Elder Scrolls Serisi bi başkadır. Zamanında bilgisayarım Morrowind'ı kaldırmazdı yağmur yağınca oyun çökerdi 🤣 Daha sonra PC'den Konsola geçince Xbox360'da Oblivion'un suyunu çıkara çıkara oynamıştım. Hatta limited edition zımbırtısı hala durur bende, çok ucuza bulup almıştım 2. el olarak, 40TL'miydi neydi 🙂
Bende bazı problemler yüzünden Skyrimin tam hakkını verek oyanayamadım. Önümğzdeki aylarda Skyrim Remastered çıkacak onu mutlaka alıp oynıycam...
Elder Scrolls Serisi bi başkadır. Zamanında bilgisayarım Morrowind'ı kaldırmazdı yağmur yağınca oyun çökerdi 🤣 Daha sonra PC'den Konsola geçince Xbox360'da Oblivion'un suyunu çıkara çıkara oynamıştım. Hatta limited edition zımbırtısı hala durur bende, çok ucuza bulup almıştım 2. el olarak, 40TL'miydi neydi 🙂
Bende bazı problemler yüzünden Skyrimin tam hakkını verek oyanayamadım. Önümğzdeki aylarda Skyrim Remastered çıkacak onu mutlaka alıp oynıycam...
Çok uzun zamandır aşırı etkilendiğim ve 3-5 sene oynadığım bir oyun, hatta onun dünyasına öyle çekilmişim ki 2 ayrı hayatım varmış gibi gelirdi. O işten çıkıp eve bir an evvel geçip oynamaların hazzı tarifsiz, bende de xbox360 (jailbreakli) var ve içinde ne oyunlar var hala skyrim , fight night champion, resident evil 4 , limbo ve max the curse of brotherhood 5lisinden kopamıyorum. Red dead redemtion gibi bir oyunu bile bekletiyorum varın siz düşünün. Legendary edition olmasın o, Dawnguard-heartfire ve dragonborn eklentileri, zaten bunlar olmadan oynanmamalı. Solstheim'i görmeden ölmek gözleri açık gitmek olur. Remastered ha, off allah bilir nasıl olacak.
Bu arada yeni Doom'un müzikleri süper olmuş. Mick Gordon ağabeyimiz 7, 8 ve 9 telli gitarları öttürmüş resmen. Fena gaza getiriyor 🙂
Skyrim severler için skyrim'i kullanarak ve modları birleştirerek sanırım almanlar bir oyun yapmış bedava olarak sunacaklar buyrun:
Skyrim'i modlayarak yepyeni bir oyun yaptılar: Enderal! - The Elder Scrolls V: Skyrim - Merlin'in Kazanı