Crossfire

Şimdi ben bir yanıt vereyim daha resmi olsun...
Biraz uzun olacak, başka bir mesa içinde vereyim, arka sayfaya atabilir çünkü, sayfanın sonuna gelmişiz gibi bir his var içimde... :LOL:
 
Upsss !!! Yeni sayfa...

1. CROSSFIRE - 13 MART Pazar günü saat 18.00'de Ona On Cafe'de NIGHTWOLVES 1.Buluşma kapsamında bir akustik konser verecek.

Etkinlikte daha önce hiç çalınmamış bir parça Don't Fool Me (büyük bir ihtimalle de ilk ve son kez) yanında konserleri takip edenlerce bilinen birkaç parçanın daha akustik yorumlarına yer verilecek.
Ayrıca sevgili dostumuz Özgür APAK imzalı iki adet YENİ VIDEO KLIP gösterilecek (Under Siege ve Gelibolu parçaları). Bunlardan biri 26 Mart ODTÜ konser görüntülerinden oluşuyor.

Gbanez, hem yırtındın izlemek istiyorum diye, hem de 4 hafta önce duyurduğumuz etkinliğin saatine stüdyo almışsınız, çok ayıp. Hele ki bu bir NIGHTOLVES Buluşma etkinliği, yarısı Nightwolf olan bir gruba yakıştıramadım :LOL:

agresyon_afis.jpg
 
2. CROSSFIRE- 16 MART Çarşamba akşamı DREAM TV'de Güven Erkin Erkal tarafından hazırlanıp sunulan YUXEXES programına konuk olacak ve canlı yayında sohbetin yanı sıra parçalarını çalacak.

3. AGGRESSION TREATY Albümü, 18 MART 2005 büyük destanın yazılışının 90. yıldönümünde raflarda yerini almış olacak.
Firma ATLANTIS MUZIK. Yurt dışı çıkışı için sonbahar bekleniyor (Running Wild cover telifi gibi kimi pürüzlerin aşılması için).
Dağıtımdan kaynaklanacak kimi aksaklıklar ya da gecikmeler olabilir. Bu normaldir. Albümün peşini bırakmayın, aile kasetçinizden inatla ama inatla isteyiniz.

4. Albümde GELIBOLU adlı bir parça var, adına aldanmayın Türkçe değil. Türkçe versiyonu da var ama albüme konmadı.
Albüm çıkış tarihi tesadüf değildir !!!

5. CROSSFIRE, 18 Mart'ta Çanakkale'de olacak !!! (erken gidip gezmek gerek biraz)
AGRESSION TREATY albümün çıkışının ardından 20 MART 2005 Pazar günü, albümde de yer verdiği destanın yazıldığı topralarda, ÇANAKKALE'de albümün tanıtım konserine çıkıyor.
18 Mart Üniversitesi ve TNT Bar katkıları ile gerçekleşecek bu konserde sahne alacak tek grup CROSSFIRE olacak.
Tüm Çanakkalelileri bekliyoruz !!!
 
ya ben bu olanlara inanamıyorum... :(
sadece akustik konseri izleyebilcez derken, stüdyonun toplanma saatiyle aynı anda olduğunu farkettim ve deyim yerindeyse YIKILDIMMM!!!17:00-19:00 :oops: :cry: :oops: :cry: :oops: :cry: :x
olamaz ya, ama rahvan yetkılılerının de sucu var! sadece o saat boşmuş ve brekay o saati alabilmiş... (insanoğlu bi kıyak yapar da, bize düzgün saat verir, berkay'cım der, o saatte crossfire toplantısı var der. ama nerdeeeee...... :?: :evil: )
:cry: şimdi en çok da videoları kacırcaım için üzülüyorum...
nasıl olur ya, sevgili arkadaşınız ÖZGÜR APAK'a ;) söyleseniz de, bu etkinliğin tamamını da kameraya çekse... :LOL: :LOL: :LOL:
neyse, yine de "AYNI ANDA KAFA SALLIYOR OLACAÐIZ!!!". şimdilik bu bile yeter... aynı saatteki o kafa sallamaları üstünüze alınabilirsiniz hiç çekinmeden, en azından benimkileri... :twisted: :p
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
 
