Gece

Bana göre bir şarkı sözlerinin bazı yerlerini sıkmak çok mantıksız gelmiyor bir solist için . Çünkü bir programa çıktığınızda en az 30 şarkı çalıyorsunuzki bunların hepsi ingilizce ezberlemesi zor olduğundan bazen sözler unutulabiliyor elinizde olmadan . Susup şarkının düşmesine neden olmaktansa sözün orjinali yerine benzer birşey söylemek daha mantıklı geliyor açıkcası bana tabiki bir dezavantaj ama .

Gece'ye gelince . bir kez izledim ancak kulağa batan herhangi bir terslik gelmiyordu . Repertuar'ı oldukça beğendim özellikle . Vokal işini iyi yapıyordu grubun diğer elemanlarıda öyle . Tarzlarıda gayet hoştu . Kolay gelsin arkadaşlar .
 
ama gece vokalinin bunu yaptığını düşünmüyorum, ha yapsa bile yarısını sallıyor demesi arkadaşın biraz saçma geldi bana. yavaş yavaş profesyonel olma yolunda ilerleyen bir grup elbette sorumluluklarının bilincindedir ve şarkılarıda ezberleyip yutmuştur.
 
simdi burda can'a laf yok haa
o sesi güzel sayılı erkek vokallerden biri bence

performansları da iyi yane

belki senin tarzın deildir o yüzden böle konusuyosundur
 
archfiend demiş ki:
geçen akşam manhattan'da dinleme şansı bulduğum grup hakkındaki düşüncelerim şu şekilde: vokalistin cidden iyi bir ses tonu var öte yandan sözlerin yarısını salladığını farkettim, grubun gitar tonları yerlerde sürünüyor, heralde manhattan açamur atmaya kalkmazlar, davulcusu ise cidden amatör, tahminen yolda birini çevirip aynısını çaldırabilirsiniz...

gece bence ankarada kaliteli müzik yapan ender gruplardan biridir...
gülüyorum bu arkadaşa o kadar...
 
atatürkte cok iyiydiler bence hele 'öptüğün ben deildim bebeğim' e bittim cok güsel olmus tebrikler....

bide sakın gelme

not:gel gel sarısınım gel'i calsaydınız keske
 
bende ilk defa atatürk de dinledim..gerçekten performansları çok iyi..
kargo çıktığı zaman gitaristleriyle(sakallı olan,pardon ismini unuttum :oops: ) ve can la tanışma imkanımız oldu..kiside çok şekerlerdi..! kendi yazdıkları çok güzel..özellilke :
'birazcık kaybetmiş birazcık yenilmiş birazcık hırpalanmış hepsi bu!'
sözüne bittim..!
umarım albüm falan yaparlar..veya eğer mümkünse ben demolarını istiyorum???
 
Vokalin sözleri "sıkmasının" sorun olarak forumlara gelmesini komik buldum bak. Ancak gitar tonları bence de üzerine eğilesi bir durum! Davulcuya yapılan eleştiri de "amansız" olmuş. Adam tamam işte, daha ne yapmasını bekliyorsun ki? :roll: Neyse, kolay gelsin... :)
 
cok önceden feedback de kayıtlarını(kendi bestelerini) dinlemiştim..çok iyi bir grup bence..bence davulcusu ve vokali gerçekten çok sağlam..umarım iyi yerler gelirler..
 
bakın beyler bende bişiler sölim bare :) gece limondayken tam bir baygon gruptu ama daha sonra aynı gece 1 sene sonra manathan da mükemmel bir gece olarak resmen insanların karşısına çıkmıştı ben limonda çalışıodum salı mydı çarşambamıydı iflas dık yanii :) ama bu gece artık iş yapar vocal özlellikle davulcu kral bence laf atmayın ankarada kaç tane grup kaldıki beyler bunları desteklememiz lazım ii grup dur gece
 
funnyasme demiş ki:
atatürkte cok iyiydiler bence hele 'öptüğün ben deildim bebeğim' e bittim cok güsel olmus tebrikler....

bide sakın gelme

not:gel gel sarısınım gel'i calsaydınız keske

işte ben buna katılırım 8) bence bütün gruplar sesin fazla cızırdamadı bu yüzden ses sisteminin azizliğine uğradılar gibime geldi
 
uzun bir süreden sonra merhaba...

Gece grubu 12 temmuz salı gecesi sezonun son programını yapmaktadır. (Manhattanda tabiki).herkesi orada görmekten mutluluk duyarız.
 
davulcuya yap1lan elestiri bence son derece haks1z adam eglenerek çal1yor biraz sade tak1l1yor olabilir ama o da onun tarz1 diye düsünüyorum. oturup saatlerce solo at1p da kulaga hos gelmeyen kombinasyonlar yapan bir sürü adam var. deftones seven bir davulcunun da kötü çalmas1 ayr1 bir gariplik olur bence, en az1ndan oturup o sark1lar1 çalmaya ugrassa ki muhtemelen bir çok kez yapm1st1r bu isi; belli bir seviyeye gelmesi kaç1n1lmaz bisi özelliklede aksak ritimlerde..
 
geçen haftaki sessiz sedasız açılıştan sonra Gece grubu bu gece -ve yeni sezon boyunca her salı olacağı gibi-yeni şarkılarıyla Manhattan barda sahne almaktadır. herkesi Manhattan'da eğlenmeye bekleriz.
 
son beste inanılmaz olmuş ( gel beni kurtar )
hepinizin ellerine sağlık....çok güzel....
sanırım bu parça eleştri değeri taşımayan yorumlara verilen en iyi cevap olsa gerek...
öpüyorum hepinizi......
 
salı günü çok ters,çarşamba sabah dersim var,hem de çok geç çıkıyorsunuz diyenlere... Gece grubu Cuma gecesi (07.10.2005) If rock barda sahne almaktadır. herkesi bekleriz...
 
Geri
Üst