Paranoya (sivas)

paranoya biralemde tekrar çıkmalı mı ?


  • Toplam oy veren
    68
abi konserde erayn sesede bayıLdık yaLnız : ) BODOM faLan ei coşmuştuk : ) abi buarada konser faLan oLcak sanırsam kesn tarih war mı? bizi habersz bırakmayın hee =)
 
rocKorn demiş ki:
abi konserde erayn sesede bayıLdık yaLnız : ) BODOM faLan ei coşmuştuk : ) abi buarada konser faLan oLcak sanırsam kesn tarih war mı? bizi habersz bırakmayın hee =)

konser yapın die baskı yapılıo hakkaten bize :D

ya düşündük ufak çaplı bişey anfide yapcaktık ama sınawlar dolayısıyla yapamadık :D tabi boş gün için gidip konuştuk ama full sınaw war dediler :D :D

tabi sınawlar bitiminde kalırsanız sağlam bişiler olabilir ama millet memleketini özlemiştir kimse kalmaz heralde o yüzden yatar yani seneye inşallah (ben olsam 5 dakka durmam :D )

bu arada yeni haberler falan çıkabilir bi kaç girişimimiz war siwas dışı için umarım gerçekleşir :)
 
sen ne hızlı cwp werion öyle :D

olunca söleriz zaten daha ortada bişiler yok ama olursa hepiniz şaşıracaksınız :D

sağlam bişiler :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
 
orkocuk demiş ki:
Dur grup hakkında biraz bilgi veriim :) Elektrocumuz 1 haftadır hasta ewden dışarıya çıkamıyor:) Solistlerden biri ailesinin yanına gitti bi hafta kadar yok :) Öbür solist kendinden geçmiş durumda halen ortalıkda böğürmekde... :) bascımızdan haber alabilen varmı bende bilmiyorum açıkcası :) Davulcumuza gelince ewden sadece başka ewlere gidip oyun oynamak için çıkıyo ... yok, ewdeyse gene oyun oynuyo (frp falan filan oynuyo ):) bende finallere hazırlanıyom (kendimi nie söylüyosam neyse) :)

anlıycağın görünürde konser yok. gönül isterki paso konser versinler. hatta sabit bi mekanları olsun orda her haftasonu gidip dinliyelim eğlenelim . ama konserlerini bile bitirememişlerdi hatırlarsan O KADIN yüzünden. üniverste hayatta konser falan verdirmez yani paranoya ya.

böyle bi durumda oturup beste çalışmaları yapmaları gerek. ama ortada grup yok :) şu an herkes kendi kafasına göre takılıyo...

artık seneye gidecez konserlerine...

20 haziranda stüdyoya girip kayıt yapacaklar önlerindeki tek etkinlik bu gibi görünüyor şu an...

bana gelinceeeee :) son 9 günüm kurtuluyorum sivastan şu finalimde bittimiydi ohhhhhhhhhhh :) kim tutar beni....
öyle işte :) umarım bilgilendirebilmişimdir....

saygılar & sevgiler ...

bak önceden ne güzel açıklamışım :) bu durumda bi deişme varmı sence YOK :) tek fark sinan biraz iileşti içmeye falan başladı :) seneye konser anca :)
 
bu dingildoslar biralemden ayrılmıycaktı ya ! aaaaaaaaaaaaaaah ah soruyorum sinan sana seneye naapıcaz lan biz konsermi bekliip durcaz ne güzel cumartesileri eyleniyoduk ya naapıcaz lan seneye :(
 
yaa ewt sıkıldılar kaçacak yer arıyolar en fazla benim ewe kaçar onlar uhahaha :)sinan seneye biyerde çalcaksınız olm yoksa 1 sene beynini kemiririm senin sıkılıyom diye !
 
Geri
Üst