Analog Pedal Dip Ses Yardım

Abiler konu hakkındaki cogu yazıyı okudum ama çok birşey çıkartamadım sansamp gt2 pedalımdan inanılmaz bir dip gürültüsü geliyor sesi açınca daha da dayınılmaz oluyor ts9 la boostladığımda ses daha da artıyor. Pedalların yerlerini değiştirdim tek başına kullandım ama değişen birşey olmadı. Elektronikçi müdahele edebilir mi. çözüm önerileriniz nedir
 
Son düzenleme:
Noise gate şart bence her setup için, smart gate'e bakmanızı öneririm, tonu bozar korkunuz olmasın bozmuyor senelerdir kullanıyorum. Besleme yüzünden olan gürültü de topraklı adaptörlerle çözülüyormuş.
 
Sorun genelde topraklamadan çıkıyor.. ama amfi, kablo ve kalitesiz manyetikler yüzünden de yaşadığım oldu bunu.. noise gate işe yarar ama tümünü görmek gerekir.. Sebebler çok yani, aynı analog seti farklı bir amfiyle kullandım, farklı bir gitarla denedim, manyetik değiştirdim, kablolar kalitesizdi değiştirdim, jack girişinde temassızlık vardı yaptım düzeldi vs vs..
 
Dip gürültü seviyesini bilemiyorum ama gt2 zaten hafif gürültülü bir pedaldır. Baya da hi-gain tonlar sağlar, ben kullanırken drive'ı %60'dan çok açmıyordum. Driveı köklüyorsan gürültü normal.
 
Geri
Üst