Doom geliyor Mayıs'ta. Ben şimdiden hazırladım kendimi 😀
iki üç güzel indie oyun önerebilecek var mı acaba ps için canım sıkıldı?
pc'ye hanım çöktüğü için knack, the order 1886 falan oynadım içim darlandı.
ya o plus'ta bedavaydı, steamde beleş versiyonunu oynadım biraz. şans vereyim mi kesinlikle dedin bilemedim 🙂Kesinlikle Broforce 😀
2-3 kişi inanılmaz eğlenceli oluyor. Tek kişi hiç oynamadım ama 😀ya o plus'ta bedavaydı, steamde beleş versiyonunu oynadım biraz. şans vereyim mi kesinlikle dedin bilemedim 🙂
saçma bi cevap olmuş zaten beleş yükleyim oyniyim 😀
ps: promil. hoş görün lütfen.
binding of isaac..iki üç güzel indie oyun önerebilecek var mı acaba ps için canım sıkıldı?
pc'ye hanım çöktüğü için knack, the order 1886 falan oynadım içim darlandı.
Bu oyun da iç karartıyor hocam 😀binding of isaac..
şöyle sert müzik var mı diye sorana metallica demek gibi oldu 😀 iki isaac oyununu da toplam 70er saat oynamışımdır hayranlarına göre az gerçi.binding of isaac..
undertale çok olumlu tepki almış, benim de dikkatimi çekti ama altından hipster bir saçmalık çıkacak diye korkuyorum. indie piyasasında neyi bu kadar hype etseler altından gözlük sakal kareli gömlek çıkıyor.Oynamayan varsa eğer Undertale diyorum, ufacık bir oyun ama insanı esir ediyor başında. Hele bir soundtrack var ki oyunda, bitireli aylar oldu hala açıp dinliyorum.
undertale çok olumlu tepki almış, benim de dikkatimi çekti ama altından hipster bir saçmalık çıkacak diye korkuyorum. indie piyasasında neyi bu kadar hype etseler altından gözlük sakal kareli gömlek çıkıyor.
Gelmiş geçmiş en iyi bosslardan bir tanesi. Kolay gelsin 😀Şu an dark souls 3 oynuyorum. Nameless King bossundayım levelim de 88 falan. 55 saattir oynuyorum ve hayatı sorgulama aşamasına geçtim. Saygılar.