Nev

url]



nevonline.net resmi sitesi
 
ya ben seviyom bazen ya.. çok hafif ama bazen dokundurucu sözleri oluyor.. ağlayasım bile geliyor :..| bu kaseti almaya niyetliyim ama ... hadi hayırlısı :)
 
RoCKooN demiş ki:
Albümü dinledikçe daha fazla dinlemek istiyor canım..Özellikle "Aşk" beni alıp götürüyo ilk notalarından itibaren..Sanırım ikinci klip te ya "Benmişim"e ya da "bu gece" ye gelecek umarım benmişim'e çeker ama radyolarda bu gece dönüyor..Bu pop eleştirileri anlamsız adam çok çok çok iyi bir şarkı sözü yazarı,mükemmel bir gitarist ve hayat frekansı belli bir insan..Bi sanatçıyı sevmediğinde yapıştırılacak ilk yaftalardan biridir bu tarz olayı "popçu","deathçi"sulugöz rockçı" v.b

Biliyorsunuz Emre Altuğ pentagram'ın pek çok şarkısında back vokal yaptı...Grup Vitamin'in Zeytinyağlı yaprak dolması albümünde söyle bir ifade vardı tşk bölümünde..

"Tarzlarımız farklı olsa da aynı frekanslarda yaşadığımız dost grup pentagram'a"

Kıymetini bilelim Nevzat Doğansoy'un..Yitip gittikten sonra anmak boş işler..
+1 valla helal olsun ne güzel yazmışsın
 
Bence çok yetenekli bir müzisyen.İşini iyi ve bilinçli yapan yegane insanlardan biri...İki albümünüde aldım gayet güzel...Güzelde gitar çalıyor...Keşke Türkiyede ki müzik piyasası hep nev gibi insanların elinde olsa...
 
Bu ne ya.o kadar sey soylemısler adam hakkında ama yener i de yenı kesfettim burda.ama geclıgın sebebi benım olaya yenı gırmem.2 albumde tum sarkılar ii.ama bu album cok ses getirmesinin nedeni pazarlama olayının ılk albume gore bence daha ii yapılması..


benmısım bence super olur yanı klıp ona gelirse.mercan dede ile ilgili bende birseyler yazdım yener :) bakarsan sevinirim mercan dede bolumunde..

ikisi feat yapsa super olur.dem sarkısında.neyse onlar o bolumde kalsın:)

ANTALYA YA bekliyoruz nevi artık gelsin.Bu arada antalya ve yakın illerden nev fanları varsa bir fun hepsiyle gorusmek isterim.bana mail atarsalar tanısma fırsatımızda olur belki..neyse cok uzattım..


RESPECT..
 
benmısım de saglam parca umarım klip ona gelir ya:)
Kim demiş aşıklar hep mutlu olurlar diye
Hesapsız seveceksin, canın ağzına gelse de
Vururken yalnızlık yüzüne
Sen pay edersin gönlünü onlarca hüzüne
Benmişim kendimden bir korkak yaratmışım
Kendimi korurken en çok ben ürkütmüşüm
Benmişim kendini savunurken en çok hançerleyen
Bir meçhul olmuşum failim ben
Ama beni bana küstüren beni bana kırdıran
Kalpsizin hiç suçu yok mu?
 
Geri
Üst