Tuşe! (Rock) - Ankara

Yurtdışından konuklarımızla eğlenmeye geldiğimiz dün akşam gerçekten harikaydı, Ankara'yı ve özellikle Tushe'yi unutamayacaklar 8)
Çok teşekkürler beyler...

Hakan
 
Arkadaşlar, bu akşam saat 22:30'da Biziz'de sahnedeyiz. Sanırım erken başlamamız bir çok insanı sevindirecektir, çok geç çıktığımız konusunda serzenişler vardı.

Bu gece güzel olacak gibi bi his var içimde. Görüşürüz.



...---'''---... go with the flow ...---'''---...
 
Tüm planlarımı bugün(cumartesi) Tushe dinlemek üzere yapmıştım.Ama bu sayfayı okuyup Cuma'ya alındığını görünce şok geçirdim :cry: neden ha neden? :LOL: Neyse artık öbür cuma gelicez biz de naapalım...Ayrıca erken saatte olması da muhteşem olmuş.
 
Ben bir elestri yapıcam (nacizane)bu elestriyide burdan yapıyorum cunku belki aynı konudan yakınan insanlar vardır diye gokhanın sesi cok yukarlarda yani tiz ama bunu vokali cok acarak yada mikrofondan daha da tizlestirirek vurgulamanın alemi yok diye dusunuyorum gerci bunun sizle alakası yok ama size soyluyorum ton maister sen anla hesabı bir de back vokali back de bırakmak daha mantıkli ismi uzerinde geri vokal ama oyle degildi bu soylediklerimin gectigimiz cuma icin gecerlidir eger her zaman boyle degilse kaale almayınız ayrıca bijenin tonlar cok daha iyi olmus sololarıda oldukca oturaklı olmus iyisiniz arkadaslaar ben sizi seviyorum kolay gelsin gorusmek uzere ........
 
Repertuarımızı buraya yazmamız konusunda ısrar eden bir kaç arkadaş için şu anda çaldığımız şarkılar aşağıdaki gibi. Liste daha da uzayacak ;)


1) A-ha - Take On Me
2) Abba - Flash Dance
3) Aerosmith - Cryin'
4) Alice Cooper - Poison
5) Angel Dust - Temple of the King
6) Axel Rudi Pell - When A Blind Man Cries
7) Banarama - Venus
8 ) Belinda Carlisle - Heaven Is a Place On Earth
9) Black - Everything's coming up roses
10) Bon Jovi - Always
11) Bon Jovi - Bed Of Roses
12) Bon Jovi - Everyday
13) Bon Jovi - In these Arms
14) Bon Jovi - It´s my life.mp3
15) Bon Jovi - Livin' On A Prayer
16) Bon Jovi - One Wild Night
17) Bon Jovi - Runaway
18 ) Bon Jovi - Ugly
19) Bon Jovi - You Give Love A Bad Name
20) Bryan Adams - Summer Of '69
21) C. Aguilera - Fighter
22) Chuck Berry - Johnny B. Goode
23) Cutting Crew - I Just Died In Your Arms
24) Deep Purple - Sometimes I Feel Like Screaming
25) Dio - Rainbow In The Dark
26) Doobie Brothers - Long Train Runnin'
27) Europe - The Final Countdown
28 ) Flashdance - Fame
29) Gammaray - It's A Sin
30) Gary Moore - Walking by myself
31) George Harrison - I've Got My Mind Set On You
32) Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine
33) HIM - Sweet 666
34) Hooters - Johnny B
35) Marillion - Kayleigh
36) MFÖ - Ele Güne Karşı
37) Michael Jackson - Beat It
38 ) Queen - Crazy Little Thing Called Love
39) Queen - Dont Stop Me Now
40) Queen - I Want It All
41) Queen - I Want To Break Free
42) Queen - Living on my Own
43) Queen - Show Must Go On
44) Queen - Too Much Love Will Kill You
45) Queen - We Are The Champions
46) Queen - We Will Rock You
47) Queen - You Don't Fool Me
48 ) Roxette - Sleeping In My Car
49) Scorpions - Still Loving You
50) Skid Row - 18 & Life
51) Skid Row - Youth Gone Wild
52) Rocky - Eye Of The Tiger
53) Rainbow - I Surrender
54) Steel Dragons - We All Die Young (from Rockstar)
55) The Rasmus - Guilty
56) The Rasmus - Feels like the first time
57) Wig Wam - In my dreams
58 ) White Snake - Here I Go Again
59) Lordi - Would you love a monsterman

(Listede bir kaç eksik olabilir... tam emin olamadım :roll: )
 
Tushe! bu gece 22:30'da Biziz'de sahne almaktadır


Yarın gece de ODTÜ Uptown'dayız. Geçen sene oldukça güzel geceler geçirdiğimiz Uptown'da tekrar sahne almak keyifli olacak. Herkesi bekleriz.


