evet okul müdürümüz her sene dışarıdan adam alınmaması konusunda ısrarcıdır çünkü sürekli olay çıkıyo. ama yine de her seferinde dışardan bi sürü insan geldi arkadaşlarını dinledi. bu sene dışardan gelenlere zorluk çıkarılır mı bilmiyorum ama sevgili okul müdürümüz hakkında daha fazla bilgi için vokalinize danışabilirsiniz. bi kaç kelimeyle özetler heralde... =)ezgyy demiş ki:gazi konserine okul dışından kmse gidemio die duydum ama umarım doğru diildir
ozgun1907 demiş ki:Okul müdürünüz şahane bir insan zaten.51PromiL ismi alkol cağrıştırdığı için afişe ismimizi basılırken 51 diye yazdırmış.Gerekli cevap sahneden verilecektir 😉 Aslında çıkmayarak vermemiz gerekir bu cevabı ama okuldan dinlemeye gelicek hiç bir insanın sucu yok.
Gelmek isteyen bana özelden ya da msn den ulaşabilir.I.V. Bar'a da herkesi bekliyoruz...
Puhaha😀 kesinlikleee çok doğru,hafiz rekordur yaa :metalheadMus-e-ician demiş ki:Aarkadaşlar o müdür uyuzun tekidir açıık açık yazıyorum. O herif yüzünden az çekmedim. Okulu temisilen katılacağımız müzik yarışması için lise son halimizde bile bize izin kağıdı vermemiştir. Devamsızlığımızdan yemiştir. Müzik karşıtı insan o. Okula "Davul" alınacağı zaman "Neden bateri alıyoruz, bağlama alalım çocuklar bağlama çalsın" diyebilen bi müdürdür o.