Presence Gururla Sunar Ilk Tüplü Preampım"yeni Kayıt Ek

Norton_Antor demiş ki:
midi arayüzü nerede bunun :D

vallahi super espri :LOL:







hertürlü pedal, pre amp vs.. için sac kutu imal edilir itina ile, örnek alınan modeller ise EHX big muff, yada small clone tarzıdır.. lamalı pedallarınıza da itina ile tasarım yapılır.. ölçülerini verirseniz delikleri açılır , cok güzel yapılır :D
not: iş karşılığı iş yapılır.. siz bana istedigim aleti yapın ben size kutu:D
kolay gelsin
 
slm

ön panele yazıları kazıdım üstüne vernik attım son halini aldı artık...
04lr0.jpg
 
slm

son haline geldi dedik ama master volume ve foot SW unutmuşuz onlarıda koydum ve ultra G ile Stüdyoya girdim mixserden 4 kolona dağıttım dehşet oldu ton tam istediğim gibi oldu artık içim rahat ve huzurluyum.... :twisted:
 
slm

bugün Rx stüdyosuna gittim mesa triple rectoya girdim gitarı benim anfiyle arasında tonal açıdan hiç bi fark yok karakteri tamamen aynı gibi bişey....kesinlikle abartmıyorum yanlış anlaşılmasın :!: tabiki orda lambalı power kattığı çok şey var ama dediğim gibi bu anfiyi alıp efect return den girsek bişey farketçeğini sanmıyorum... lambalı maceram burda sona erdi gibi gözüküyor.lambalı power yapmak aklımda herzaman ama bi takım imkansızlıklar yüzünden onu yapamıyorum sadece olay maddi değil..çıkış trafosu :evil: vs... yüzüden yapamıyorum..
 
Ben de tebrik edrim.Madem bu işlerden anlıyorsun bir soru sorayım.Randall rm4 denilen rack tipi bir preamp ve değiştirlebilen modülleri var.
http://www.randallamplifiers.com/products/amplifiers/mts/mtsrack.asp

Fender , mesa boogie , marshall modüllerinin tüpleri orjinalleriyle değiştirilse uyar mı? Tüpleri değiştirerek modüllerin ses karekterlerini ,orjinal(benzetilmek istenen marshall ,fender mesa ,boogie nin kendi sesi) sese daha yaklaştırılabilinir mi?(bilmece gibi oldu :?: )Bu işi sen yapabilir misin?
 
slm

her modül kendine has karateri vardır olay birazda devreden kaynaklanır mesela ben Elektro harmonix lambalar konulanıyorum ama mesa ya çok benzer bi karaker çıkıyor....
 
Geri
Üst