8)
 
repertuar yazma işi iyi güzel olmuş .. bende merak ediyodum. deep purple dan 1-2 tane daha eklerseniz zevkle dinleriz. perfect strangers mesela.. şiddetle çalınızz:)
 
İlk kez uzun süre dinleme fırsatı buldum ve hayran kaldım.Repertuarınız da çok güzel.Sizden önce sahnede olmak bize onur verdi.Biz yeni bir grubuz ve her türlü yoruma açığız.Sahne,gün vb. tüm konularda görüşlerinizi almak isteriz.Her şey gönlünüzce olsun,başarılarınızın devamını dilerim.Görüşmek üzere..
 
Cumartesi ODTÜ Uptown Cadılar Bayramı partisi gerçekten çooook keyiflii geçti... Sahneden gördüğüm kadarıyla herkes dansediyor ve çok eğleniyordu. İnsanları bu kadar eğleniyor görünce elbette bizim de keyfimiz artıyor ve daha da neşeli ve enerjik çalıyoruz.... Bu müzisyen-dinleyici arasındaki etkileşimi çok seviyorum işte :D Bu güzel gecede bizimle olan herkese selamlar, sevgiler...

Yakında repertuarımıza yeni şarkılar ekliyoruz... Guns'n Roses sözü vermiştik... az kaldı diyelim..

Ayrıca Mithatpaşa Caddesindeki Deep'te sahne almaya başlıyoruz.. daha tam tarihi kesin olmamakla beraber sanırım ilk program 5 Kasım Cumartesi olacak. Herhangi bir değişiklik durumunda buradan haber vereceğiz.

Ama esas bomba(lar) (!) hazırlık aşamasında... Tushe! için yeni bir dönem yaklaşıyor...


evet....
 
slm...arkadaşlar cuma günü ara verene kadar kaldık biz de....çok güzeldi.....özellikle Bijen gitar tonun çok hoştu tekrar belirtmek istedim....Gökhan da oldukça formundaydı hem ses olarak hem de görüntü olarak:)....Valla teker teker bişey söylemeye gerek yok...hepiniz çok kaliteli müzisyenlersiniz...tebrik ediyorum....ama ben RAINBOW istiyorum.....ve bi de MALMSTEEN....şöyle bol gitar sololu ve bol klavye sololu...mesela Rising Force:)
 
Arkadaşlar TUŞE'nin programında tamamen bir değişiklik oldu, bizimde isteğimiz sonucunda haftalık BİZİZ programımızı özel bir konuma getirme durumumuz oluştu şimdi şöyle.

TUŞE bundan böyle BİZİZ'de ki programını SALI günleri yapacaktır.Saat 21:30'da sahnede olacağız ancak SALI gününün şöyle bir özelliği var artık.HEINEKEN ve EFES'in sponsorluğunda SALI günleri saat sınırı olmaksızın Bira 1.5 YTL (Bir buçuk) olcak. Hatırlatırım bakkalda aynı bira 2.5 YTL sanırım diğer barlarda ise 5-6 YTL.Yalnız bu özel fiyat sadece TUŞE'nin çaldığı SALI gününe özel bir fiyattır. Ayrıca kapı girişi olmayacak ve emin olun bu sponsorluk ve TUŞE-BİZİZ kıyağı öyle 2-3 hafta değil uzunca bir süre geçerli olacaktır. Şaka gibi 1.5 YTL 'ye katıksız bira, abi o fiyatsa kesin su katılmıştır diyenler olacaktır.Böyle birşey mümkün değil çünkü kapağı açılmamış heineken veya Efes şişelerinde içebileceksiniz. SALI günü TUŞE'yi katıksız rock ve katıksız birayı cepleri yakmadan haftasonunun olası alakasız insanları olmadan izleyebileceksiniz.

