Tuşe! (Rock) - Ankara

olmaz mı gölge de var 21,30 da başlıyor cumaları.biz oradaydık harikaydı gene:>bijencim çok teşekkür ederim abicim süperdiniz gene.siziçok seviyorum tuse of the best!:)
 
vayy be sony ha :LOL: helal olsun ne diyeyim.hadi hayırlısı inşallah 1.olup albüm çıkarırsınız da hem biz tuşeyi artık albümlü bir grup olarak dinleme zevkine hem de siz albümlü grup olma zevkine varmış olursunuz.bu arada bijen abi yüxexes e gelmezsin diye düşünüyodum ama madem sen de varsın zaten tv.nin başından kalkmayacaktım artık iyice tv ye yapışacağımdan emin olabilirsin :)
bu arada hepinizin hem geçmiş bayramı hem de yeni yılı kutlu olsun.yeni yıl için tüm beklentileriniz gerçekleşir inşallah.ben de inşallah bu sene kazanırım üniversiteyi de kurtulurum şu öss dene illetten.bir sene daha katlanamam bu sınava
 
offf izleyemedim yüxexes i yaa.bugün 4 tane sınavım vardı dün gece onlara çalıştım neyse kısmet pazar gününe inşallah.pazartesi günü de dersanede sınavım var pazar ona çalışmam lazım.kadersizim ben yaa. :cry:
 
Bijen demiş ki:
Tuşe rocknexpress finaline kalmış, kazanana sony albüm yapcakmış.Hadi hayırlısı diyeyim umarım olur:) ------ anlayacağın kafa şişirme seanslarıma kaldığım yerden devam edicem:)


Bijencim Tuşe İle Verdiğiniz Emeklerin Karşılığını Almaya Az Kaldı ;)
Ayrıca Stüdyo Zamanını Bana Ö.M Atarsan Sevinirim... Biraz Kulağımızın Pasını Sökelim :LOL:
 
arkadaşlar bugünkü gölge programımız iptal ama haftaya kaldığımız yerden devam ;)
ve sizinde söylediğiniz gibi bijeni bu akşam 23:45te kral tv de izleyebilirsiniz.
 
Arkadaşlar 2006 senesinin sonlarına doğru Ankara'da Mars Yapım'da deneme amaçlı olarak 4 bestemizi kaydetmiştik ve yakın zamanda bu besteleri hem kendi sitemizden hemde çeşitli forumlardan paylaşacağımızı söylemiştik.Ek olarak web sitemizin yakında açılacağını söylemiştik.Hatta videolarda olacaktı sitemizde.En sonunda Tuşe kendini topladı ve bu söylediklerini yapmaya karar verdi.Hem demo bestelerimiz hem web sitemiz hemde bestelerimiz için yaptığımız canlı performans görüntülerinden oluşan videolarımız artık paylaşıma açıktır.Bestelerimizi, besteler için yaptığımız videoların hem dosyalarını hemde youtube linklerini web sitemizden edinebilirsiniz.Umarız beğenirsiniz.Bu arada Tuşe paylaşıma açtığımız bu 3 bestenin dışında 12 adet daha yepyeni bestesini bitirmiştir.Ayrıca yakında canlı kanlı videoları tuseweb.com'a ve youtube'e ekleyeceğiz.

www.tuseweb.com

www.myspace.com/tusemusic
 
Selamlar

Siteniz hayırlı olsun.
Bestelerinizi merakla dinledim.
Kayıtlar genel anlamda gayet başarılı bence. Performans da güzel. Zaten grup işini bilen elemanlardan oluşuyor.
Bijen sololarda klasını konuşturmuş :)

Özellikle "Seni Ben Öldürdüm" çok hoşuma gitti. Bir kaç kez arka arkaya dinledim. Girişteki atmosfer sardı beni.

Samimiyetime inanacağınızı umarak tek eleştirim drive'lı gitar tonlarıyla ilgili olacak.

"Son Defa" ve "Seni Ben Öldürdüm"deki tonlar biraz kuru geldi kulağıma. Modern bir gitar soundu beklerken özellikle ilk şarkıda aklıma bir an Black Sabbath "Paranoid" geldi :)
"Yanyana"daki gibi daha etli ve modern bir drive tonu daha çok yakışırmış" diye düşündüm dinlerken.
Bu benim naçizane fikrim, zevkler farklı farklı elbette.

Bir de gitarın yoğun olarak girdiği yerlerde davul biraz arkada kalmış gibi hissettim.
Belki mikse atılacak ufak bir "cila" clean bölümlerdeki güzel havanın drive girince de devam etmesini sağlar.

Dediğim gibi bunlar benim kişisel beğenilerimle paralellik gösteriyor. Sonuç olarak başarılı çalışmalar, elinize sağlık.

Sevgiler
MG
 
Kayıtlarda ve özellikle mix sırasında Tuşe şarkılarına hatmedecek kadar maruz kalmıştım. :p Epey uzun bir aradan sonra, sakin kafayla şarkılarınızı yeniden dinlemek çok güzel oldu. İnşallah her dinleyen için de aynı şeyler geçerli olur. ;)

Yarışmadan haber var mıdır?

Sevgiler...
 
Geri
Üst