Paranoya (sivas)

paranoya biralemde tekrar çıkmalı mı ?


  • Toplam oy veren
    68
panik_431 demiş ki:
s_i__n demiş ki:
ne dersiniz katılalım mı grup elemanlarııııı :D

fırsat varsa kaçırılmamalı! benim gibi yozgat'da olsanız hemde ilçesinde yaşasanız hayat zindan olur! ben olsam giderdim yav. bu arada sinan bey satriani konserine gittinmi?

boşwer be adamım o ilçeyi şehir (tabe benim şehir anlayışım bu kadar dar :p ) yapmak senin elinde topla beş on tane ufak çocuğu bakın adamlarım bu rock müzik şunu dinleyin şu wideoları seyredin (tabe cradle of filth lamb of god behmoooooooont slipknot gibi grupları birkaç aşama sonrasında dinletmeni tawsiye ederim ) deyip onların boş işlerle doldurulmuş beyinlerine reset atıp iki sallarsan eğer bunlar iyi planlanıp çok iyi matematiksel hesaplardan geçirilip dünyanın aya we güneşe karşı konumlarınıda göz önünde bulundurursan hesaplarım doğruysa 5 yıl sonra şehre döndüğünde baeeehemonnnnnttttt diye bağırarak ortalıkta dolaşan uzun saçlı yeni yeni çıkmaya başlamış tel tel sakallarını bağlayan ikibuçuk ayda bir defa duş alan leş ile kawun arası bişiler kokan her distortion duyduğunda saçı açıp diz çöküp perwane yapan hafiften taylana benzeyen tipler görebilirsin sadece bir tawsiye iihihih :D
 
len sino gelince görüşcez seninle sen ne anlarsun lan rock tan :p ayrıca behemoth a laf atmayalım lütfen sino bu arada..

benim gibisi varmı len sivasta varsa söyle barışarock ta bile o kadar adam içinden gazeteye çıkan adamım.. pentagram konserinde offical sitesine çıkan adamım daha ne istiyon len :)
 
musimo demiş ki:
bu ne açıklama bea :D bi dahaki seçimlere belediye başkanlığına adaylığını koy abi walla :D

walla okuyunca güldüm ne yazdım lan ben diye :eek: bidahaki seçimlerde dewrimci metal at olum partal partisinden istanbul 1. bölge milletwekili adayı olabilirim yada ankara belediye başkan adayı olabilirim ceyhanı su derdinden kurtarmam lazım

taylan bizim konserin birinde millet sahnedekilerini değil seni seyrediyodu sen başkasın yawruuuum
 
şaka bi yana sinan ında dediği gibi Paranoya çok güzel gelişmelere gebe arkadaşlar.kısmeti kaçmasın şimdilik söylemeyelim..
 
Arkadaşlar ,

UniStar 2007 Tr Finalini, okulların akademik takvimlerine uygun olacak şekilde 7-8-9 Kasım 2007 ( çarşamba, perşembe, cuma ) tarihlerinde, 3 günlük bir festival deneyiminde olacak şekilde planladık.

2 gün boyunca finalist grupların sahne alacağı, 3. gecede derecelerin açıklanacağı ve ödüllerin verileceği program İstanbul Balans Music & Performance Hall'da gerçekleşecek.

Detayları önümüzdeki hafta ile birlikte burdan ve myspace sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Görüşmek Üzere.

akay
MottoPS

arkadaşlar alın bakalım işte tarih belli oldu
 
Sonyunistar yarışması finalleri 7 -8-9 kasımda İstanbul Balans Music & Performance Hall'da gerçekleşecek.Gruplar yarışmada başvuru sıralarına göre performans gösterecekler.İlk gün 8,ikinci gün diğer 8 grup 30 dakika boyunca kendi parçalarını performe edecek.Paranoya başvuru sırasına göre 7 kasımda sahnede olacak.Sahne sırası ise kura ile belli olacak.3. gün sonuçlar açıklanacak.gelişmeleri buradan ve www.grupparanoya.rockmekan.com dan öğrenebilirsiniz
 
son günlerde grupta ekipman savaşı yaşanıyo resmen. sinan neyi var neyi yok satmaya çalışıyo yeni bir gitar almak için (gitarın markasını açıklama zevkini sinana bırakıyorum).
ben de eğer herşey yolunda giderse bugün gayet hoş bir davul sahibi olabilirim :D
ayyyy çok heycanlıyım gawlaşş!!!!!
 
ıhhı ıhıhhı hııııhh sevgili arkadaşlar artık benim blonde (yani sarı beyaz :D ) usa fender stratocaster gitarım var hehehe
ne demiş atalarımız

AT AVRAT STRAT :D :D :LOL: 8O :? :p :x :cry: :oops: :roll: :twisted: :evil: ;) :idea: :?: :!: :arrow: :D :eek: :( :)
 
Geri
Üst