Tüm Illerden Gönüllü Gitar Deneyicileri

İzmir Seferihisar'da ve ekimden itibaren Bornova Ege Üniversitesi'nde elektro gitar veya amfi denemesi yapabilirim. Sahibinden ilanları için, ilana verilenler ve bana denettirilenler ile ilgili hasar tespit-bire bir uyumluluk testlerini yapabilirim :)
 
Konyada elektro gitardan anlayan arkadaş varsa elektro gitar alacağım da karşılaştırma ton ıvır zıvır konusundan anlayacak biri varsa bana ulaşsın lütfen telefon numaram: 0537 219 4415
 
Selam kardeşlerim.Adıyaman'da (ki zannetmiyorum ama şansımı denemek istedim) deneyecek arkadaşlar varsa bana acil olarak yardımcı olabilir mi?Ekstra para bile verebilirim.Saygılar...
 
O değilde tünel için gönüllü çıkmadı mı hala? :D
Ayrıca Tünel'de denemek için yarın ben yardımcı olabilirim.

Tünel işini @AykanKK aracılığı ve @rockstar orhan arkadaşımızın yardımlarıyla hallettik saolsunlar.
Elinden gelen hiç birşeyi esirgemeyip, alım esnasında ki bi kaç ufak sıkıntı, gitarın tel değişimleri, kargo icin gerekli malzemeler v.b temini sonrası, bugün gündüz saatlerinde kargom şubeye arkadaş tarafından teslim edilmiş.
Bundan sonrası gitarın bana problemsiz ve sıkıntısız olarak kargo görevlileri tarafından teslim edilmesine kalmış gibi duruyor.
Önemli;
Gerek gitar seçimi esnasında bilgilerini esirgemeyen, @AykanKK , @devastator ve taşınma telaşesine rağmen elinden geldiğince yardımcı olan @hackeiommi arkadaş/abilere (ve diğer arkadaşlar) ve gitarın denenme, teslim alma ve gönderilme kısmında yardımlarını esirgemeyen @rockstar orhan 'a birde bu konu üzerinden teşekkür'ü borç bilirim.

Emeği fiziksel olarak geçmeyen ancak buna rağmen '' ben de deneyebilirim '' diyen arkadaşlara da aynı şekilde teşekkür ederim.

Yalnız şunu da belirtmek isterim, daha yeni başlıyoruz (amfisiydi, prosesörüydü, pedalıydı, metoduydu v.b).
Benden kurtulduğunuzu sanmayın. :devil::whistle::p
Saygılar...
 
Antalya Üçkapılar bölgesinde yeni yeni şekillenen Delfin müzik mağazamızda önceden randevulaşmak koşuluyla ihtiyaç duyan arkadaşlara elimizden gelen desteği sağlarız.
 
Geri
Üst