Eren Kömürlü(enstrumantal)-Ankara

Merhaba Eren,

Uzun bir süreden sonra forumlara yeniden bakma fırsatı buldum. Başlığın epeyce uzamış tüm sayfalara bakamadım ama videolarına ait bir link varsa yazabilir misin?

Müzik hayatında sonsuz başarılar.
 
Çok teşekürler fst,
bikaç gün içerisinde yeni video klip gelecek onun linkini koyacağım.Eski klibin linki şuan iş yapmıyo sanırım.Şu eni klibi sunmak şuan çok önemli eski klibi de yeniden bi upload eder yakında linkini koyarım,eski çalışmalarımızı izlemek isteyen arkadaşlar izleyebilirler...

Kasım ayı içerisinde görünen 2 konserimiz var,ayrıntıları yakında açıklarım
 
Evet Hurock ile ilgili konular için özel mesajlarla ya da bu konularla ilgili açılacak olan topiclerde konuşmak daha doğru olur ama sevgili Burak soruya ufak bir cevap olarak evet bu sene de tabi ki birçok organizasyon olacak.Hacettepe rock topluluğu açısından çok önemli bir sezon olacağını düşünüyoruz...Etkinlikler kesinleştikçe gerekli açıklamaları H.u.rock üyeleri olarak yaparız
İlginden dolayı teşekkürler Burak
 
Erencim yeni demo kaydı falan diyodun bi aralar.. Arada takip ediyorum ama ses seda yok gibi? Merak ettim nası gidiyo çalışmalar? Phaetonia yı bekliyorum :)
 
İltercim merakın ve ilgin için çok teşekkürler,sağolasın....
Phaetonia'nın kayıdını çook önce almamıza rağmen hala sunamadım.Sunamadığım içinde şuara ses seda çıkmıyo,artık sabrımın sonunu da kullanarak beklemeye devam ediyorum.
Parçanın devamlı bi yerleri içime sinmiyor,bi şeyler yanlış oluyor,ve zaman yeteri kadar verimli geçemiyor malesef ayrıca parçayı klibi ile sunmak istediğim için baya bi zaman geçti ve zaman halen geçmeye devam ediyor yani sanki albüm çıkacakmış gibi uzuuun zamandır bekliyoruz,halbuki öle tek bi parça ve klibi için geçti onca zaman.Neyse geç oluyo ama umarım güç olmaz ;)
 
Artık bi konser haberi verme zamanı geldi...
Önümüzdeki ilk konser şehrimiz Ankara'da 2 Aralık Cumartesi günü oluyor...Ayrıntıları yakında açıklarım..
Klip için bolo miktarda görüntüler aldık uğraşmalara devam ediyoruz montajın da hızla bitmesini umut ediyorum
Bu arada merakedenler için Rockstation'un Kasım-Aralık sayısı için "Müzikte yoğunluk ve zamanlama " başlıklı bir yazı yazdım ve Esp-Ltd Ec-1000 vb marka gitar tanıtımı yaptım.
Ayrıca Rockstation ile verilen comp. cd'de ben de yer almaktayım...
 
Valla Eren arkadaşımıza başka bir sitenin forumunda söz vermiştim gelecem diye ankarada yapılan bir konserine gidememiştim işim vardı daha doğrusu calışıyordum alınmış olmalı ki siteye bir daha uğramadı :)

Kolay gelsin arkadaşım mutlaka seni izlemeye gelecem sözüm söz tek sorun vakit bulabilmek birazda para...(immortal-immo)
 
çok güzel bir site ne zamandır giremiyodum şimdi bi girdim topicime yazdım.Artık daha sık takip edeceğim kesinlikle
Bu arada vaktin olduğu zaman mutlaka bekliyorum konserlerimize.Teşekkürler,sana da kolay gelsin
Görüşmek üzere....
 
Valla abi bangır bangır site'nin linkini vermeseydin gayet güzel olurdu çünki saygıdeğer adminler ve modlar bu konuda biraz höşgörüsüz bu arada site yeni duzenlemelere giriyor bızım sıte ondan sonra daha guzel bır şekilde hizmet vereceğiz bilgilerinize
Kolay gelsin...
 
iyi yapmışsın vallaha yoksa bana patlatırdı bu adminler gine kapağı :) neyse bu arada uzun zamandan sonra seni aramızda görmek güzel gerçi birazçık zorlamayla oldu ama neyse o günde açılış vardı bir barın orada olmak zorundaydım o yüzden gelememiştim ayrıca dipnot olarak düşüyüm :)
 
ern kömürlüyü 1 kez dinledim gayet hoş ama şöyle bir düşüncem var neden grup ismi eren kömürlü?bence arkasında çalan arkadaşlar gayet ii hemde çok çok ii elemanlar.neden afişlerde onların ismini göremiyorum?bence eren kardeşimizin bu konuda biraz daha hassas düşünmesi gerekiyor...ama sound açısından tatmin oldum...her zaman böyle olmuştur özlem tekin kendi adıyla çıkar arkasında çalan elemanlar kaybolur.bence eren'in o elemanları kaybetmemesi için biran önce bişeyler yapması gerekiyor...

konserlerde başarılar eren kömürlü...sizi yine dinlemeye gelicez
 
canakinyancanawar olumlu yorumların için çok teşekkür ederim bunun yanısıra konserlerimizde zaten talat'ın ve Saykan'ın da ismi yazıyor.Ama büyük festivallerde afişte karışıklık olmaması amaçlı sadece benim ismim yazıyor.Ve bu kişisel bir proje olduğu için daha çok ben ön plana çıksamda grubumuzun diğer elemanları kaybolmuyor çünkü gerek sahnede gerek konser afişlerimiz de Talat ve Saykan'ın isimleri geçmekte ve önümüzdeki albümümüzde de onların adları önemli yerlerde geçecek...
İyi dileklerin ve olumlu yorumlarından dolayı tekrar teşekkür ederim.Konserlerimize bekleriz...Kolay gelsin
 
Bir süredir sesimiz çıkmıyor bunun nedeni grupta eleman değişikliklerinin olması,grubu en iyi şekilde oturtmak için uğraşıyoruz.Kısa bir süre sonra grubumuz yeni yüzü ile tekrar sahnede olacaktır.
 
Geri
Üst