Tuşe! (Rock) - Ankara

ooh finallerin bitiş gününe öyle bi güzel denk geldiniz ki... "kalkın kalkın tushe ye gidelim. dinleyelim bi" diye toplandık geldik. gerçekten güzel müzik dinledik, playlist genişlemiş kocaman olmuş, mükemmel olmuş. bir sürü tanıdık görüldü, ortaokul arkadaşlarıyla bile karşılaşanlar oldu : ) ne diyeyim ellerinize ağzınıza sağlık. her ne çalarsanız, nerede, kimle çalarsanız çalın, hepinize koca koca sahneler, bir sürü dinleyici, manyak ses düzeni dilerim anca ne diyim. : ) ki hakediyorsunuz zaten.
 
bu müzik bu ahenk sadece siz de var bu şehirde
10 dinlemedikten sonra açıldı kulaklarım valla:)
cumartesi de geliyoruz zaten hiç kaçarı yok...
pazardan sonra ankarada olmayacağım için gitmeden iyi bir yükleme gerekli öyle değil mi:)
ellerinize yüreklerinize seslerinize sağlık...
 
bu arada sizin çıktığınız çok duyulmamış bence barfly da gerçi biz de yeni duyduğumuza göre normal ama:) ondan bazı boşluklar vardı sahne önünde ama bence en kısa zamanda dolacak tabii finallerden birazda:)
ne yalan söyliim ben burayı bizizden daha çok sevdim
bir de o sahnenin önündeki adam neydi öle ya..
bi ara gökhandan şarkı istedi gökhan da onu çalamayız ben sana çok güzel şeyler çalcam ama dedi biz yarıldık orda zaten...
siz de koptunuz zaten sürekli tipin triplerine:))
 
arkadaşlar akşam yine mükemmeldiniz.tabi bizim vokallerimizin de etkisi vardır.( her ne kadar gökhan bizi bi süre sustursa da:( )
neyse iyi eğlendik ama.
önce izm sonra ist yollarına düşmeden cumartesi son kez (tabi bu dönemlik) sizleri dinlemek üzere biz bizizde yerimizi alacağız.
şu sahne önündeki amcama da değinmeden edemeyeceğim. aslında yorum yapmak çok gereksiz, görmek gerekirdi. ben bi ara sahneye atlayıp mikrofonu gökhandan kapacak diye bile korktum ( madem sen söylemiyosun bende kendi şarkımı kendim söylerim )neyse kazasız atlattık .
işte böle. cumartesi görüşmek üzere :elsallaa
 
finallerin bitişi serefine 'kutlama' babında tushe yi dinlemeye gittik dun, tushe cok iyiydi, biz cok eglendik..
bu arada dun sahne onundeki adam, ki sanırım adı kenenmış, hakikaten gecenin onemli bir ayrıntısıydı...ben arkadaslarımla tusheyi efendi efendi(!) dinlerken, birden arkamızda gordum o adamı,ne alakaysa gitmeden once bi hoscakal diyim demiş bize :p
isteklerimizi kırmayarak en sevdiklerimden 2 bonjovi şarkısını tekrar calmaları da beni ayrıca mutlu etti...
basarılar size....
 
o sahnenin önündeki meclis parkının müdavimlerinden kenandı kafası herzamanki gibi iyidi fazla kaale alınacak ve muhabbete girilecek bir tip değil tanımayanlara bir uyarı geçeyim

tushe herzamanki gibi çok iyidiniz yanlız olmama ragmen sagolun yanlız olduğumu hissetmedim hepiniz ve özellikle bijen aralarda gelip benimle sohbet etti müzisyenliğiniz kadar insanlığınızda mükemmel okadar mütevazi insanlarsınızki sizleri çok takdir ediyorum şu ankarada zaten bana iyi vakit geçirttiren bir tek siz kaldınız umarım sizi herzaman dinleyebilirim

başarılar
 
arkadaşlar bir teşekkür de benden.akşam gerçekten çok eğlendik. artık 1 ay süresince sahne kenarındaki yerimizi başkalarına bırakacağız :( ama burada her zaman sizinleyiz.
bijencim akşam telin koptu "ya her haftada kopar mı" diye isyan ettin ama olur böle şeyler akşamda dediğim gibi nazar boncuğun olsun. sen hangi gitarla çalarsan çal mükemmelsin. akşam bizi kendine bi kez daha hayran bıraktın.
son bir şey: bende şu yeni klavyecinize alışamadım bi türlü.canı geri getirmeniz konusunda ben de aslıya katılıyorum.
neyse tekrar tekrar teşekkürler akşam için.
görüşmek üzere ;)
 
Gosde demiş ki:
son bir şey: bende şu yeni klavyecinize alışamadım bi türlü. hem sevdiğimiz şarkıları bilmiyor, üstüne bizi çalıyomuş gibi kandırıyor(en azından bazı şarkılarda):
yok daha neler...tushe 20-25 sarkilik repertuari olan bi grup diil sonucta ve arkadas da grubun butun repertuarini oturup cikartmamis olabilir ama bu soyledigin de biraz abarti gibi geldi bana...
 
