EmreEguz demiş ki:Arka sayfalardan birinde bu konuyu birileriyle çok abartı uzun tartışmıştım 🙂
okumuştum.🙂
EmreEguz demiş ki:Arka sayfalardan birinde bu konuyu birileriyle çok abartı uzun tartışmıştım 🙂
anarchist demiş ki:Nri Bilge Ceylan ve onun geniş açılı objektifi yaa 😢 Ben de istiyorum bir sürü şey ama param yok 🙁 Dijital pahalı bir iş kardeşim ya 😆
dennischambers demiş ki:işte sorun burada manuel in malzemesi daha ağır ve hacimce daha fazla yer kaplıyor en azından dijital sanatların pratikliği var bir de kolay kullanabilme ayrıcalığı...
Manuel'de farklı işler yapman gerekiyorsa bazen bir amele ve bir kamyonet tutman gerekebiliyor 🙂 üstelik malzemeleride artık nostalji sayıldığından çok pahalı ben tavsiye etmem kimseye hamal olmayı ve bu hamallığı bir de üstüne bir tomar para vererek yapmayı 🙂
HornyDevil demiş ki:dennischambers demiş ki:işte sorun burada manuel in malzemesi daha ağır ve hacimce daha fazla yer kaplıyor en azından dijital sanatların pratikliği var bir de kolay kullanabilme ayrıcalığı...
Manuel'de farklı işler yapman gerekiyorsa bazen bir amele ve bir kamyonet tutman gerekebiliyor 🙂 üstelik malzemeleride artık nostalji sayıldığından çok pahalı ben tavsiye etmem kimseye hamal olmayı ve bu hamallığı bir de üstüne bir tomar para vererek yapmayı 🙂
sen mi söylüyorsun bunları ? bana sayfalarca dijitalin sanatı ruhu öldürdügünü söyleyen sen ? :twisted: ve benim sana söyledigim seyleri alıntı yaparak şimdi de bunları söylüyorsun garip valla..
cevap biraz gec oldu ama yazayim yinede; makinemin manuel modu yok.Cunku zaten analog makina herseyi kendin ayarliyosun.Zaten fotografcilik kursuna gittigimden beri dijital makineyide analog kullaniyorum.Alet senin ne kadar pozlama yapip nasi bi fotograf istedigini nereden bilecek ki? 😉the_wall demiş ki:maresal, abi arada sırada fotoğraf makineni manuel moda getirmeni tavsiye ederek de hadi buyur diyorum http://www.fotokritik.com
herhalde banyo konusuna açıklık getirebilirsin 🙂
dennischambers demiş ki:HornyDevil demiş ki:dennischambers demiş ki:işte sorun burada manuel in malzemesi daha ağır ve hacimce daha fazla yer kaplıyor en azından dijital sanatların pratikliği var bir de kolay kullanabilme ayrıcalığı...
sen mi söylüyorsun bunları ? bana sayfalarca dijitalin sanatı ruhu öldürdügünü söyleyen sen ? :twisted: ve benim sana söyledigim seyleri alıntı yaparak şimdi de bunları söylüyorsun garip valla..
ironi kardeşim ironi 🙂
yani ben görüşümden vazgeçmedim merak etme, bu arada oradaki ironiyi anlamanı umardım ali.
the_wall demiş ki:zaten nikon olayın abisi diyebiliriz. heralde nikon konusunda fikir sormadın zaten 🙂 de bildiğim kadarıyla yeni bi ürün o (yamulmuyorum dimi yeni) bence biraz bekle kullananların yorumunu al derim. tabi o esntantene hızına sahip başka makineler de var 🙂))))
saygılar...