green

ilgili sevgili arkadaşlara teşekkür ederiz. evet green yeniden "piyasa"ya dönüyor ;) pek yakında sahnelere geri dönmek bizi pek heyecanlandırdı. ankara piyasasında farklı yerlerde eylemlerimiz devam edecek :)

biraz sonraki provayla repertuvar aşağı yukarı oturacak. ve fakat asıl önemli gelişme ve değişme önümüzde ki iki ay içinde olacak ki hem repertuvar bazında hem de beste bazında hazırlıklarımız devam ediyor. işte bu yüzden, sırf bu yüzden isim değişikliği de fena halde gündemde. elimizde ki yaklaşık 30 isimlik listeden oylamayla yeni ismimizi bulacağız hayırlısıylan. "yeşil", "grill", "pril", "girin" gibi isim teklifi yapan arkadaşlarımızla bir süre görüşmeme kararı aldık bu arada. kendilerine geri kalan sefil hayatlarında başarılar diliyoruz...
 
Yeniden green bomba gibi dönüyor sahnelere . Onları yine seyirci olarak izleme şerefine erişeceğim artık . Haftaya C.tesi'den itibaren sizi rahatsız etme seanslarım başlayacak abilerim , dostlarım :) Bu arada hala "Gril" de ısrarcıyım , benimlede bir süre muhattap olmazsınız siz artık :p
 
Arkadaşlar Green 5.Kasım.Cumartesi 00:30'da Biziz sahnesinde olacak. Uzun bir aradan sonra tekrar sahne alacak grubumuzu bu ilk gününde yanlız bırakmayacak ve destek verecek tüm dostlarımıza şimdiden teşekkür ederiz. (Nasıl psikolojik baskı ama :) )

Sevgiler...
 
vallaha hiç istemezdim ama yalnız bırakmak zorundayım sanırım ferhat abi :)
ama ben güzel geçeceğine eminim...şimdiden başarılar hatta tebrikler ;)
kolay gele...
 
Ne geceydi be :) Uzun zamandan sonra green'i seyirci olarak izleyebildim . Grubun her yerinden kalite akıyor gerçekten . Ufak tefek aksilikler oldu yine ama olsun , jack lar özgürü sevmiyor ne yapalım :) . Yeni şarkılarda şahane olmuş . Son anda sahneye atladım ama kısa oldu biraz . Bir dahaki sefere ödeşiriz artık :) :) :) Bu arada "Pril" isminide bir düşünün derim :p .
 
:) serkan pril'le kopardın beni, bende seni koparcam. neyse,..

dün gece bir yığın teknik aksaklığa rağmen zar zor programı bitirdik. program başında gitarın ve amfinin yaklaşık 4 parça boyunca sorun çıkarıp ses vermemesi bizi fena dağıttı. hepimizin motivasyonu düştü resmen. sonradan toparladık ama çok daha iyi bir program olabilirdi. bizi yanlız bırakmayan dostlara teşekkür ederiz, haftaya gelemeyenleri de bekleriz.

o karmaşada serkan'ı sahneye alamadık, borcumuz olsun hesaba yaz abi. bu arada eski dinleyicilerimizin bazılarını tekrar görmek keyifliydi. buralarda forumu okuyorsa birol'a da teşekkür ederiz. her mekanda yanımızda olmasına ben bile şaşıyorum bazen :)

haftaya buluşalım..

sevgiler
 
Sevgili Green ekibi, dünkü sahnenizden dolayı sizleri tebrik ederim. Özellikle Madonna'nın Frozen parçasına getirdiğiniz yorum tüm grupça çok hoşumuza gitti. İlk sahne olmasından kaynaklanan bir motivasyon eksikliği hisssetmedim ben ya da bu seyirciye yansımadı açıkçası bence sahneden. Gitardaki küçük aksaklık da hemen giderildi zaten. Ondan sonra da tam gaz devam ettiniz. Umarım beraber çok güzel programlar çıkartırız. Görüşmek üzere.
 
