Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

Teşekkür ederim Onur. Resimdekiler şuanda Trabzonda okul durumları diğer aleterim Samsunda işallah haziran ayında 7 senelik Trabzon macerama son vericem. Samsunda olucam sürekli ,Okyanus Müzikten Serkan abiyle bir proje var belki ona girişebiliriz.
 
Aldıktan sonra manyetiklerini değiştirdim:

Ibanez S570 DXQM
Bridge: DiMarzio Breed (bridge)
Middle: DiMarzio HS2 (fender strat exclusive)
Neck: DiMarzio Breed (neck)

57005.jpg


57003.jpg


57002.jpg


57001.jpg


57006.jpg
 
Taş gibi cidden Atalay abi, hasta oldum sg ye, tam fotoğraf gitarı, standart sg lerden farkı nedir ayrıntılı olarak ? Kültürümüze kültür katalım :D
 
Sağol, herkes gönlüne göre bulur umarım.

Bildiğim kadarıyla boyadan ve kesimden önce en üst modellerde kullanılan ağaç kurutma tekniği ve birleştirme tekniği kullanıldı. Bunlardan 1000 tane üretildi: 500 Kırmızı, 300 altın, 200 tane de gümüş. Üç boyutlu kesimi , 24 fret olması yanında özellikle en iyi manyetikleri olan burstbucker pro modelleri kullanıldı. LesPaulleri üzecek kadar iyi soundu var. You tube da SG ler ile LesPaul karşılaştırmalarını seyredin derim.
 
Biliyorum çok abarttım ama gece 3 te işten eve geldim ve 14 gündür bekliyordum. Bir iki kişisel resim atmak istedim anlayışla karşılarsınız umarım... sabah 4 te gitarım ve ben böyleyiz işte :)

GibsonSGDiablo2.jpg


IMG_3349.jpg


IMG_3335.jpg


IMG_3336.jpg


ElkSG.jpg
 
Bütün gitarlarını güle güle kullan köşe çok güzel duruyor :D SG'lerin sapları bir başka güzel oluyor birde. Bağlantı noktası, diğer neck thru gitarlara göre üst perdelere ulaşmak için çok daha rahat...
 
Teşekkürler. Bugün Ibanez TBX 65 gibi pek te matah olmayan ama bence iyi ses veren transistörlü amfiye takıp çaldım ve harika sesler aldım. Akşam JCM900 kafaya giricem. Sanırım orada iki kat daha vintage ses çıkacak. Artık albüm yapmam lazım... :p

Bu arada yurtdışından gitar alacak olan arkadaşlara gerçekten grinningelk.com u öneririm. Tam profesyonel ve çok ciddi iş yapıyorlar, mal ile ilgili olarak harika kutulama ve her an hazırcevap kargo için bilgilendiriyorlar. Ebayde inanılmaz rate alıyorlar. Böyle insanlar da var tabi. Ülkemizde de vardır muhakkak, şahsen herhangi sıkıntılı bir alışveriş yaşamadım firmalarla. Ancak yurtdışı olunca insan tırsıyor. Ben bu adamlarla çok rahat iş yaptım. Pahalı ve ender gitar sahibi olacak finansınız olup ta amerikadan gitar arayanlara tavsiyemdir.
 
Boyama tekniği genellikle özel bir fırçayla renk verecek kadar ince olarak yüzeye yedirilir. gerisi nitroselülozik ciladır. Gövde tek parça masif maundur bu yüzden gövdede görünen hiçbir ek yeri yoktur ve yüzey böyle "cillop" gibi görünür. Ağacın dokusunu görebiliyorosunuz ama dokununca cam gibi bir yüzey ele geliyor. Çok şık cidden. Göze naturellere alışık olanlara garip geliyor. Ama tam bana göre.
 
Geri
Üst