pesçiler bile fifa'ya dönmüşler diyorlar artık.
Her sene çıkar bu palavra ama fifa tahtı kaptıralı çok oldu bana göre .
Bugün Captain Tsubasa çıksa onu bile gider Fifa'dan önce alırım arkadaş. 🙂
senin bu yorumundan ps3 fifa 2012 oynamadığını anlıyom gardaş 🙂
fifa 2012 pc'de başka ps3'te başka ve bana göre ps3'teki görüntü ve grafik olayı çok daha güzel.
Çünkü firmaların önceleği artık konsollar oldu. Konsollarda daha çok oyun satıyorlar. PC'de ki oyunlarda genelde port oluyor. Lakin konsollar 1920x1080p oyun oynatmadığı sürece multi-platform oyunları her zaman pc'de oynayacağım. Ne alaka dersen, yazayım dedim. 😛
pc'lerde de korsanı imkansız kalan yazılımlar geliştirildi mi ne oldu hiçbir fikrim yok. tamamen mantık yürütüyorum.
ps3'te daha az oyun satışı olması lazım sanki bana göre çünkü benim bildiğim ps3'te korsan oyun kesinlikle ne alabiliyorsun ne yükletebiliyorsun, cihazın içine giren her cd orjinal olmak zorunda, ama pc'lerde öyle değil diye biliyorum, ben en son fifa 2005'te kalmıştım gerçi 🙂 ondan sonra pc'lerde de korsanı imkansız kalan yazılımlar geliştirildi mi ne oldu hiçbir fikrim yok. tamamen mantık yürütüyorum.
Hocam peki M&B 'in LOTR versiyonunu oynadınız mı? Gerçekten harika bir sürüm olmuş. Siz hangi versiyonunu oynadınız? Bir de bu the elder scrolls dedikleri M&B tarzı bir oyun mudur peki?Ben oynadım, artık bayağı gelişmiştim ki baydı. aktif bf3 oyuncuları varsa beraber oynamak için beklerim; http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Iasion/
Bir de satılık guild wars 2 hesabım var, 90 liraya veririm. 😀
c-Rpg oyuncusuyumMount&blade oynayan yok mu yahu?
Hocam peki M&B 'in LOTR versiyonunu oynadınız mı? Gerçekten harika bir sürüm olmuş. Siz hangi versiyonunu oynadınız? Bir de bu the elder scrolls dedikleri M&B tarzı bir oyun mudur peki?