-------------------------------------------------------------------------------------

İkinci bir haberimiz ise TUŞE yarın(28 Ekim 2005 Cuma) sadece bu cumaya özgü olarak DİP barda 23:00-23:30 civarlarında sahne alacaktır.Daha sonra ise sanıyoruz Cumartesi veya yine Cuma günleri bizleri DİP barda izleyebileceksiniz.DİP gerçekten kaliteli, yeni, ciddi bağlamda iyi ses sistemine sahip ayrıca geniş ferah ama karizmatik bir mekan.Mekanın yerini bilmeyenler için tarif edeyim, Meşrutiyet cad. nin sonlarına doğru bulunan ahtapot üst geçide geldiniz efendim hemen sola dönüyorsunuz 40-50 metre kadar ilerliyorsunuz ve tataa sol tarafta DİP in kapısını görüyorsunuz.Yarın (cuma) herkesi DİP'e bekliyoruz, ayrıca cumartesi yada cuma hangisi olursa kesin programımız belirlendiğinde burdan haber vereceğiz.

-------------------------------------------------------------------------------------

Üçüncü haberimiz ise TUŞE'nin repertuarı ile ilgili MCA'in de yazdığı gibi yaklaşık 25 yeni parça eklendi.Gayet kapsamlı repertuarımız dahada genişleyerek devam edecek.Buna ek olarak TUŞE ciddi bağlamda albüm çalışmalarına bir süre önce başladı.Henüz bestelerimizi sizlerle paylaşmamız mümkün olamıyor bazı yasal sorumluluklar gereğiyle ancak yakın zamanda bütün ince detaylarıda bitirdiğimizde TUŞE bestelerini hem konserlerimizde hemde bazı bar programlarımızda dinleyebileceksiniz.

-------------------------------------------------------------------------------------

Dördüncü haberimde benimle ilgili ekipmanıma ikinci ve yeni bir preamp daha kattım, Marshall JMP-1.Almayı düşünenlere direk tavsiye ederim.
Yarın(cuma) olacak olan DİP programına bir aksilik olmazsa hayatımda ilk kez full setup getireceğim haberiniz ola.:):p (Marshall Kafa, Marshall 1960A, Marshall JMP-1, Line6 POD Pro, TC Electronics G Major, ETA Conditioner, Marshall 9200, Jackson SL1 Lightning, Ibanez RG1527 7,Line6 floorboard.Agel Mic preamp. Sahnenin yarısını ben kaplayacam:p
-------------------------------------------------------------------------------------
 
silveria_84 demiş ki:
İlk kez uzun süre dinleme fırsatı buldum ve hayran kaldım.Repertuarınız da çok güzel.Sizden önce sahnede olmak bize onur verdi.Biz yeni bir grubuz ve her türlü yoruma açığız.Sahne,gün vb. tüm konularda görüşlerinizi almak isteriz.Her şey gönlünüzce olsun,başarılarınızın devamını dilerim.Görüşmek üzere..

Emrah'çım(Silveria_84) umarım ismini yanlış bilmiyorumdur. Dostum çok teşekkür ederiz.Asıl biz SE'yi bayağı bayağı beğendik, özellikle grup içinde konuşurken ya adamlar ne tatlı çalıyorlar gibi yorumlarda bulunduk.Aynı gün çalmaktan büyük zevk aldık lakin yukarıda da dediğim gibi artık aynı gün çalamasakta.Bir yönden sakin kafa sizi gelip dinleyebilmeyi umuyorum.Ellerinize kollarınıza sağlık beyler.İyi müzik , iyi karakter hepsi de bence sizde mevcut.Görüşmek üzere...

zooburix demiş ki:
demoların linkni koyarmsınzz yda ev kayıtlarının bizde zevkle dinleyelim abi...
Dostum aslında bizde koymayı çok isteriz ancak henüz bunu yapmamız pek mümkün değil.Ancak yakın zamanda koyacağız.Lakin bir türlü aktif olamamış ama domaini vesairesi alınmış sitemizde yakında aktif hale geçecektir.:)İlgin için teşekkür ederiz dostum ama ben derim ki gel canlı canlı izle dimi canlının yerini bitlerden oluşmuş mp3 tutar mı hiç:)

-------------------------------------------------------------------------------------

Ayrıca site falan demişken www.tusemuzik.com yakında aktif hale geçecektir...
 
