Arkadaşlar, lütfen bu tartışmayı daha fazla uzatmayalım, bunun kimseye faydası yok! Kimse "keyfî" nedenlerle soundcheck süresini uzatmadı. Veya -yine- keyfî nedenlerle sahnede gerektiğinden "az" kalmadı... veya... veya... veya...
Bu tür organizasyonlarda sarkma, gecikme, "rötar" her zaman olur, ancak bu seferkinin nedeni sahnenin olağandan daha küçük olmasıydı, yani kimsenin suçu yok programın aksamasında... Staff kendine verilen sürede -ne yazık ki- aslında hiç uğraşmamaları gereken bi problemle, "sahneye sığmak"la uğraştılar! Yani -yine söylüyorum-; keyiflerinden uzamadı o süre... Tıpkı Selman arkadaşımızın hiç istemediği halde eve gitmek zorunda olması gibi...
Dolayısıyla böyle bi tartışmaya hiç gerek yok! Çünkü tek problem var ortada; sahnenin darlığı! Gruplarla, kişilerle alakalı hiçbir problem yok! Bu yüzden lütfen birbirinizde suç aramayın, suçlu yok!
Herkes elinden gelenin en iyisini yaptı ve birkaç problem dışında çok da güzel bir organizasyon geçirdik! Bunun keyfine varalım, rica ediyorum!
Ayrıca IV'deki programlarınızda da başarılar diliyorum...
Ve hepinize teşekkür ediyorum!
🙂