İllegal (Alternatif,Türkçe Rock)-izmir

Levent_KAHYA demiş ki:
the-ROCKexpress demiş ki:
HERKESE DUYRULUR, BUNDAN SONRA iLLeGaL'in BİR AVUKATI DAHA OLMUŞTUR, ONA GÖRE 8)

Kardeşim bir kez de buradan sana hayırlı olsun demek istedim, sıra egemende. Dört gözle bekliyoruz onun da mutlu haberinin. İzmir Barosuna hoş geldin.

teşekkür ederim kardeşim (ve sevgili meslektaşım) valla bi sene rötarlı oldu ama olsun.. :roll: ee ne demişler, hukuk fakültesini 4 senede bitiren 4 sene, 5 senede bitiren sadece 1 sene kaybedermiş :twisted:
 
Yahu size ne oldu böyle ? Nerelerdesiniz ? İşlerim yoğunlaşmasa hesap sorucam hepinize ama müsait olamadım bir türlü. Bu kadar boş bırakılır mı forum ?
Sizinle ilgili haberleri kuşlardan duyuyorum ama çok net bir bilgi olmadığından yazmayayım dedim şimdi; Bornova'da başka bir yerde daha anlaşma yaptığınızı duydum, doğru mudur ? Hangi günlerdedir ? Bir bilgi yazsanız şuraya fena mı olur ?
 
Slmlar sevgiler, grubumuz gurbetçi elemanlara sahip olduğundan mütevellit (Eralp (gitar) Egemen (Gitar)) bu elemanların anne özlemlerini gidermelerini beklemekteyiz. İLLeGaL 15.07.2006 tarihinden sonra Çarşamba ve Cumartesi günleri Bornova Guardian barda programlarını sürdürecektir. Naz bar ise yaz sezonu boyunca kapalı kalacaktır. Bilginize Arz Ederiz.
 
Hah soyle yahu... Dogru duymusum demek ki, hayirlisi olsun arkadaslar. Demek ki yeni bir mekanimiz oldu... Bu arada disaridan yaziyor oldugum icin Turkce karakter sorunu yasiyorum umarim bir sorun olmaz.
Demek millet memlekette, ilk programinizda saniyorum sehir disinda olacagim ama doner donmez yaninizdayim Leventcim.Tekrar hayirli olsun.. Herkese ayri ayri selam soyle arkadasim..
 
kusura bakmayın biraz geç bi giriş oldu...ama iyi oldu gördüğüm...guardian'a geliriz artık...kendimide tanıtayım..mehmet..egemenin memleketten arkadaşı..gözlüklü...hafif şişman biraz da meşrep delikanlı...kolay gele!!!
 
Levent_KAHYA demiş ki:
Slmlar sevgiler, grubumuz gurbetçi elemanlara sahip olduğundan mütevellit (Eralp (gitar) Egemen (Gitar)) bu elemanların anne özlemlerini gidermelerini beklemekteyiz. İLLeGaL 15.07.2006 tarihinden sonra Çarşamba ve Cumartesi günleri Bornova Guardian barda programlarını sürdürecektir. Naz bar ise yaz sezonu boyunca kapalı kalacaktır. Bilginize Arz Ederiz.

Hadi len.. 8)
Valla bu arada Ankara'daki iş (aile de diyebiliriz tabi ;) ) gezisinden dönmüş bulunmaktayım.. Bu süreçte hükümet kanadıyla yapılan kritik görüşmelerden net bir sonuç çıkmadı; ancak müzakereler devam edicek bakalım.. ;)
 
arkadaşlar,İLLeGaL Her cumartesi pazartesi GUARDİAN bar da sahne almaktadır..bizi yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürler...
 
lan olm dinnemeye gelcez sizi madem pazartesi çalıyonuz.. walla burçin de yanımda bayaa daatacaz yarın akşam ona göre hazırlanın.
walla yarın akşam sarhoş olmayı düşünüyorz burçinle, adamla nerdeyse 1 senedir görüşmedik. dediim gibi aciip daatacaz . hani site izin verse başka bi tabir kullanacam ama neyse..
kolay gele yarın görüşürüz.


bu arada Kanca Vokal YİÐİT
 
yico demiş ki:
lan olm dinnemeye gelcez sizi madem pazartesi çalıyonuz.. walla burçin de yanımda bayaa daatacaz yarın akşam ona göre hazırlanın.
walla yarın akşam sarhoş olmayı düşünüyorz burçinle, adamla nerdeyse 1 senedir görüşmedik. dediim gibi aciip daatacaz . hani site izin verse başka bi tabir kullanacam ama neyse..
kolay gele yarın görüşürüz.


bu arada Kanca Vokal YİÐİT

Keşke Cumartesi gelseydiniz :) Özgün'le birlikte dinlerdiniz.. Bu hafta gitaristimiz şehir dışında olduğu için Özgün ve Gökhun Cumartesi günü bize eşlik ettiler. Onlara çok teşekkür ediyorum.. Pazartesi günkü programda da Atıl ve Özkan eşlik edecek.. Burçin'e söyle sen varken onu vokal olarak almam sahneye :) davula geçer artık :)

Bi de ne ikinizin de dönmesine sevindim :)
 
İllegal grubuna selam ve teşekkürlerimi iletmek istedim buradan:) Ayrıca dün akşam bizle eğlenen tüm gelenlere de(bana katlandıkları için:) Güzel bir akşamdı benim için eğlendim...

Al boşa...:):)
 
yokluğumda grubuma yardımcı olan özgün'e(kanca gitar),gökhun'a(412 gitar) ve atıl'a(ferman gitar) sonsuz teşekkürler..ellerinize sağlık kardeşlerim,hepinizi seviyorum...
 