arkadaslar programinizi izleme firsatim oldu bizizde; oldukca guzel gidiyodu programiniz fakat fazla kalmadim.. bi c.tesi izlemeye kesin geliyorum ciktandir dinlemiyodum sizleri cok iyi oldu. cok iyisiniz , basarilar dilerim :)
 
uğur ve turgut teşekkür ederiz, müzisyen dostlarımız olarak içten desteğiniz bizi mutlu ediyor. (lan benden başka grup elemanı yazmıyo şuraya kıl oluyom, provada hatırlatayım bari).

fazla uzun sürmeyecek bir süreç sonunda hem yeni cover'lar hemde bir iki beste duyurmaya başlıyoruz dostlar. besteler henüz çok kalas olduğundan yeterince yontup green sounduna sokmadan dinletmek istemiyoruz. ama yakındır. cover'lar ise yine 80'lerden duyulmadık, çalınmadık şeyler olsun derdindeyken birazda radyo şarkılarına (HIM'in yeni şarkısı gibi) eğildik. kısa süre sonra oturmuş bir repertuvarla daha da eğlenceli programlarda birlikte olucaz.

sevgiler...
 
evet arkadaşlar günlerden cumartesi olması itibariyle hatırlatayım dedim: bu gece saat 00:30'da Biziz sahnesinde ki işaretlenmiş yerlerimize konumlanıp, ortamala 32 şarkı çalmayı ve içmeyi planlıyoruz. hepinizi bekleriz diyecem ama sahnede yer yok, siz barın oralarda içip, eğlenebilirsiniz.

yeni şarkılar geliyor tabi ki her hafta. bu hafta da iki tane var. bu arada haftaya bir sürprizimiz daha olabilir, bir iki görüşmemiz kaldı.

hadi görüşen!...
 
ya ben msj atmıştım ama noldu ya bakıorum bulamıyorum yazdıklarımı:( hsstasıyım ölürüm serkanın:) sonsuz destek en son destek sapına kadar destek benden kocaman...bide yeni wokali ile dinleyebilseydim keşke...
 
Yanlış anlaşılma olmasın Batuhan Green'in daimi vokalidir . Ancak o askere gittiği için ben onun yokluğunda Green'e geldim 6 ay kadar bir sure ve Batu tekrar dönüp nöbeti devralmıştır . Çok iyi bir solisttir kendisi severiz sayarız . Bu arada abiler bugün beni raporlu sayın gelemeyeceğim programa :( Ve yorumlara bayıldım dOrrie bizde sizin hastanızız efendim :)
 
LOby demiş ki:
Yanlış anlaşılma olmasın Batuhan Green'in daimi vokalidir . Ancak o askere gittiği için ben onun yokluğunda Green'e geldim 6 ay kadar bir sure ve Batu tekrar dönüp nöbeti devralmıştır . Çok iyi bir solisttir kendisi severiz sayarız . Bu arada abiler bugün beni raporlu sayın gelemeyeceğim programa :( Ve yorumlara bayıldım dOrrie bizde sizin hastanızız efendim :)
ya tabiki batuhan döndükten sonra dinlemedim ben dah..bayağı bi zamandır yokum ben buralarda...bi kere dinledim ondada serkancığım wardı....batuhana en yakın zamanda iyi dileklerimi kendim dinleyerek söylicem inşallah..
 
yarın (19.11.2005 Cumartesi) sevgili cin seddi'nin biziz programı geçici olarak olmadığından, green olarak programımız saat 22:30'da başlayacaktır.

sevgili ilgililere önemle duyurulur...
 
Green her hafta en az bir parçayı repertuvarına katarak Biziz programlarına devam ediyor. Playlistimize ayda ortalama altı yeni parça giriyor. Yakında başka haberlerimiz de olacak.

Bizi dinlemeye devam ediniz.
 
Geri
Üst