Apoplexy (progressive)

23 Eylül Cumartesi akşamı OverAll Live Music Club'da gerçekleşecek olan konserin detayları belli oldu;

Bilet fiyatı 7,5 YTL ve ilk bira bu fiyata dahil. Biletler Zıd Müzik, Shades Müzik, Orta Dünya Cafe ve konser günü kapıda satılacak.

Konserde Dreamtone, Apoplexy ve Nettlethrone cdleri, Dreamtone tshirtleri de satışta olacak. Ayrıca, Tshirt ve CD çekilişleri yapılacak.

Herkesi bekleriz.
 
Heheh bu sefer kaçırmayacağım hemi de 2 in 1 kampanyası var.Hem apoplexy hem dreamtone bundan iyisi şamdakayısı (Shamdak Bear).Harika bir gece geçireceğez evet evet.Progressive müziğe doyacağaz,apoplexy nin birbirinden lezzetli besteleri ve özenle seçilmiş coverlarını dinleyeceğez,coşacağaz.Ardından Dreamtone'un yeni albümünden şarkılar dinleyeceğez,pandemonium eğöğeğe diye bağıracağaz,sonra da yorulacağaz boğazımız ağrıyacak biraz bişeyler içeceğez sonra tekrar bağıracağaz.Söz valla bak.Ama düşünün burak kahraman'ın durumunu.2 grup ile birbirinden enerjik ve güçlü onlarca şarkı çalacak ardarda.Saygı duyuyorum kendisine burdan.Powerade felan içiyon,cezerye yiyon he mi burakım?
Birazdan çıkacağım evden ovıroğl pörformıns hoğl'a doğru.Aynı lise günlerindeki gibi coşturun bizi.Sahneden inince bahadır'a öğüğöelölleühelalulançokgüzelçaldınızpşeaşeşüae diye tükürüklü tebriklerimizi sunalım neşeyle.Konser öncesi böyle afacan bir sevinç içerisinde uzun uzun saçmaladım af buyurun ama çoook güzel olacak konser ciddiyim bak.Gelmeyen çok şey kaçırır.Onu anlatmak istiyom bi saattir :LOL:
Çalışmalarınızın meyvesini toplama zamanı geldi dostlarım.Başarılar diliyorum,allah elinize kolunuza barnağınıza bacağınıza gözünüze zeval vermesin.2 saate kadar görüşmek üzere.
 
Doğukan herşey için çok sağol, konser öncesinde gösterdiğin tüm yardımseverlik ve destek için, tabi aynı zamanda Burak ve Cihan'a da buradan tekrar teşekkür ederiz. En yakın zamanda umarım beraber konser veririz ;)


Dead-Wish ve katre_b size de çok teşekkürler yorumlarınız için :)

Bu arada 14-15 ekim rock station festivalindeyiz, herkesi bekleriz.
 
bence konumunuza göre mükemmel bir grupsunuz arkadaşlar....çok daha iilerinide yapıcak yeteneğinizin olduğu çok açık belli...başarılarınızın devamını diliyorum...

selametle...
 
guitar352, çok teşekkürler, umarım başka organizasyonlarda beraber sahne alırız.


-ROM- çok teşekkürler güzel yorumların için, ben de aynı başarı dileklerini senin grubun için dilerim.


dhresden, RSF'ye bekleriz ;)


Vene, çok teşekkürler :)

Görüşmek üzere...
 


14 Ekim Cumartesi

Deadsoul Tribe
Crossfire
Magick
Raven Woods
Air Guitar
Rampage
Knightmare
Sagaris
RTD
Rectifier

15 Ekim Pazar

Whisky
Catafalque
Soul Sacrifice
Moribund Oblivion
Nitro
Arcane
Phronesis
Apoplexy
Blacktooth

Her iki günde de kapı açılış 12:00
 
Bu arada demo albümümüz Adana'da Power Music'ten (Arı Pasajı) temin edilebilir. Ayrıca Denizli'de de "SWA Distributions" aracılığıyla ulaşılabilir.
 
Geri
Üst