Steve Vai'nin Gitarı Çalınmış

bir tane postun altında bi adamın çalıştığı kliniğe geldiğini ve vainin yanından gelen staffların baya sinirli bi şekilde geldikleri şeklinde yorum yapmıştı bi adam. hatta çalınma nedeninin o olduğunu iddia etti
 
Bir sayıma göre sağa sola dağıttığı halde 263 gitarı olan bir adam Vai. Benim çekmeceden boxerım çalınsa ben daha büyük zarardayım hepi topu 15 20 tane vardır.
Ama bu forumda bu niye dert oldu onu da anlamadım. Dikkat ederseniz gitarın köprüsü edge pro gövdesi de ıhlamur ve bu kombinasyon Türkiye`de senelerce veba saçan fare muamelesi gördü. Kaldı ki LED ler haricinde aynı özellikteki bir JEM 77 BRMR gitar aylarca satılmadı (aha da resmi) sanırsam hala da satılmamıştır... En kötü para toplar bunu alır göndeririz.
853_xva5CX2M.JPG
 
@OsmanBurak abi doğruyu söyle, gitar sende de ondan mı konuyu kapatmaya çalışıyorsun yoksa :D
Yok abim bunu her kim çaldıysa Türk olmadığı aşikar çünkü piyasası yok burada ihlamurun, ne diyorum 2500 liraya satamadı o JEM'i adam aylarca ölü yatırım. Çabuk elden çıkacak şey çalmak lazım bu memlekette Baja telecaster, blues junior falan...:)
 
Allah sevdiği kuluna önce eşeğini neyse.. Onların kültürlerine göre; Cowboy için atı neyse Steve Vai için gitarı da öyledir herhalde. İnsan, diz çöker tövbe ister bu olay karşısında umarım ders almıştır. :) Şakası bir yana, gündeme gelmek için bile yapılmış olabilir. Türkiye'de ünlülerden neler gördü bu gözler neler. Tabi bu çok masum bir olay onların yanında. Öte taraftan Dünyada o kadar kötü insan ve kötülük varken şu adamın gitarının kaybolmasına oh olsun diye bilmek zor iş en azından banane ya da boşver diyebilmek.. Ülkemiz sınırlarında 404 aradığınız sayfa bulunamadı tadında olsa da Steve Vai, sadece değeri neyse onu kazanan ve geçinip giden bir sanatçı. Rezidansları, sarayları yatları, katları olan biri değil olsa da hakkı tabi ki bana göre.. Ülkemizde tonlarca parayı 1 gecede vurgun yapanlar, 9-10 yaşındaki çocuğun yazdıklarıyla zengin olanları görünce insan, Steve Vai iyi ki var en azından eşitlik olmasa da dünyanın bir yerlerinde adalet hala nefes alıyor diyor.
 
Geri
Üst