Anima

ya evet de ekin abinin babasında sanırım biraz daha ciddi bi rahatsızlık vardı...
geçmiş olsun dileklerimi tekrar bildiririm..
-----

Bu arada anima yaa başka söze gerek var mı :D
Süperler maşallah :d
nazar değicek :D
 
anima gerçekten son yıllarda çıkan en iyi (ve kaliteli) gruplardan. mızıka bana black rebel motorcycle club ı hatırlatıyı. bilmiyorum benden başka benzeten var mı ama...
 
anima
6 ağustos , saat:23:30'da, mojo'da.

mojo; istiklal caddesinde, büyükparmakkapı sokakta...

hem cover projesinden, hem animasal'dan şarkılar icra edilecek.
 
"el kadar bir kız" ın klibine şimdi rastladım baya güzel eğlenceli bi klip olmuş ya. "joker" in klibi de müthişti bu da öyle ;) ayrıca 2.klip için iyi bi parça seçimi olmuş bence..
 
Bilmece,elveda,saygıdeğer düşman,sona iki kala,bana sorma mükemmel parçalar elinize sağlık Bu arada albüm kesinlikle alınmalı!!!Ben ilk kez fa minör mızıkanın klibini görünce "bu ne lan " diyip beğenmemiştim(zevk meselesi) sonra albümün tamamını dinliyince çok beyendim tekrar tebrikler.
 
ilk başlarda biraz mesafeli yaklaşsamda ceylan ın sesini biraz dinliyince insan bırakamıo bağımlılık yapıo bi nevi gerçekten çok iyi bir ses i var uzun yıllar dinlemek isteriz bu arada çok ta güzel yani yolgezer le yağmula gelen süper ötesi olmuş ya
 
işte bu grubu sewiorm ya ceylan çok tatlı bi ses tınısına sahip 8) bu albümlerini beğendim özellikle kızılderili ruhu süper parça :twisted: başarılarının dewamını dilerim.
 
anima; 6 ağustos pazar gecesi, cover projesi ve "animasal" ile; mojo' da.13 ağustos pazar gecesi, eskişehir; 222' de. 27 ağustos pazar günü saat 17:15' de Barışarock' ta, 9 eylül cumartesi gecesi yedikule zindanları' nda.
 
Geri
Üst