Unknown Artist (Pop - Rock) - Ankara

eppur_si_muove demiş ki:
her ne kadar gecenin sonu benim için tatsız bitsede gerçekten güzel
olmaya çalıştınız we oldunuz uyuz seyirci kitlesine rağmen. . .gerçi yine bi şekilde unutulmazlar arasına girdi bu sahnede...merak edenlere söliim nasıl olduğunu:

küçük gurbaaa
küçük gurbaaaa
guyruuun neredeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D :D :D :D :D


ahahahaha... Baslarda seyircimizin biraz pasif kalmış olması, oturması, alkışlamaması, katılmaması bizi biraz germiş olsada sonradan seyircinin repertuarın enerjisine uygun olarak açılması bizi rahatlattı...

Özellikle sahnede yaptığımız danslar ve düetler gerçekten unutulmayacak türden....
 
bluebee demiş ki:
Dünkü tesadüfi tanışma faslımızın akabinde bir de buradan bir selam vereyim dedim Adilcan :) myspace'daki kayıtların harika. grubun youtube videolarında ses sıkıntısı var ama belli ki sahne enerjiniz iyi. Yolunuz açık olsun. Nedjima'ya gelmek ve dinlemek istiyorum bir gün sizi. Görüşürüz. :=)

Teşekkürler mesajın ve kayıtları dinlediğin için... :)
Elden geldiğince çalışıyoruz işimiz bu yoksa aç kalırız..
Görüşürüz..
 
MerenwenNenharma demiş ki:
Geç geldi yahu okadar prensiplerimizden taviz verip izlemeye gelecektik fekat olmadı işte..Gelmiş kabul edin artık okadar niyetlendik de..Bakalım belki bir gün gerçekten gelebiliriz..Allah nasib ederse..

Soprano 1 numara.


Valla gelmiş saymıyorum seni canlı olarak karşımda görmem lazm nese gelince görüşcez ;)
 
paragon demiş ki:
nedjımada sızı seyretmek en sonunda nasıp oldu kısa bı surede olsa sızlerı sahnede seyretmek guseldı :) basarılarınızın devamını dılerım ınsallah bıdakıne daha uzun bı sure sızı seyretmek nasıp olur maglum ısler yuzden yetısemıyorum :(

bu hafta bişekilde gelebildiğin için teşekkürler umut bigün kakao ile beraber çalarsak uzunca izleme şansı buluruz muhtemelen tekrar görüşmek üzere.. :)
 
YiGo demiş ki:
ahahahaha... Baslarda seyircimizin biraz pasif kalmış olması, oturması, alkışlamaması, katılmaması bizi biraz germiş olsada sonradan seyircinin repertuarın enerjisine uygun olarak açılması bizi rahatlattı...

Özellikle sahnede yaptığımız danslar ve düetler gerçekten unutulmayacak türden....

yiğitcim yani onlara bile düet yaptırdın ama bana bi kıyak geçmedin depeche mode'da bekledim belki mikrofonu bana werirsin die ama nafile napalım :cry:
 
bakın bu sefer deeeee gırıggalelerden geliom bana kalcak biyer ayarlıcanız ona güwenerek geliom zati :LOL:

şaka biyana bu sahneyide kaçırmıcam şimdiden heycan bastı walla umarım en güzeli bu olur her ne kadar ses sisteminden muzdarip olabilme ihtimaliniz olsada. . .yine her türlü destekle yanınızdayım UA yeni basçınızda hayırlı olsun sewgiler kardeşlerim bilhassa Adilcan we Sercan çarşamba görüşmek üzere ;)
 
Görüşürüz efenim iyi dileklerin için teşekkürler gerçi hasta oldum yatıyorum bugün ama çarşambaya enerjik bi şekilde çalıcaz..

Görüşmek üzere..
 
04.04.2007 (çarşamba) akşamı saat 21:00'de Tunalı Lone Star Cafe'de Sahnedeyiz Arkadaşlar...


Hepinizi orda görmek istiyoruz....,

Giriş: Ücretsiz
 
10_1176666742.jpg



Türkiye 'nin en gözde iki grubu Duman ve Kurban elemanları şu sıralar vatani görevlerini yerine getirmek üzerine askerliklerini sürdürüyorlar. Geçtiğimiz günlerde tekrar bir araya gelen ve büyük bir sükse yaratarak hayranlarını sevindiren Kurban ve Türk Rock müziğinin vazgeçilmez isimlerinden tüm kesimlerden büyük beğeni toplayan Duman grubu parçaları ile doyasıya eğleneceğimiz bir gece bizleri bekliyor.

Duman ve Kurban şarkılarını canlı dinlemeyi özlediyseniz bu gece tam sizegöre. 19 Nisan PERŞEMBE akşamı Ankara'nın gözde mekanlarından Biziz Rock Bar' da gerçekleşecek Duman & Kurban Cover Gecesine hepiniz davetlisiniz.
 
Perşembe Akşamı herkesi bekleriz efendim....


Herzamanki gibi eğlenceli olacağından emin olabilirsiniz...

Hele bir de ben hasta değilim bu konserde :D
 
Geri
Üst