2 gün önce Gtx 1080 aldım. Bayağıdır mağaradaydım oyun pcsi olarak. Skyrim i zamanında bayıla bayıla oynamıştım. Acaba Oyun önerebilecek varmı? GTA5 ve Witcher 3 hariç 🙂
DOOM (2016 tabii ki)2 gün önce Gtx 1080 aldım. Bayağıdır mağaradaydım oyun pcsi olarak. Skyrim i zamanında bayıla bayıla oynamıştım. Acaba Oyun önerebilecek varmı? GTA5 ve Witcher 3 hariç 🙂
@Hotamis, fallout'ları genel olarak özetlemek gerekirse genelde her oyun nükleer savaş gibi bir şeyin sonrasında geçiyor ve oynamadan anlayamayacağınız çok değişik ama çok zevkli bir ortamı var 🙂 Diğer hiçbir oyuna benzemiyor, en azından bir oynayıp göz atmanızı tavsiye ederim.
Hmmmm elder scrolls serilerini oynaya oynaya kuruttum ESO yu bile aldım oynadım bir süre. Yetmedi Xbox da da baya süre oynadım ama artık düşünmüyorum şu anda. Son gelecek komple DLC paketiyle belki ucuza bir yerde yakalarsam alır oynarım.Fallout 1 ve 2 dir bence. Gerisi güzel oyun ama fallout değil, elder scrolls with guns.
O zaman 3, new vegas ve 4 ü çok seversin🙂 dene güzel oyunlarHmmmm elder scrolls serilerini oynaya oynaya kuruttum ESO yu bile aldım oynadım bir süre. Yetmedi Xbox da da baya süre oynadım ama artık düşünmüyorum şu anda. Son gelecek komple DLC paketiyle belki ucuza bir yerde yakalarsam alır oynarım.
Baktım cracklisi varmış akşam eve gittiğimde indireceğim. Bu oyun RPG ögeleri kötü de olsa var denmiş hep eğer öyleyse Lore kısmına hakim olmak isterim oynadığım oyunun, serinin önceki bölümlerini oynamadan da keyif alırmıyım ki? Birbiriyle bağlantılımı hikayeler?
İzlerim bunu severim böyle şeyleri de izlemeyi teşekkürler paylaşım için.Efem sizi şöyle alalım o zaman: The Storyteller: FALLOUT - YouTube
Spoiler var tabi doğal olarak, ama internetteki Fallout lore'unu anlatan en kapsamlı yer de bu playlist.