Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

uzun bir aradan sonra bende bir şey paylaşayım dedim. Caparison Dellinger ve Through And Through (TAT)

IMG_3104.JPG
 
Ne guzel bir Carvin. Tam control freak isi :)
Teşekkürler:)Tam dediğiniz gibi all-in one kafasında bir gitar:DMerak eden olursa diye yazayım ,üstteki iki pottan biri pasif volum(Push/pull) diğeri pasif ton kontrol.Devreyi aktife alınca üstteki ton kontrol iptal oluyor alltaki diğer ikisi treble ve bass ton kontrolü yapıyor.(Piezolularda ise pasif ton kontrol , akustik/normal ses blend için kullanılıyor keşke bu sistem için de bir fonksiyonu olsaymış:))
Mini switchlerden ise üst ikisi coil-tap , alttaki ise phase switch.
 
Ne zaman yeni bir gitar arayışına girsem ve ne alsam acaba diye düşünürken Carvin gördüğüm anda büyüleniyorum!
Harika duruyor ve eminim çalımı ve tonları görünümü kadar iyidir.
Elinizde eskisin :)
İyi dilekleriniz için teşekkürler:)Ben çok tesadüfen hiç aklımda yokken ikinci el olarak almıştım , o yüzden sap profili tam istediğim gibi değil/ama işçilik üst seviye(özellikle fret işçiliği) ve ağacın rezonansı/sustain gerçekten yüksek.Tabii alışkanlık meselesi uzun süre çalınca hepsine alışıyor el.Ama '0' alınacaksa , Carvin'in tüm gitarları custom olduğu için radius ve skala yı seçebilmek veya renk/kapak/gövde/klavye ağacını belirleyebilmek çok avantajlı ve bence hala çoğu markadan ucuza sunuyor gitarlarını.
 
Tadı da görüntüsü kadar güzel mi? Hiç denemedim bu seriyi.
Açıkçası strat kafalıyımdır ve ne zaman heves edip Les Paul kasa Epi, Cort vb. aldıysam fazla kullanmadan sattım. Fakat bu gitara bayıldım. Hem sap olarak, hem işçilik olarak hem de nefis canlı tonlar veren, değiştirmeye gerek olmayan aktif manyetikleriyle çok güzel bir gitar. Tam modeli ART120 bu arada.
 
Arkadaşlar konudan biraz uzak olacak ama, gitarımda ufak oynamalar(sticker ve pickguard) yapmak istiyorum. Şöyle birkaç fikrim var, karasız kaldım da yardımcı olursanız sevinirim. :)
Untitled4.png
Untitled.png
Untitled3.png
Untitled2.png
 
Teşekkürler.. Gold/siyah şerit benim de daha çok hoşuma gitti ama PG konusunda kararsızım henüz. Bu şekilde stickerı en kaliteli şekilde nasıl yapabilirim, önerisi olan var mı? @devastator Selçuk abi sen nasıl yaptın stickerları, hazır mıydı sen mi yaptırdın? Güzel duruyordu onlar.
Şu basım yapan reklam yerleri falan var, bir keresinde yaptırmıştım ama pek bi kalitesizdi, hoşuma gitmemişti pek.
 
Geri
Üst