterim. birbirine çok yakışıyorlar )) ve sanırım o yırtık çuvalın büyük yamaları oldular çaktırmadan. aynı şeyleri ve "ayna" versiyornlarının zorlamalarını sokuşturmaya ve kısa yoldan sahte prim yapmaya çalışanlara inat uzun soluklu olun yalvarırım.
 
Geri
Üst