Çare

Çare yaptığı müziğn kalitesiyle farkını ortaya koymuş,İzmir'de beğenerek dinlediğim 2 gruptan birisidir.Bu fark forumlarına da yansımıştır ve şimdiye kadar gereksiz tartışmaların yaşanmadığı ve küçük şeytancıkların zortlamadığı bi forum olmuştur,çareye yakışan da budur.Çarenin kalitesi tartışılmaz,umarım forumun da kalitesi düşmez.
Murat döndüğüne göre artık çare tv diyorum ;)
 
Forum , Herkes Grup Hakkındaki Kişisel Yorumlarını Yazabilsin Die Varr :!: Bunu Bii Hatırlatalımm :!:

Grup Tamamlandığına göre :) , ÇaRe TV yi 4 Gözlee 8) Beklioruz Pzt. Günü ... Uzun Bii Ayrılık Oldu , Özledik Wallaa ;)
 
PearlBurc demiş ki:
Herkese merhabalar.Ben Çarenin davulcusu Burçin.Bundan böyle ben de sizinle beraber buradayım.

Hoşgeldin kardeşim...

Burçin'i Jack Daniel's ve Raslantı'dan hatırlarsınız.. Zaten Çare'ye ondan daha uygun bi' davulcu düşünemiyorum.. Ne diyeyim.. Harika kadro, güzel insanlar, güzel müzik.. Bu kadroyla kaydedilmiş ikinci albümün çıkışını sabırsızlıkla bekliyoruz...
 
Hepinize merhaba arkadaşlar..bir süredir yazamadım foruma ve son bir kaç gün içerisindeki mesajlarınızı bir çırpıda okuyuverdim bu vesileyle..Bizi sevmenin de ötesinde gönüllü menajerlerimiz var anladığım kadarıyla zira albümümüze nereden ulaşılabileceğini bile yazmışsınız bilmeyen arkadaşlar için, teşekkür ederiz.Ancak birşeyi de hatırlatmak isterim bizi seven dostlarımıza , Çare'nin forum başlığında asla başka bir grup ile ilgili eleştiri yapmamanız en büyük isteğimizdir sizlerden ve biz çok eski müzisyenlerden oluşan bir grubuz.Bu nedenle kimlerle bir araya gelip gelmemiz gerektiğini değerlendirebilecek öngörü ve dirayete sahip olduğumuzu düşünüyorum.
Mavincigün teşekkürler ve beklediğin ikinci albüm için çalışmalara başladık bile..Bizlerde çok iyi bir albüm çıkacağını düşünüyoruz , umarım yanılmayız ;)
 
Ben grubun gönüllü menajeri falan deilim.Ama çare grubunu daha yeni tanıdım ve sevdim.Forumdada bir kişinin sorusunu görünce yardımcı oldum sadece.Ve yaptığım eleştride hiç grubuna özel bir eleştri deildi .Sadece iki grubun tarzları farklıydı ve ben bunu belirtmek istemiştim. yazdıklarımdan nasıl okuyasanız hala anlaşılmamış.hiç grbunu tanımıorm o yüzdende iyi yada kötü bir eleştri yapamam. saygısızlıkta yapmadım.Sadece iki grup birbirine uymuyoo.düşüncelerimde hala aynıı
 
Geri
Üst