green

ay artık mümkünse şu cuma akşamları tereddütsüz gelelim gölgeye... bi geiyoruz dumur siz yoksunuz...

Ferhat Bey :) hocam meraklanmayın havalandırma artık çalışmıyo :) yani rutin sauna tadında aliminum folyolara sarılmış bir şekilde beraberce terleyip eğleneceğiz artık :LOL: :LOL: :LOL:
 
Arkadaşlar bir haber vereyim . Green bu haftaya özgü olmak üzere Cumartesi günü Replikte .

Yani ;

Bu akşam @ Gölge 00.30

Cumartesi @ Replik 00.30
 
yeni bir haber,

bugün (19.ağustos.cuma) gölge programımız iptal olmuştur. yarın (20.ağustos.ctesi) replik programımız mevcuttur. biraz "kalem pil yok, yoğurt vereyim mi?" der gibi oldu ama olsun.

bilgilerinize...
 
Sevgili dostlar,

Green'in 7 seneyi aşkındır süren Gölge programı (ki ben son 2.5 senedir Green'leyim) sona ermiştir. Karşılıklı konuşulmamış olması nedeniyle Gölge'de tekrar program yaparmıyız bilemiyoruz. Green olarak veya Green üyeleri olarak bizleri başka projelerde görecek duyacaksınız yakın zamanda.

Gölge çalışanlarına ve orada ki "gerçek" dostlarımıza sevgiler, Gölge'ye yeni sezonda başarılar ve bol müşteriler dileriz.

Bizi seven ve desteğini eksik etmeyen dinleyicilere bol sevgi ve saygılarımızla...
 
ya noldu size ya sesiniz soluğunuz kesildi bi tatile gittcez dediniz 1 hafta izin verdik kayboldunuz tatil havası bozdu sizi herhalde hadi girin sezon havasına
 
Bakalım yeni sezonda yenilikler olacağı kesin arkadaşlar . Gölge programına son vermemizle ilk yeniliği yaptık zaten . Bakalım farklı yerlerde görünebiliriz , görünemeyedebiliriz ( Ferhat abi gibi konuştum valla :p ) .

Benim sınavlarımında bitmesine az kaldı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik :) . Yapacağız arkadaşlar en kısa zamanda birşeyler , kendinize iyi bakın :)
 
Tebrikler ve başarılar sevgili "Green" ve Serkan...Başarılarınızın devamını can-ı gönülden diliyoruz...İnşallah bir gün geleceğiz izlemeye ve coşmaya grupça 8)
Kolay gelsin...
 
Duyuru ve Tebrik :

Sevgili solistimiz Serkan, Ankara Üniversitesi Koro-Şan Bölümü'nü (bölüm ismini salladım şimdi ama şan üzerine işte...) kazanmış bulunmakta. Belliydi gerçi bu yetenekle kazanacağı ama neyse...

Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Artık okullu bir solistimiz oldu, ukalalıktan yanına yaklaşılmaz şimdi (kendimden biliyom, hepsi böyle bunların). Bir de "aman abi bugün sesimi yormamam lazım, yarın sınavım var çalmayalım", "Hocam kızıyo çalışamam", "Bugün hastayım", "Sesimde hede hödö otu çıktı, konuşmamam lazım" filan gibi abuk sebepler duymaya başlıcaz . Neyse katlanıcaz artık.

Bu arada Green'in sezon programı yakında belli olacak. Görüşmelerimiz devam ediyor. Kısa sürede haberdar olacaksınız.

Saygılar...
 
Ferhat abi , Limon çok teşekkür ederim . Sakarin tadındaki Çukurova üniversitesinde yaşamış olduğum Ziraat Mühendisliği geçmişime son verip , Lokum tadında Ankara Ünv. Opera-Koro bölümünü 3 aşamanın sonucunda nihayetinde kazandım . Ukala bir insanın bende artık :p

Ben programla ilgili koşuşturmalar içerisinde olucam artık bu hafta sınavda bittiğine göre yakında haberdar olursunuz arkadaşlar ;)
 
serkancım çok güzel olmuş, hayırlı olsun, başarılar e ilk yıl bar programı vs. yapabilecek misin? Yani okulların bazı yasakları olabiliyor...Kolay gelsin...
 
Yuh! topici bulana kadar göbeğim çatladı. Gözden ırak gönülden ırak olmuşuz meğer.

Neyse yakında bir hareket olacak inşallah. Eski solistimiz Batuhan askerden döndü. Serkan'ı biliyorsunuz Ankara Üniversitesi Opera Koro bölümünü kazandı. Batu'nun yokluğunda bize katıldığı için kendisine teşekkür ederiz, okul hayatına başarılar dileriz buradan. Müzik okulu ve kariyeri için bir parça vesile olabildiysek ne mutlu bize. Serkan'ı daha iyi yerlerde göreceğiz inşallah.

Bu arada Batu'nun askerden bir "gaz" dönüşüyle Green tekrar hareketlendi. Şimdi yeni bir oluşum ve yeni bir repertuvar için kampa giriyoruz. Yakın bir zamanda gelişmeleri buradan duyuracağız. Daha keyifli ve fix repertuvardan ( http://www.turkrock.com/ftopic28389.html ) mümkün olduğunca! arınmış bir Green formatıyla uğraşıyoruz.

Bizi izlemeye devam ediniz.

Sevgiler...
 
Asıl ben sizlere teşekkür ederim . Kesinlikle green benim için çok büyük bir tecrübeydi . Hepiniz muazzam müzisyenler ve en önemliside süper insanlarsınız . İşini bu denli layıkıyla yapan insanlar görmedim gerçekten . Özellikte Ferhat Abi senin bu okula girmemde büyük katkıların var . Ne kadar teşekkür etsem azdır . Hemen toparlanında artık izleyici olarak rahat bırakmayayım sizleri . Esen Kalın :)


Serkan Okumuş
 
Öncelikle sevgili Batuhan hoşgelmiş.... Serkan gerçekten çok iyiydi, umarım arada konuk olarak green sahnesinde izleriz gene kendisini sonsuz başarılar..

grenn'im güzellerim, artık bi elinizi çabuk tutun da sahnelerdeki yerinizi alın, gerçekten yazıktır sizin gibi müzisyenlere... merak ve özlemle bekliyoruz efenim :)
 
bendeniz batuhan,

biraz geç olmakla beraber sonunda bütün mesajları okuma fırsatım oldu. serkan, seni tebrik ederim. ayrıca green için birşeyler yazan herkese de selam ve sevgiler.

gelecek hafta cumartesi günü biziz de başlayacağımız sezon maratonumuz inşallah hayırlı vesilere sebep olur da gene hep beraber eğleniriz.

eklenecek en önemli şey grubun isim değişikliği kararı galiba, henüz isime kara veremedik ama sanırım 1-2 gün içinde bu konuda aydınlanırız.

herkese selam ve sevgi

bir terslik olmazsa haftaya cumartesi günü (05.11.2005) ikinci grup olarak CİN SEDDİ'nden hemen sonra sahneye çıkacağız, hepinizi BİZİZ'e bekleriz.


batuhan özer
green - vokal
 
Anam anam neler oluyor :)
Batu'ya hoşgeldin diyelim...özlemiştik vallaha...Serkan yanlış anlama senide seviyoruz biliyosun... ;)
Aaah aah eski günleri anımsadım birden...hadi bakalım... :D
 
Geri
Üst