Let It Flow

yaa bence palavra bunlar kardeşim adam gibi müzik yapıyorsanız zaten şirketler ayağınıza kadar geliyor söylüyeyim :) izmirde müzik yapmak neden zormuş i yaww !!
 
:D:D:D:D Türkiye yi bilmem ama İzmir de gruplar Hecatomb'un değimiyle "Havanda su dövüyorlar"
En basitinden Amatör gruplarda Cinnet Başlığına gir adamlar bi demo çıkaracak neredeyse 3 Hafta oldu... olmuyo İzmir'de çok zor bu işler
 
ravenwoods demiş ki:
yaa bence palavra bunlar kardeşim adam gibi müzik yapıyorsanız zaten şirketler ayağınıza kadar geliyor söylüyeyim :) izmirde müzik yapmak neden zormuş i yaww !!

Müzik piyasasının ne kadar içerisindesin bilemiyorum lâkin, bu işlerin malesef genel anlamda "ülkemizde" zor olmasının yanında, İzmir'de biraz daha zor olduğunu söylemek yanlış değil. Dediğin şekilde şirketlerin ayağına kadar gelmesi için, malesef tüm idealizmi bir kenara bırakman ve sende, şirketlerin "adam gibi müzik"ten önce aradığı tek şey olan "para kazandırma potansiyeli"nin olması gerekmekte. Malesef bu böyle. İnan ki dediğin şeyler sadece filmlerde olan şeyler. Ya da senin tabirinle "adam gibi müzik" yaptığını düşündüğün vakit kafanda oluşan hayallerden fazlası değil.

Özellikle hitab ettiğin kesimin içinde, her 100 kişiden 99'u albümünü almak yerine mp3 indirmeyi tercih ettiğinden, gerçekten çok zorlanılan anlar olabiliyor.

Yine senin tabirinle "adam gibi müzik" yapmak için gerekli ekipmana bu ülkede ne kadar pahalı şekilde ulaşılabilindiğine hiç değinmeyeceğim zaten malum.

Demek istediğim, sebepsiz yargılamaktan önce sanırım biraz kendimizi sorgulamalı, ardından da içinde bulunduğumuz şartları düşünmeliyiz. Çünkü biz müziğimizi daha iyi kılmak için bu yolları gözden geçiriyoruz.
Mutlulukla...
 
adam gibi müziği dinleyebiliyormuyuz acaba o da önemli bence sırf bi parçada millet kafa sallasın diye gitarı ona göre yazan zihniyetler war müzik piyasasında
 
Bir parçasını dinledim güzel geldi.Hedefleri nelerdir bilemem ama belli bir kesimin içinde olayı çevirir.Başarılar.
 
Let It Flow röportajının da yer aldığı,
CHAOS Heavy Metal Fanzine 3.sayı çıktı!!! 72 sayfa,2 ayrı dergi(36sayfa CHAOS + 36sayfa ücretsiz röportaj eki,tam 23 röportaj!!!...) Bulunmayan illere ÜCRETSİZ kargo!!! ayrıca satış noktaları:

Akmar Pasajı'nda Atlantis Müzik ve Hammer Müzik (İstanbul)
Rock Store ve Full Müzik (Ankara)
Çaput Gotic Shop (İzmir)
Şenol Heavy Metal Shop (Bursa)
Heavy Metal Market (Çanakkale)
Voodoo Bar, İri Kedi, Üniversite Kitabevi, Yeşilçam Video (Kütahya)
Dövmeci Mustafa (Altınoluk-Balıkesir)
Dünyayı Kurtaran Sahaf (Adana)
Beyaz Karınca (Kdz. Ereğli)

Tek beklenti EMEÐE SAYGI!!! periyodik yayınlanan(2ayda 1) CHAOS'un her 3sayısı da bir mail atıldığı takdirde kargoyla ÜCRETSİZ tedarik edinilebilinir.

http://www.akademi-bulteni.net/news.php?readmore=60

[email protected]
[email protected]

www.chaosmagazine.net
 
en yakın arkadaşımın rock müzikle tanışmasına vesile olduktan sonra benim de bir süre dikkatimi çeken fakat yalnız flee şarkılarını beğendiğim izmir çıkışlı iyi bir gruptur let it flow.
 
Geri
Üst