Pinhani

Dinlediğim en iyi gruplardan birisi... Ses çok etkileyici, bazen bütün enstrümanları kapatıyor...

Fakat albümün kapağına bakarken bir fotoğraf gördüm ve dumur oldum. "O ses o adamdan mı çıkıyor?" dedim kendi kendime... :roll:
 
süper bir grup bence.bazı şarkılarında içim cıvıl cıvıl olurken birden hüzünlenebiliyorum.ben en çok beni al ve hele bi gel şarkılarını seviyorum.yolları açık olsun...
 
Fakat albümün kapağına bakarken bir fotoğraf gördüm ve dumur oldum. "O ses o adamdan mı çıkıyor?" dedim kendi kendime...


sana katılıyorum bende sesini duyduğumda çok farklı birini bekliyordum ama sinanı görünce kaldım öyle:) ama ses süper
 
ya dediğiniz gibi Sinan abi sesi insanı dinlendiriyo huzur veriyo böle bütün yorgunluğu alıyor üzerinizden böyle çok rahatlatıyo ders çalışırken çok güsel oluyo hepinize önerim... ayrıca ben Zeynepide çok beeniyorumm gerçekten çok başarılı yaa bence çok süperr bir grupp türk Rockına katıcakları çok şeyleri war... canlı daha dinleyemedim ama en kısa zamanda işallah bi kac vidiosunu izledimm çok güzeldi...
 
ben bu konuya pek katılmıyorum ben onu defalarca dinledin bi şarkıyı üst üste 5 6 kez dinlemişimdir ama sıkılmadım yine dinlerim yine dinlerim...
 
pinhani den konser haberi...

5 Ocak 2007 Beyoğlu Balans Music & Performance Hall
Pinhani & Akın Eldes Trio
5 Ocak Cuma saat: 22.00' da
Bilet Fiyatları : 20 YTL
18 Yaş Sınırı vardır...


ayrıca sitelerinde (www.pinhani.com) şöyle yazıyor bu konserle ilgili

''2007 yılının ilk konseri 5 Ocak Cuma günü İstanbul'da Beyoğlu Balans Music Hall'da . Bu konserde birçok yeni Pinhani şarkısını ilk defa sizlere çalacağız . Pinhani'nin 2. ve 3. albümünden bazı şarkıları şimdiden dinleteceğiz .

Aynı gün Akın Eldes'in solo albümlerindeki enstrümantal şarkıları da Pinhani konseri sonrası sizlere çalacağız . Pinhani'nin bazı şarkılarını enstrümantal olarak da dinleyebilirsiniz . Konserin başlangıç saati 23:00 . Her iki konserde Akın Eldes ve Cem Aksel de bize eşlik edecek.''
 
Bence Akın Eldes ve Cem Aksel gibi isimlerle bir araya gelmeleri çok önemli bir referans.Bütün albümü bir kez dinledim ve bana göre kötü ya da sıkıcı değil.
 
arkadaşların bağışlayın cahilliğim için.biraz önce hele bi gel klibini izledim orda akın eldesi gördüm.akın eldes bu gruptamı yoksa misafir olarakmı çalmış???
 
metafiz demiş ki:
arkadaşların bağışlayın cahilliğim için.biraz önce hele bi gel klibini izledim orda akın eldesi gördüm.akın eldes bu gruptamı yoksa misafir olarakmı çalmış???

merhaba metafiz,

akın eldes bizim albümümüzün müzikal prodüktörüdür. konserlerde ise vakti oldukça pinhani ile birlikte çalmaktadır. albümümüzde gitarları akın eldes çalmıştır. sevgiler.

zeynep üçer
 
slm pinhani sizi keşvedeli fazla olmadı ama müziğinize hayran oldum..izmir den amatör bi rock topluluğunun bass çısı olarak başarılar dileriz..bir karşılıklı bass sololar atmayıda çok isterim doğrusu zeynep senle..hadi bakalım hep MÜZİKLE KALIN..
 
bence ben nasıl büyük adam olucam... onda hayatı görebiliyosun bence çoğunluğu anlatan bi şarkı(en azından beni fazlasıyla):)
 
ewet pinhani kelimesi günümüze yabancı ama önceki nesillerde kullanlmş bi kelime özelkle dedelermz tarafndan :)
pinhani grubuna gelinje şarkı sözleri dehşet derecede anlamlı :)
ben en çok seni bana anlatırlar şarkısını sewiorum
 
Geri
Üst