Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

Bunlarda benim güzellikler :)
image.jpg
image.jpg
 
Harden Engineering - Switchblade w. Bigsby
sw1.jpg


Hand wired pickup - Harden Engineering
Gitarın ve manyetiklerin yaratıcısı Bill Harden, Telecaster twang'ı ve 50'lerin PAF ları arası bir şey yapmak istedim diyor bu manyetikler için. Daha önceleri SG ve Les Paul sahibiydim. Sonra tamamen Telecaster'cı oldum. 52 Reissue, 72 ve son olarak da butik Esquire Thinline Telecaster'ı olan ve twang seven biri olarak, Bill Harden'ın tam 12'den vurduğunu düşünüyorum.
sw2.jpg


sw5.jpg


Gitarın bir benzerinin Lance Keltner tarafından demosu yapılmış.

 
Evh les paul tüm parçaları warmoth ve stewmac den getirildi. Boya işlemini burada eskişehirdeki çizmeli kedi gitar atölyesinden ufuk yaptı. Gibson god des modeli kendine özgü tasarım ve clear kapaklı manyetiklere sahip.
 
umzo.jpg
zwhd.jpg
upym.jpg
8yo4.jpg


bunlarda bizimkiler

Schecter Hellraiser Special c1 - 2013 yılında alındı - Kore
Jackson Rx10d ( Klavye traşlandı , emg 81 köprüde , floydrose (licenced) ve akort burguları (gotoh olarak) yenılendı - 2005 yılında alındı - Japon
Washburn A5 - Michael Angelo Signature - Orj Washburn manyetıkler - gotoh burgular - Kore - 1995 yılında alındı
 
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...deSearchFilter=false&showViewPreferences=true

bu gitar hakkında fikri olan var mı? takas için görüştük arkadaşla, baya hoşuma gitti lakin detaylı bilgi bulamadım.
orijinal fender olmayabilir toplama bir gitar izlenimi uyandırdı bende

Muhtemelen gitar Highway 1 serisi ve bazı modifikasyonlar yapılmış. Bir relic furyasıdır gidiyor. Relic olayını pek sevmem. Bana gitarın içine edilmiş gibi geliyor. Bazı kişilerin bunu gitarın değerinin daha yüksek gösterme çabası içerisinde olduğunu biliyorum. Casesiz 2000 TL gibi bir rakama geliyor. Manyetik modifiyesi yapılmış,vs. Bence fiyatını hak eder mi bilmem ama şekilde görünene göre gitar, modifiyeli bir Highway 1 serisi. Bu paraya USA Standart alınabiliyor. Relic çakallığı yapan adama uyuzum!
 
Ben olayın daha çok EMG 81 - 85 kombinasyonunu sevip sevmemekte olduğunu düşünüyorum. Şahsi görüşüm, severim EMG 81'in tonlarını, her an patlamaya hışırdamaya meyilli olsa da elde ettiğim tonlar istediğim gibi oluyor genelde ve güçlüler. Bu yüzden 1570 gibi bir gitarda da tercih edebilirdim ben.
 
Geri
Üst