Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

reddiye demiş ki:
selam gitarın işçişiği çok güzel duruyor naçizhane fikrimi söylemem gerekirse gövdenin bu mat sadeliğini asil bir kalite olarak gösterememiş pek gitar. Daha çok fakir bir dizayn olarak duruyor.
yandaki sarı mat renge uygun manyetik çerçeveleri, köprü hardware i kullanarak çok daha şık hale gelebilir bence. bir de kulak bölümü çok alakasız duruyor renk bakımından.
ama mat ve sade Çok daha güzel şeyler olabilir bence

evet, mat siyah rengi darbe vs durumunda tamiri kolay olsun diye tercih etmiştik. kafa bölümü için haklısınız, gövdeye göre değişik bir şekli var, kafanın uzun tutulmasının nedeni bolt on dan kaynaklanan sustain azalmasını gidermek, ki işe yarıyor. Gold bir hardware değişimiyle gitar daha güzel bir görünüm kazanabilir, zamanla yapmayı düşünüyorum zaten. Kafaya da bir yazı eklenerek siyaha boyanabilir elbette.
 
resim009u.jpg
 
Bakıyorumda şöyle ekipmanlarınıza...
İnsan yemeden içmeden kesip neler alıyor yahu.. Bu müzik aşkı sadece bizim nesilde mi var yoksa eski nesil mi aşkı başka şeylerde aramış anlamıyorum :)
 
nası bi yakışmış Yatak odasına 2 tane 4x12, hey gidi :D Gibson a laf bulamıyorum hele manyetikler nası bi güzel durmuş ya canlı canlı kanı üstünde maşallah =) ağzımın suyu aktı ayaküstü koymayın bu kadar gibson ı ortaya :)
 
JCM900 olamaz. Bende Kafa kabin JCM900 SLX var. Sadece gain için. Aslında iki model var biri bendeki dual volume, diğeri dual reverb sanırım. Ve sadece kafa olarak üretildiler.
 
Geri
Üst