Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

envyboy çok sordun ama burası bu konular için... sor yani :p

tüm almak istediğin o malları gümrüksüz alabilirsin, sorun yok.

tremolo konusu: çok karışık bir konu çünkü en pahalı tremoloyu alsan yine olmayabilir ünkü önce gitarın tremolo postlarının durumundan başlayıp (o da ne?) entonasyonuna ve yay ayarlarına kadar kontrol gerekir. Aslında çok basittir yapmak, ancak bilmeden en kolay şey bile derttir insana. ne de olsa bunlar elektronik şeyler değil, birkaç metal parça yerine oturacak, vidalar uygunca sıkılacak vs. vs. bununla ilgili çok makale var. burada nlatmak imkansız...

bu forumda çok iyi bir açıklama bölüü var. oraya bakman elzemdir. ara bulursun... tremolo ayarı tremolo nedir vb. yaz aramaya... oradan çıkar.
 
Bu arada çok önemli bir şey sormuşsun: paypalla alışveriş için kredi artın varsa ve paypal o kartı onaylamışsa zaten sorun yoktur. kartını onaylatmayı unutma. paypalde eser miktar para çekip, bir kod numarası verip, bankanı aratıp o kod numarasını bankadakine söyleyip bir başka numara alıyorsun ve paypale tekrar dönüp o numarayı yazınca paypal kartını kabul ediyor. kredi kartı sahibi olduğun bankadaki ev adresin neyse mal oraya geliyor, adresini doğru yazmayı unutma.
 
Paypal hic kullanmamissam ve turkiye icinde de sanal kart kullaniyorsam? Yurt disindan sanal kart ile alabilirmiyim?

Ve su 50 penanin takilmamasi olayi iyimis, bi set paul gilbert siparis ediyim bari:)
 
Arkadaslar gecen gun izmir bor muzikte vitrinde bir fender gordum. Mavimsi bisiydi, simli falan :) cilali maple sap vardi. Beyaz pickguard ile mukemmel gozukuyordu :) acaba bu renk kombinasyonu nedir bi fikri olan var mi? Fenderin sitesinde bulamadim (a)
 
dscf1550w.jpg


dscf1552v.jpg


dscf1554.jpg
 
Tesekkurler. Valla bu scalloped fretboard ile 1 yasindaki cocuk bile bend atar. O kadar diyeyim.Acaip keyifli. Gelsin Far Beyond The Sun`lar , Evil Eye`lar, Baroque and Roll`lar.
 
Bunlarda bizim çocuklar
og9ma9.jpg

Les Paul şarap kırmızısı aslında karanlık yüzünden siyah çıkmış, ortadaki de burdan satılık, yakında umuyorum ki aileye bir de gelin beyazı Stingray katılacak :D
 
Power amp pek dusunmuyorum aslinda ev durumlarindan kulaklik kullanacagim ama dusunursem de Atomic in Active Cabìn`den almak istiyorum. Voodoo ground control veya Fractal MFC 101 alacagim sanirim. Bir de hallicesinden bir expression pedal alacagim. 3 hafta daha var gelmesine cok kotu bir bekleyis.
 
Geri
Üst