Tuşe! (Rock) - Ankara

**arkadaşlar bugün sizi barflyda eskişehirden bi arkadaşla izledik ve düşünük taşındık sizin playbeck yaptığınıza karar verdik :) evet evet :) kesin playbeck..hatta modifiye playbeck..itiraf edin siz de rahatlayın biz de..piskolojim bozuldu yav bijen biraderi izlerkene :)

**Yoksa katiyen bu kadar düzgün çalınmaz hatta elemana arada bir eskişehire geldiğinizi de söyledim adam çöktü direkt olarakdan ben nasıl kaçırdım diye..şöyle de bir durum var ben ümitköye döndüm son otübüsü yakalayıp adam hala sizin programda..o derece beğendi programınızı..ellerinize sağlık mı derler ne derler öyle işte..başka programlarda görüşmek üzre :)
 
arkadaşlar ilk defa tam program olarak izledim ..elinize ağzınıza sağlık çok güzeldi....özellikle when a blind man cries'ın ortasındaki child in time süprizi ve çığlıklar süperdi....kendimden geçtim resmen...
 
Öncelikle MCA anladığım kadarı ile sen bizi kandırıyosun abi bu Metin İnşaat ve Ticaret falan bence sen internet cafede işe başladın :D ama ne diyim renk getirdin Tushe forumuna güzel davulcum :)

Şuan 7-8 şarkımız temel yapıları olarak hazır ama daha üzerlerinde çok çok çalışmak gerekecek detaylara çok fazla önem veriyoruz hatta çıkış şarkımız hazır diyebilirim ama tarih malesef veremeyeceğim(z) zaten sanırım yakında konserlerde yavaş yavaş çalmaya başlıycaz.

Yani MCA cim sen biraz uzak kaldığın için kendi şarkımız var diyebiliriz :) hop! hop!
 
saklıkent 25 şubat 2005 tsunamizedeler için yardım konseri kesinleşti:
kapı açılışı: 19:30
DeM : 20:00
Cin Seddi : 21:00
Wormz : 22:00
Tushe! : 23:00
84 : 24:00
gulyabani : 01:00
biletler 5 ytl
bilet satışı kapıda olacak.
 
Arkadaşlar Biziz'e yeni ve yüksek sahne, yeni spotlar ve robot ışıklar alınmış.Hakikatten bayağı güzel olmuş , ses sistemi fln toplamış kendini.Bakalım bugün nasıl olcak , yeni sahne fln takdir edilesi olmuş.Ben bayağı beğendim ortamı...
 
bEN DAHA önce nerdeymişim diyorum.4 Senedir ANK Daym böle bi zevk almadım.Özellikle Bijan ın yüreğine sağlık diyorum.saolsun biz coştukça o da coştu bu salı BARFLY da.özellikle woKalle kapışmasında biz çok eğlendik.KISMet olursa if e de gelmek istioruz bigün.ömrünüze bereket beyler..Allah zewal wermeye....
 
cumartesi keyifsiz ve hasta halimle bile gayet eğlendim
bijencim gitarın tahminimden de bile güzeldi hastası oldum
hmmm sora bizim selim biraz sarhoştu kusuruna bakmayın biraz böğürdü
gökhan arkadaşım sözünü tuttuğun için bilare teşekkürlerimi iletiyorum bu arada hayırlı olsun;)
bu arada süper baterist MCA portnoy gibiydi maşallah :taptim
süper DT şovunuz için ayriyetten :taptim teşekkür ederim
sevgiler dostlar
en yakın zamanda yine görüşürüzzzzz :elsalla
 
Önerileriniz değerlendirilecektir MCA kurul tarafından onaylanırsa çalarız... :)
Ama daha öncelikli işlerimiz olduğunuda sana hatırlatmak isterim sen gaza gelmişsin :)

Sen zaten anca forumlarda gez mail oku bide çalışıyom de sonra , ohh valla güzel iş...

Bu arada yarın akşam saat 23 de saklıkentte sahne alıcaz bu konser tsunamiden zarar görenlere yardım niteliğinde.. Bekleriz...
 