Üzülerek söylemek istiyoruz ki, CROSSFIRE etkinliklerinin videolarına ulaşmak o kadar olamayacak. Bu etkinlik de video'ya kaydedilecek ama internetten yayınlanmayacak. Ne yazık ki Stüdyo Raven'a ya da Zuhal Müzik'e gidip izleme şansınız olmayacak. Etkinliklere üyelerimizin katılımı bizim için çok önemli. Etkinliklerin ticari bir boyutu olmadığını düşünürseniz, bu oluşumun amacı açısından çok önemli bir durum katılım.
Özellikle de Ankara'da oturup da konser ya da etkinliklerde olmayan Nightwolves elemanları için.

Ama Fan Kulüp bunun için de bir çözüm üretecek merak etmeyin. ;)
 
Crossfire'ı her hep sert haliyle dinledik,akustik de farklı bir deneyim oldu açıkcası :) Uzun zamandan sonra Sunday'i tekrardan canlı dinlediğim için çok mutluyum.(Bridge kısmı biraz farklıydı ama olsun :( )Watching Over Me ve A Tout Le Monde da akustik performans için çok iyi seçimler olmuş.Albüm öncesi bu etkinlik iyi oldu valla :)

Organizasyonu düzenleyen Nightwolves'a teşekürler.
 
evet çanakkalede olacaklar 20sinde... konseri zaten biz rock kulübü olarak ayarlıyoruz... sizleri dinlemek isterdim aam ben o tarihte istanbula gitmek zorunda kaldığım için sizi dinleyemicem... neyse çanakkale orda olacak inşallah......

buarada grup elemanlarından biri bana msn yada bi mail adresi verebilirmi ufak bi röportaj işi varmış galbaa bizim rock kulübünün fanzini için....
 
ok. arkadaşlar sizleri ağırlıcak...
ben sizi dinlemeyi istiyodum ama istanbula gitmem gerektiği için mecburen gidecem... nese biz herzaman çanakkaledeyiz yine bi ara yaparız bişiler...
 
Bu gece yüxexes deki canlı performansınız çok iyiydi.Bence amatör gruplar adı altındaki bu foruma,fazla bile kaçıyorsunuz.Tebrikler.Bi ara saçlar senkron olarak uçuşmaya başladı hipnoza girdim :twisted:
 
Bence de programda çok iyi peformans sergilediler. Kafa sallamalar falan çok iyi oturmuş. Babam bile beğendi parçaları :LOL:
Abim de fan kulüp adına konuk olarak yer aldı. :LOL:

Alayına sevgilerimi gönderiyorum. :elsallaa
 
bence ses çok kötü geldi.bu kesinlikle grup elemanlarının hatası değildi.özellikle ilk şarkıda trampetten başka birşey duyulmuyordu ve bassist in gelmesiyle vokalde çok rahat edecek ve o zaman power vokali tam anlamıyla yapacak.çok iyi bir grup çok güzel müzik yapıyorlar.albümleri hayırlı olsun inşallah sorun çıkmazda alabilirim.hürmetler
 
Kanal cekmedigi icin izleyemedim yorum yapamıyorum :( :( .. Degerli sponsorumuz ve zuhal muzik mudurumuz , Ozgur abimizin cektigi videoyu heyecan ve sabırsızlık ile bekliyoruz .. 8O :roll:
 
ya bizde de yoktu o kanal... :cry:
su album cıksa, ankaraya gelse de nasiplensek bizde yau...
bu arada, taşıyıcı_cats; o trampet ne için alındı zannediyodun?... ;) :D
 
programda biraz tutuk gördüm crossfire'ı. bunu da normal karşılamak lazım.canlı yayın stresi falan... çıkacak albümünüzde de başarılar dilerim.
 
Geri
Üst