6v6'lı Marshall Projesi

Örnek kayıtlar çok başarılı, hiç uyduruk değil.

Teşekkürler. Ampli hakkında bir fikir veriyorlarsa ne ala. Gitar çalmayı ve kayıt yapmayı biraz daha öğreneyim, daha iyi kayıtlar da alırım.. :)

Clean dışındaki kayıtlar amplinin çıkış gücü 2-3W (çıkış katı voltajı %10 -40-50V civarında) civarına indirilmişken alındı. VVR ile voltaj indirildiğinde alt frekanslarda biraz kompresyon artıyor sanki. Onun dışında güç azaltılınca ton kalitesi çok fazla etkilenmiyor. Voltaj %20 civarındayken baslardaki yavşaklık iyice azalıyor.

Şahsen güç katı voltaj regülasyonunun attenuator'a iyi bir alternatif olacağına artık iyice inanıyorum.
 
Tebrikler! Gerçekten ilk amfi için çokça güzel olmuş, darısı yeni yeni projelere. :)

Teşekkürler. Daha çok bir blues amplisi oldu bu. Bu tip bir amplide daha sıkı ton almak çok mümkün değil. Plexi'de işler değişecek.

Tonlar güzel. Bununla beraber büyük ihtimalle ruhuna zenci bir gitaristin de kaçmış olması ihtimalini gözardı etmiyorum. Ne güzel çalımlar onlar öyle yahu? Kıskandım :)

Teşekkürler. Jeff Beck, Paul Gilbert ve blues'u seviyoruz. :)

Kayıtlar gayet güzel, mutevazilik ediyorsun ;) semaya telefondan bakmaya çalıştım zor oldu eve gidince artık.

Sağolasın. Çalım hatalarım var. Ayrıca kulağımla duyduğum tonun kayıtla çok örtüşmediğini düşünüyorum. Clean ve crunch'ta kayıt duyduğum tona yaklaşıyor, ancak drive'lı tonlar çok farklı. Bir de dinamik mikrofon edinip çift mikrofonla kayıt deneyeceğim. Şema trinity amps'in standart 18W TMB şeması. Kendi amplim için şema hazırlamadım. Ancak prensip olarak büyük ölçüde benzediğini belirtebilirim.

Amfi güzel olmuş, gitar soundu ve çalımınız da gayet gayet başarılı. :)

Teşekkürler.:)
 
Geri
Üst