Vallahi sormayın arkadaşlar bu tel kopma olayı canıma yetti bitek bizizde kopuyor zaten oda muhtemelen sıcaklık değişiminden oluyor.Arabanın bagajında sogukta kalıyolar sonra sahneye cıkarınca sıcaklık değişiyor fln ondan oluyor herhalde!
Vallahi aslında Ufuk bizim biziz'de daimi klavyecimiz değil, Can geçen hafta gelemediği için bize yardımcı oldu Ufuk, aslında ifte ve fly da ufuk calıyor bizizde can.Ancak haftaya da can olmayacak ve muhtemelen 4 kişi cıkacagız belki klavyeleri de ben calabilirim öyle bir action olabilir:)
Umutum sana mail attım abi , sorma bu sıra bilgisayar başına geçemez oldum. Anlatırım durumları sonra:)
 
Arkadaşlar hemen haberleri geçeyim.

Tushe If Rock Bar'da ki programlarına artık Perşembe günleri 00:00 da devam edecektir.Artık If'te salı günleri değil perşembe günleri Tushe'yi izleyebilirsiniz.

Tushe Haftalık Programı:
Çarşamba >> Fly Bar 21:00
Perşembe >> If 00:00
Cumartesi >> Biziz 00:30
 
:elsalla İşini iyi yapan,çalışkan,nadir mütevazi insanlardandırlar :alkıs :...Gökhan'ın sesi 20 metreden tanınır...(Kalay kaplatmış kendi söyledi)
Bu hafta süper parçalar seçmişsiniz ;)
:elsallaa
 
beyler c.tesi programı yarıda kestiniz galiba gökhan kardeş bi rahatsızlanmış...umarız önemli bişiy değildir.
inşallah en kısa zamanda tekrar dinliycez sizi
 
bijen abi,ününü duydum.canlı perfornmansını görmeyi de cok isterim,cumartesi geceleri biziz de cıkıyomussunuz ama cok gec saatte :( 18 yas sorunu oldugu için heryere de rahatça giremiyorum ama biziz e gelebiliyorum orda da görmek mümkün degil anca gece yarısı cıkıyosunuz.
Bütün Tushe ekibine sevgiler saygılar en yakın zamanda sizi görmek umuduyla :LOL:
 
-Malesef C.tesi gecesi Gökhanımızın aniden tansiyonu düştü ve programa devam etmeme kararı aldık ama şuanda çok daha iyi durumda ve bu hafta sonu bomba gibi sahnede olucaz.

-Ayrıca geç saatlerde gelme sıkıntısı olan yada hiçbişekilde gelme sıkıntısı olmayan :) arkadaşları Çarşamba günleri Bar Fly a bekleriz orda saat 9 da başlıyoruz...

Görüşmek üzere
 
Bu arada Bijenim sanırım yazmış ama ben bir daha hatırlatayım dedim :
If te artık Salı değil Perşembe Günleri çalmaktayız.
23:30-00:00 gibi başlıyoruz...
 
Driftwood demiş ki:
Sonunda herkez sağlığına kavuştu :) ama şu kurşun dökme işi olabilir valla :)
ii bari sonunda tushe sağlığına kavuşabildi.çok sevindim sizin adınıza :p kurşun işinden pek anlamam ama nazara karşı bi önlem almanız gerekiyo o zaman sizin. haftaya yada ondan sonraki hafta ya da ondan sonrakiydi galiba neyse oralara döndüğümde nazar boncuklarınız benden olsun. ama o zamana kadar da dikkatli olun, koruyun kendinizi.soğuklarda geliyormuş kalın giyinin ;)
 
Arkadaşlar ben haberleri geçeyim hemen!

Tushe bundan böyle BarFly'da Salı günleri saat 21:00da sahnede!!!

Tushe 11 Şubat Cuma günü ODTÜ Uptown'Da. Akademik, rock severleri bekliyoruz...

Tushe yarın( 3 Şubat Perşembe ) IF Rock Bar' Da saat 23:30'da sahnede olacak...
 
Geri
Üst