Whisky

SAna katılıyorum ARkadaşaım.. Onların albumunu 8 gözle bekliyorum :) Bu arada Whisky 'nin Tüm Albumleri Arisvlerimde mevcut isteyene temin edebilirim.. SAygılar
 
dream tv de yak bizinin klibini gordum hair metal kliplerine bir ozenme soz konusu ama yine de guzel klip bu arada visky diye yazmıştı elemanlar guven gormedi herhalde :)
 
morvedelisi demiş ki:
yeni bir albümle bizi yine o günlere döndürmlerini diliyorum..

Sanırım dilekleriniz kabul oldu, Whisky yeni albüm çalışmalarına başladı :
Kod:
http://therockbank.net/haberler/221,Whisky_Geri_Donuyor!.._Grup_yeni_album_icin_calismalara_basladi
 
Eger haber dogruysa, Whisky'nin tekrar muzik hayatina donmesi guzel bir haber.. Ancak Alpay Salt ve Cagatay Ates'i de burada gormek isterdim acikcasi.. Onlar yollarina Cem Koksal'la devam ediyorlar.. Neyse, umarim "Whisky" adina ve Kamil Ozaydin'in mirasina sahip cikan bir geri donus gerceklesir..
 
Link'teki haberde yer alan kadroda yoktu.. Ya da ben hatirlamiyorum..

Edit: Serdar Çokuslu (Vokal-Gitar), Arif Deniztoker (Gitar), Ferhat Hasanoğlu (Bas Gitar) ve henuz aciklanmayan bir davulcu olarak kadro duyurusu yapilmis..
 
Umarım haber doğrudur. Ama ben Whisky sahnedeyken, Yak Bizi diye bağırırken karşımda Çağatay'ı görmek istiyorum, Alpay'ı görmek istiyorum. Çağatay Güneşin Tahtı'ndan sonra gruptan ayrıldı ve Ferhat onun yerine Dünyanın Kapısı albümünde yer aldı bildiğim kadarıyla. Yine de benim için Çağatay'sız, Alpay'sız Whisky yarım bir Whisky olur. Kamil Özaydın demeyen sakın. Çünkü o ölmedi. O Whisky'de, onun müziğinde devam ediyor hayatına. Şimdi notlarla konusuyor bizimle, tek fark bu işte.
 
Gerçekten çok sevindim bu habere kaç yıl sonra yeni albüm....İnanılmaz olur heralde.Arif Deniztoker olduktan sonra yeni albümdede pek fark yaratmazlar bence.Manyak parçalar bizi bekliyo gibi gözüküyo millet!!!!!! :LOL:
 
Şaka gibi..Uçtum sevincimden..Sana Ağıt'ı dinliyorum..Uzun zamandır bir müzik beni bu kadar etkilememişti.Uzun zaman sonra beni etkileyen müzik,Whisky'nin sesi..Kamil Özaydın'a..
 
Off, çok güzel bir haber bu. Ben de kadroda Alpay Şalt ve Çağatay Ateş'i görmeyi isterdim açıkçası ama eminim ki bu kadrodan da çok sağlam işler çıkacaktır. Albüm sonrasında bir de konser patlattılar mı "Whisky'nin Dönüşü" diye, toplanır 80'ler. :LOL:

Aaah, bir de Dr. Skull toparlansa ya.
 
Evet! Efsane geri dönüyor!

Kadroyu bilmiyorum ama WHISKY SAHNEDE!!!

Ankara'da Rock Station'da çıkıcaklarmış. Süper bir haber.

afis_rsf_9_net.jpg



Ben boşlukta kayarken dilek tutanlar...

Dileklerimizin gerçekleşme vakti geldi artık!!!
 
Rock Station ve Whisky!!!!!İnanılmaz bişey,kaçırılmaması gereken bi olay...Ankara'da olmak vardı,gitmek vardı beeee.Hey Ankaralılar yine iyisiniz Whisky klasiğine şahit olacaksınız.Long Live Rock'n'Roll :LOL:
 
Grubun beyni Serdar Çokuslu’dan aldığım bilgi doğrultusunda Whisky’nin yakın zamanda yeniden aramızda olacağını müjdeliyeyim.

Kadro Sedar, Arif, Ferhat ve Aydın’dan oluşmakta. Şu anda çalışmalara başlayan grup, ilk olarak "8.Ankara Rockstation Festivali"nde headliner olarak sahneye çıkacak. Akabinde hazır olan besteler için stüdyoya girilip 2007 ilkbaharına albümü yetiştirmeye çalışacaklar.
 
hmm.. güsel olmuş bu haber ya..
14-15 ekim tarihte mis..
valla şahane daha ne olsun gidilir mi gidilir ah ah ateş suyu :))
 
Geri
Üst