TUSHE! Bu akşam Saklıkent'te

Tsunamizedelere Yardım Konseri kapsamında 23-24 civarı sahnedeyiz.

Konserde Sahne alacak diğer gruplar:

Dem
Gulyabani
Cin Seddi
Wormz
84


Kapı açılışı: 19:30
Konserlerin Başlaması: 20:00

Giriş: 5 YTL
 
bu gece sakliyi yine salladınız..bijen her zamnki gibi harkasın yine ağzım açık seyrettim o güzelim soloları...Ama çok az kaldınız sahnede doyamadım en yakın zamanda((çarşamda))yine görülmek üzere
 
Selamlar :)

Tsunami konseri olmuş elinize, dilinize sağlık. Biz orada Joker'i de görmek isterdik ama organizasyon yapılırken "biz istemeyiz" diyenler olmuş, yakıştıramadık.

Rock camiası olarak birbirimize destek olmalıyız, bilmem yanılıyor muyum.. Rekabet falan tabii ki olacak ta böyle şeyler dinleyiciyi üzer.
Şahsen ben bir Joker sever olarak üzüldüm.
Unutmayın: iyiler birbirlerini daha iyi olmaya iter.

Başarılar diliyorum :)
 
Arkadaşlar teşekkür ederiz cidden...Bu arada denildiği gibi bazen If'te party, konser oluyor ve bu organizasyonlar perşembe günleri yapıldığından Tushe programları bazen ifte olmayabiliyor.Mesela haftaya da suitcase konseri varmış yine, biz diyoruz ki Tushe'yi en sağlamından Biziz ve Barfly'da izleyebilirsiniz:)

Zokka inşallah yakında bestelerimiz geliyor, hali hazırda taslak biçiminde 7-8 tane var sayılabilir:)
 
kingor, arkadaşım şimdi nedir olay anlamadık?Biz Joker de çıksın denilmişte yok çıkmasın mı demişiz?:) Bunu kim söyledi ? Birincisi bir konu hakkında kesin bilgiye sahip olmadan atıp tutmamak lazım:) Tushe grubundan kimse organizasyon ile alakalı tek bir cümle sarfetmemiştir.Lakin gidip sadece çaldık, biz organizasyondan kimseyi konser gününden önce görmedik bile:)Ne zaman demişiz?Kime demişiz?Bir zahmet bu bilgileri de söyleyiver ki, olaya gerçeklik katılsın.Lakin böyle birşey söylenmiş olması mümkün değil.İkincisi Tushe kimsenin önünü tıkamak isteyen bir grup değil, diğer "bazı grup"lar gibi ! Üçüncüsü bu söylediğin belli belirsiz , pek kesin bir bilgiye sahip olmadan sarfettiğin ve gerçek olmayan durumun konuşulması gereken yer forum değildir:)
 
Ayrıca...... yeni haberleri veriyorum hemen:

Bu Cuma ve Cumartesi (4-5 Mart 2005) Hacettepe Beyaz Ev'deyiz. Cuma 11:00 Cumartesi 10:30 da başlayacak olan programımız 45 dk - 1 saat arası sürecek ve Queen ve Rock'n Roll dolu olacak.

Bar ortamını nahoş/havasız/gürültülü bulan, ama müziğimizi seveceğini düşündüğünüz (sevmeyecek var mı ki? :p ) Queen'i ve Rock'n Roll ile dans etmeyi seven insanlar varsa lütfen haber verin. Dans ve güzel müzik dolu bir gece olcak. Bekleriz.

Not: Rezervasyon 150 kişiyle sınırlıymış ve 50 kişi zaten dolmuş. Yani Cuma gecesi hadi gidelim diyen olursa rezervasyonda sorun çıkabilir. Önceden rezervasyon yapmalarını salık veriyoruz. (salık vermek? :D)

..
 
Yanlış anlaşılmasın.
Bu grubunuza yönelik bir suçlama değil, bir üzüntünün dile getirilmesidir. Bu bilgi Saklıkent yönetiminden alınmıştır.
Ben sadece Rock camiası olarak birbirinizi desteklemeniz gerektiğini belirtmek istedim.
Başarılar :)
 
Geri
Üst