Arkadaşlar uzun soluklu bi aradan sonra foruma dönecek vakti bulabildim. Bu zaman zarfında grubumuzda bir çok değişiklik oldu. Grubumuza sonsuz emekler veren dostumuz ve ritm gitaristimiz Eralp'le yollarımızı ayırmak durumunda kaldık. Ona verdiği emekler için şükranlarımızı sunuyoruz. Bu andan itibaren daha önce izmirde bir çok grupla çalışmış olan Uğur arkadaşımız artık klavyesiyle bize eşlik edecek. ikincisi artık Guardian barda çalımıyoruz.

Yeni Programımız

8 eylül cuma Bornova Naz bar saat: 21:30,

9 eylül cumartesi Bornova Dungeon Bar 01:30

Yeniliklerle karşınızdayız, saygıyla...
 
Öncelikle bugüne kadar şahsıma yaptıkları bütün iyilikler için eski grup arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum..

ikinci olarak açıklık getirmek istediğim diğer konu, illegal'den ayrılımam konusunda kesinlikle kendi iradem söz konusu değildir.. bununla birlikte -eski grup arkadaşlarımın da bu konudaki eğer varsa aksi yöndeki açıklamalarını da bekleyerek- grubun istikrarına, başarısına ve imajına zarar veren ve verebilecek hiçbir davranışın bu olayda yeri yoktur..

ve bu olaydaki tek sebepse, gruba katılması istenen klavyedir.. kaldı ki bu olaylar bana bildirilmeden çok önce kararlaştırılmış olup benim sadece 3 gün önce haberim olmuştur ve bu yüzdendir ki benim için bir şok edici nitelik taşımaktadır..

ve son olarak bunları anlatmamdaki en büyük sebep, olayları sadece dış yüzeyiyle bilme imkanı olan kişilerin ve yakın çevremizdeki dostlarımızın kafasında; gruba yönelik olumsuz hareketlerimin bu karara yol açtığı düşüncesinin hakim olması ve bu sebeple şahsım hakkında olumsuz düşüncelerin oluşması ihtimalini bertaraf etmektir..

ayrıca bununla birlikte, binbir emek, zorluk, sıkıntı ve çabayla -en başından beri yola beraber çıktığım, buraya sığmayacak kadar çok şey paylaştığım, kardeşim dediğim Levent'le beraber- kurmuş olduğum gruptan böyle bir sebeple ve bu şekilde ayrılmamın istenmesinden dolayı duyduğum DERİN üzüntüyü ve sitemi bildirmek istedim..

bugüne kadar, gerek grupla beraber gerekse grup dışında desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler..

ve eski dostlara da sevgiler.. YOLUN AÇIK OLSUN İLLEGAL'im
 
Aslında grupların eleman değiştirmesi genelde bu kadar çok konuşulmaz ama söz konusu Eralp olunca işler biraz değişiyor. Belki kimseyi ilgilendirmez kimin ne sebepten gittiği ama Eralp'in bize karşı soğuk davranması ve artık grupta olmayışı herkesin kafasında soru işaretleri yaratıyor ve benim kulağıma kadar gelen tuhaf dedikodular dönüyor ortalıkta.

Öncelikle Eralp, ILLEGAL denildiğinde belki de ilk akla gelen isim.. Ama gerek müzikal açıdan daha iyisini yapabilmek, gerekse farklı sebeplerden ötürü -ki müzikal boyutunun Eralp'in müzisyenliği ile kesinlikle alakası yoktur- grupla oturup bir karar alınmıştır. Bu karar Salı gecesi alınıp, Çarşamba gecesi de Eralp'le konuşulmuştur. Hiç şüphesiz Eralp'in gruptan ayrılışı grubun karakterini hem müzikal açıdan hem de görüntü açısından oldukça değiştirecekti ki öyle oldu. Olumlu ve olumsuz pek çok duruma karşı hazırlıklı olup bu hamleyi yaptık.

Özellikle ben ve Levent, Eralp'i bir grup elemanından çok bir dost gibi gördük -ki eminim o da bizim için böyle düşündü-. Pek çok şey paylaştık, birlikte üzüldük, birlikte oturup ağladık.. Biz gruba Uğur'un dahil olmasından 3 gün sonra Cuma Naz ve Cumartesi Dungeon programlarını çıkardık.. Bunu 3 günde başaramayabilirdik. Fakat Eralp'e olan saygımızdan ötürü kafamızda asla "3 günde yetiştiremezsek Eralp'le çıkarız, sonra konuşuruz" gibi bir düşünce olmadı. Sırf bu yüzden kararı alır almaz kendisiyle konuştuk.

Yeniden üstüne basa basa belirtiyorum! Eralp'le hiç bir kişisel problemimiz yoktur. Tamamen grubun gelecek planlarına göre, duygusallığı bir kenara bırakıp profesyonelce atılmış bir adımdır bu. Her grupta mevcut durumlar söz konusu olabilir. 5 kişiden oluşan bir grupta karar mekanizması tek kişiye endeksli işlemez..

Her şeye rağmen grup olarak çok doğru bir karar aldığımızı düşünüyoruz.. Tek üzüldüğüm nokta ise -haliyle- kırgın olan Eralp'in bizden tamamen uzaklaşmış olması. ILLEGAL'i bi' kenara bırakalım.. Dostuğun için, paylaştığımız her şey için teşekkürler Eralp.. Senin de yolun açık olsun.. Biz hep buradayız..
 
Geri
Üst