Direc-t

Sentenced_Direc-T demiş ki:
slmlar

size rus kozmonotlarımı daha ii olympos mu?
Her iki albüm birbirine yakın ve benzeyen parçalar mevcut. Olympos albümünde ilk albüme oranla grubun dışında kalan enstrümanlar biraz daha fazla kullanılmış, tabii ki Rus Kozmonotları albümünde de yok değiller. Ama sanki ilk albüm biraz daha hareketli gibi. :)

Sound olarak iki albüm de hemen hemen aynı. Az önce söylediğim gibi grup dışı enstrümanlar her ikisinde de var ve dozunda kullanılmış. Tarzda hiçbir değişiklik yok. İlikinde neyse sonrasında da öyle denebilir.

Her iki albümde de birer yabancı yabancı şarkı var. Parçalardaki dur-kalkar birbirine yakın, geri vokaller de aynı şekilde. Yani aslında iki albümünde bence gösterdikleri benzerlikler farklılıklarına oranla daha çok. Ama illa "Hangisi?" diyecek olursan, ben Rus Kozmonotları'nı tercih ederim. Ne de olsa ilk göz ağrısı. ;)

Sevgiler...
 
Yılbaşı gecesinde sabahın ilk ışıklarına dek sınırsız eğlence

DiReC-T & PiJaMa !!!

flyer_on_the_run.jpg


1997'den beri hem ingilizce hem de türkçe besteler yapan Direc-T, 2004 yılında Rus Kozmonotları ve 2005 yılında Olympos albümleriyle profesyonel müzik dünyasına hızlı bir girişin hemen ardından, gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında birçok konser vererek dinleyenleriyle buluştu.



Türkiye'deki profesyonel müzik grupları içinde en eğlencelilerinden birisi olan Direc-T , yılbaşında da, kendi besteleriyle, kendilerine özgü sahne şovlarıyla ve geceye özel oluşturdukları cover repertuarlarıyla da oldukça keyifli bir performans sergileyecek.



Gecede aynı zamanda 2004 yılından beri önde gelen hemen hemen bütün rock bar'larda sahne almış ve program yapmış, aynı zamanda yılbaşından itibaren her cumartesi de " On the Run" da sahnealacak olan İstanbul'un tartışmasız en eğlenceli cover grubu Pijama'nın da sahne alacak olması yılbaşı eğlencesini ikiye katlayacak.



Tüm zamanların popüler olmuş parçalarını kendine özgü sounduyla yorumlayan Pijama yine yılbaşına özel bazı sürprizleri ve son derece sempatik sahneleriyle 2 saat boyunca eğlencenin sınırlarını zorlayacak.


Sınırsız eğlencenin yaşanacağı gecede ise bira sadece 3 YTL !!! Evet yanlış duymadınız tüm gece boyunca 3 YTL !!!


Yılbaşında eğlenceli dans doulu bir gece yaşamak isteyen herkesi bekliyoruz.



Yer: ON THE RUN VİDEO BAR
(Istiklal Cad. Imam Adnan Sokak ( Vakko'nun Karşı sokağı ) No:10/2

ontheruntarif.jpg


Tarih: 31 Aralık 2005
Kapı Açılış: 20:00
Giriş: 25 YTL ( 1 İçki ) BİRA 3 YTL !!!






www.pijamapartisi.com
www.direc-t.com
 
giggle demiş ki:
death_inLife demiş ki:
bu mudur KALİTE anlayışınız????????
arkadaşım, kimse senin kalite anlayışını sorgulayıp, küçümseyemediği gibi; sen de kimseye bu muameleyi yapamazsın. söylememiz lazım değil mi, saygısızlık ayıp bişey.

yorumlara ve hertürlü düşünceye açık bi sayfa olduğunu sanıyodum.. yanılmışım?!?

özür herkesten...?!?!?!?!?!?
 
ya açıgız ama sen bi laf atıp ortaya gitmissin..

bu mudur kalite anlayısınız dersen kim seni neden dikkate alsın..bi konu üzerinde bunu dersen tamam anlarız onun dısında anlamamızı bekleme..

kalite anlayısı demissin kalite ölcülerin neler..direc-t ne yaptı ki kalite anlayısını sorgulama geregi duydun ?


sen bana bunların cevabını bi ver once hadi :D
 
direct'in hiç bişeyini görmedim açıkcası..
_______________________________________
kurban'ın "Sert" albümünü dinlersen alternatif türk müziğindeki kalite anlayışımı kavrarsın..!!!

neyse ben özrümü dileyip kapattım bu konuyu..

directli günler size???
 
he anladım sen tek düzelik olsun istiyosun yani..tüm albümler sert e benzesin..böyle bir sey mi..

farklı sertlikte iyi albümler yapılabilir bence..sert'i ben de severek dinledim halada dinlerim..her neyse alternatif türk müziği diye birseyden bahsetmissin direc-t in ilk albümü buna güzel bi örnektir bence..(sert i buna ornek gosterince bu kanıya vardım birden)
 
çok doğru bi düşünce!!

ewt özgürle aynı okulda okuom,onun sırasında oturuom(sıralar deişti ama....),hatta biraz daa abartırsak eski bagetleri bile bende(!!!!!!!!!!)
 
arkadaşlar sapıttınız iyice..silincek bu mesajlar ama yazmadan duramıycam anlamanız gerek sanırım :S
burda konumuz özgürün sırasıydı sizin sınıfınızdı şu bu değil??
saçmalamayı kesermisiniz?
 
ben dün Kadıköy Anadolu'da Direc-t konserindeydim.Pena,baget ve resim alabilen şanslı kişilerdendim.Konser güzel geçti ama Trend SHow'daki playlistle çıktılar.Canımı sıktı biraz.Konserden önce çıkan coverfest 1.si de hayatım boyunca black metal dinlemiycem yemini etmeme sebep oldu.Yine 'smells like teen spirit'te gaza geldim ve hala boynum ağrıyo.Konsere gidenler varsa konuşalım,bişiler?Nasıldı beğendiniz mi? vsss vsss.......
 
birinci albümlerindeki bütün şarkıları sewrek dinlememe rağmen ikinci albümleerinide o enejyi bulamdım ama yinede üstüne yoktur..
 
Geri
Üst