Durak (Alternative Metal) - Ankara

gelen seyreden herkese tesekkür ediyoruz çok sanssiz olmamiza ragmen(hastalik vs.) iyi bir konser oldugunu düsünüyorum seyirci gazdi iyi tepindiler sagolsunlar yine bizden fazla yoruldular bütün arkadaslarimiza tesekkürler.geldiginiz için saolun güzel yorumlar için de sagolun görüsmek üzere...
 
Konser harbiden süperdi. Baran boğazına sağlık studyodaki nazlarına deydi =) güzel söyledin koç. Erencim 23 Nisan daki olay kesinleşirse haber bekliyorum. Ona göre davranalım ok?
Konsere gelen bizi dinleyen, destekleyen herkese teşekkürler.
Ozancım o karın ağrısı sırasında benimle özel ilgilenmenden dolayı sana ayrıca teşekkürler.
Hazirandan sonra durak bomba gibi olacak.
 
Durak icindeki calkantilar oss'den sonra bitecektir arkadaslar repertuarimizi 50,100 hatta 150ye kadar cikarcaz hersey daha guzel olcak diye umuyorum...
 
eheh saol miraççim sonrasini bilmiosun gerçi sen ama sahneden indikten sonra yamuldum zerre enerjim kalmadi takisyle çayyoluna dönmek zorunda kaldim:) 23 nisan saklikent iptal oldu:( ama onun yerine biziz'de bir konser ayarlama durumu var sanirsam ayni güne bakicaz artik
haziran'dan sonra hakkaten bomba gibi gelicez bu durgunluumuza kimse aldirmazsin yeni besteler yeni coverlar hatta belki(bakarsnz) yeni demo bile olur:) simdilik disimizi sikmamiz lazim malum okul öss vs... ve olumlu yorum yapanlara konserleri segredip begenip begenmeyen herkese tekrar tesekkür ederiz
 
23 Nisan doğumgünümdür.Bu günde en çok istediğim şey,Durak ve İdea olarak sahnede olmaktır.Biziz de bunun mabedidir.Konserde kesinleşmiştir.:)Artık çalışarak,bu güzel günü beklemekteyimdir.:)
 
ya demonus nerde satılıyo yaa?çelik bişey bişey pasajına bile baktım..yok kardeşim yooook..girmediğim pasaj+sormadığım müzik market kalmadı..sokaktaki vatandaşa dahi sordum..yok..e artık imzalı bi demoyu hakettim galiba..di mi?
 
fungusamongus evet celiklerin alt katinda burner'da vardir yoksa bana tekrar msj at burdan ben oraya yollatiyim halledelim WS tesekkur ederim yardim icin:)
fungusamongus bu arada alirken para verme eren benim icin yollatmis buraya de o anlar:)
 
yaa fatihteki(the burner) demonun mixsiz halidir sanirsam yaniliyosam düzeltin ayrica o demonun vokalleri en erken bos zamanda tekrar kaydedilcek tarafimdan:)
 
hayir kanal kayit fakat onlarin miksaji yok cunku onlari oraya biz birakmadik illegal yollarla tamamlanmadan gitti bir ara ankaraya geldigimde sana duzgununu veririm :)
 
Çünkü çok dikkatimi çekti yani. İnş alabilirim senden çünkü besteler falan sağlam yani hoşuma gitti. Bi de konsere gelebilsem keşke ama imkansız. Kusura kalmayın artık!
 
ya çok saolun ilgilendiinis için ancak ben demonusu haala bulamadım: ( bu c.tesi o zaman almaya gidip de eren yolladı desem,bi de biskrem versem?ehi..şaka da teklifin zaman aşımına uuramadı di mi?
 
fungusamongus sen saol ilgilendigin için asil:) seni konsere de bekleriz 23 nisan'da bizide gerçi biz bu kadar reklamini yaptiktan sonra farketmissindir de ben yine de söyliim dedim:D
 
Geri
Üst