Crossfire

Kalipardi... Sen ayın 16'sında gör bakalım kahramanlığı...

s_hifty demiş ki:
bugün bir siteye girdim sitede mp3 bölümüde var dur dedim bir bakayım bide ne göreyim Here's Crossfire (Turkish Thrash Metal band) mp3 links. yazıyor tam kızıcaktım ki bir baktım verdiği link crossfire ın sitesi.Siteye mp3 ler eklenmiş hemde 4 tane bence çok gereksiz abartılı ama sizin takdiriniz o tabi

Moruk, iyi diyorsun, hoş diyorsun da tüm albüm yayınlanmadı zaten.
Tanıtım ve ulaşamayanlara ya da merak edenlere ulaşmak anlamında bu gerekli bir adımdı. Türk piyasasında compilation CD mantığı olmadığı, radyolar ise az ve içerik olarak da sığ olduğu için (bence bir kaç istisna hariç çoğu böyle) kendini tanıtmak için müzik yapmak dışında ek çaba sarfetmen de gerekiyor.
 
Kalipardi; ellerine sağlık. Öykü gayet güzel olmuş. Biraz Umut Sarıkaya'lık sezmedim değil. Yine de iyiymiş.
Umarım 16 Ekim'de tanışırız...
 
kalipardi demiş ki:
komutan mereğe göbeğinden sarıldım ve çevik bir hareketle arkasına geçtim.sağ elimle bacak arasını sıkıca kavrayarak bağırdım ''istiklal marşını tersten oku laaan''.hepsi suspus olmuştu,komutan merek okumamakta ısrarlıydı.fakat sessizliği sarsan kırt sesiyle beraber okumaya başladı.yavaş yavaş buharlaştığını hissettim

Hacı ben senin yerinde olsam bu aralar Hatay Sokak'a gitmezdim. Komutan Merek giymiş deri mezbaha önlüğünü, eline streil eldivenler geçirmiş, bekliyordur. Üstelik İstiklal Marşı'na da tersten çalışmıştır ki yanlış falan söylersen arada kaynamasın :LOL:
 
valla arkadaşlar hepinize çok çok teşekkürler.bana tahammül ettiniz en azından.umarım keyif almışsınızdır,yüzünüzde ufakta olsa bir tebessüm hasıl olmuştur.hikayeye diğer elemanlarıda dahil edecektim lakin vakit yetmedi,insanların sabrını zorlayamazdım. hikayenin içinde gerçeklerede yer verdim,bu sayede biraz çekilir oldu.
neyse bu yazımın sonunuda bir öneriyle bitireyim.hani şu holywood filmlerinin jeneriklerini seslendiren bi ses varya,o sesin sahibini ikinci albüme dahil etseniz muhteşem olur.yada konserlerde sizi o adam sunsa.dünyada ve türkiyede bir ilk olur be abi.
umut sarıkaya olayıda yalan değil hani.arak yapmadımda,daha çok onun olaylara bakış açısını kullandım denilebilir.neyse herkese teşekkür,bir iki forum projem daha var,yakında görüşürüz(proje adamıyım lan ben)
 
Vay vay vay... Uğur Abi de gelmiş foruma. Azıcık şenlensin ortalık.
Haziran sonu gerçekleşen Metal Days 6 konserinde fikrimce Nightwolves da, Crossfire da yeterince iyi değillerdi. Konserin duyuru aşaması ve tarihi nedeniyle Nightwolves yeterli katılımı sağlayamamış, bu da Crossfire'ın performansına yansımıştı.

16 Ekim'de Nightwolf'lar olarak oldukça kalabalık olacağız gibi gözüküyor. Crossfire da sahnesiyle dillere destan bir konser yaşatır umarım bizlere... (Hazır elemanlar da foruma katılmışken mesaj yollayayım kendilerine... :LOL: )
 
Vaşş ugur abey de gelmiş , oj gelmiş... Goruslere katılıyorum söle iyi bi performans bekliyorus efem .. Söle babalar gibi kafa sallamayalı uzun zaman oldu , silkinip kendimize gelme vakti :metalhead
 
Bazı arkadaşlar ısrarla Türkçe kullanımına ve noktalama işaretlerine dikkat etmiyorlar! Anlamadığım konu, bir veya iki sene öncesine kadar ÖSS için kıçınızı yırtmadınız mı Türkçe bölümünden "FULL ÇAKİİM(!)" diye? Aynı özeni burada da gösterin lütfen. İleride birgün başınıza bela olur yaptığınız yanlışlar. Unutmayın ki Türkçe'nin yozlaşması, Türk'lüğün yozlaşmasıdır. Tarihine "Gelibolu" gibi bir parça yazarak anlam yüklemiş bir grubun üyesi olarak tekrar bütün forum kullanıcılarından ve Nightwolflar'dan bu konuda dikkatli olmalarını rica ediyorum :)

Hata yapanların isimlerini vermeyeceğim, onlar kendilerini biliyorlar! :p :)
Noktalama işaretlerine dikkat etme konusunda ise halen Rebel Deniz önde gidiyor, arkasından kardeşi Deer Çağlar.

Not: Ben de hata yapabilirim. Hatalarımı düzeltirseniz sevinirim, hatta çay ısmarlarım size. :)
 
uguraksoy demiş ki:
Pek tabii elimizden gelenin en iyisini yapacağız bi de şu Can'ın hastalığı olmasaydı... geçmişler olsun pamığıma

Sağol.
Gerçekten kötü durumdayım, oniki saatte bir aldığım ilaçların listesi şöyle:
-Exen
-Aksef
-Cirrus
-Equate C
-İliadin
-Broksin

Herkes bu aralar kendine dikkat etsin çünkü hasta olabilirsiniz mevsimden dolayı. Benim hastalığım çok ağır geçmekte. Ama size bir tavsiye vereyim, eğer hiçbir şey yokken genziniz yanmaya başlarsa, bilin ki kötü yoldasınız. Şu anda kendini iyi hisseden herkes C vitamini takviyesi yapsın, portakal suyu, limonlu salata gibi şeyler işe yarar. Sağlık çok önemli. Kimse ihmal etmesin. Konserde hasta Nightwolf görmek istemiyorum! :) (Ben de iyileşirim umarım)
 
Selamlar.
Hiç beklemediğim bir yerde (Kırıkkale Üniversitesi-Mühendislik Kantini) hiç beklemdediğim bir saatte (İftar Saati) Crossfire t-shirt giymiş bir eleman gördüm!
Şimdi düşünüyorum, acaba çektiğim acıların yol açtığı telafisi olmaz beyin sarsıntılarının bir yansıması mı, yoksa Kırıkkale'de Crossfire dinleyen bir insan olabilir mi?!
 
Geri
Üst