Sevgili bijen internetten sizi arıyordum. neyseki bu forum var. ve sende güncel tutarak bilgilendirmişsin herkesi. az kalsın bu akşam hanımıda alıp bizize geliyordum sizi dinelemeye....
Akşama görüşmek üzere.... Albüm işinden de çok ekmek yiyeceğinize inancım tam.
 
Şimdi öncelikle şunu söyleyim Bizizdeki programınızla ilgili olarak havalar uçtum mutluluktan :LOL: Demekki her salı gelicez.Ama hazır repertuar da genişlemişken 4 saat falan kalın sahnede abicim.
Ayrıca grubun ismi mi değişti yoksa bijen geyiğine mi değiştirdi onu anlayamadım ama heralde albüm çıkacak diye Türkçe bi' isme yöneldiniz?
Ayrıca Bijen'e de yeni preamp'ı hayırlı uğurlu olsun..Kalitene kalite katmışsın vallaha ne diyim. Ya bi de eski avatarına nooldu abicim ne güzeldi o avatarın :roll:
Biranın ucuz olması bahane, kapı girişi olmaması şahane..Çünkü ben şahsen oraya bira içmeye değil, Tushe dinlemeye geliyorum.(sahnenin dibinde durup dinlememden belli :LOL: )

ALBÜM ÇALIŞMALARINIZ HAYIRLI UÐURLU OLSUN.4 GÖZLE BEKLİYORUZ..
 
Bijen demiş ki:
Arkadaşlar TUŞE'nin programında tamamen bir değişiklik oldu, bizimde isteğimiz sonucunda haftalık BİZİZ programımızı özel bir konuma getirme durumumuz oluştu şimdi şöyle.

TUŞE bundan böyle BİZİZ'de ki programını SALI günleri yapacaktır.Saat 21:30'da sahnede olacağız ancak SALI gününün şöyle bir özelliği var artık.HEINEKEN ve EFES'in sponsorluğunda SALI günleri saat sınırı olmaksızın Bira 1.5 YTL (Bir buçuk) olcak. Hatırlatırım bakkalda aynı bira 2.5 YTL sanırım diğer barlarda ise 5-6 YTL.Yalnız bu özel fiyat sadece TUŞE'nin çaldığı SALI gününe özel bir fiyattır. Ayrıca kapı girişi olmayacak ve emin olun bu sponsorluk ve TUŞE-BİZİZ kıyağı öyle 2-3 hafta değil uzunca bir süre geçerli olacaktır. Şaka gibi 1.5 YTL 'ye katıksız bira, abi o fiyatsa kesin su katılmıştır diyenler olacaktır.Böyle birşey mümkün değil çünkü kapağı açılmamış heineken veya Efes şişelerinde içebileceksiniz. SALI günü TUŞE'yi katıksız rock ve katıksız birayı cepleri yakmadan haftasonunun olası alakasız insanları olmadan izleyebileceksiniz.

Sizi istanbula alsaydık :) Hem 1,5 liraya bira hem Tuşe(böyle yazılmasına bende çok sevindim)

Hiç dinlememiştim sizi. Dün forumdan indirdim Queen ve Europe yorumlarınızı. Gerçekten müthiş. O kayıttaki vokalist nasıl bir yaratıktır(aşmış varlık anlamında yani!), klavyeci ile sen yemez içmezmisiniz kardeşim. Nasıl çalmaktır o ! 8O gerçekten ellerinize sağlık, çok şaşırdım. İyi olacağını bekliyordum ama bu kadarını beklemiyordum hayret birşeysiniz. :) Canlı izlemek isterdim vallahi. Bir daha ankaraya gelirde sizi izlemeden dönersem ....
Tebrik ediyorum tekrardan.

Haa! soracağım birşey,
Siz hep başkalarının şarkısını mı yorumlarsınız? Bestelerinizide duymak istiyorum. Yokmudur kaydınız falan. Nasıl ediniriz? Ankaraya gelipte dinleme şansım yok (iş falan olursa kesin gelcem tabi).
Başarılarınızın devamını dilerim. :)
 
Geri
Üst