RUJ (Alternatif/Modern Rock) - Ankara

süper,uzun zaman olmuştu sizi sahnede izlemeyeli,sizle beraber bağıra bağıra fotoroman ı söylemeyeli,şimdi diğer 2 süper şarkıyıda ezberledimm,hadi 17 eylül replikk bar.. kış,fotoroman,phi,exi ve tüm diğerleri,zafer bi tanede dredg lütfen..
 
Hatırlatma

17 Eylül Cumartesi gunu RUJ - Durak - The Next Highway Replik Bar da Sahne alacaktır... Giris 5 YTL.. icerde bira fiyatı da baya uygun olacakmıs..zannedersem saat 15 gibi ilk grup cıkacak sahneye...crashintome konserde dredg calacagız;)
sevgiler...



Not: Bilmeyenler icin Replik Rock Bar Cevre Sokak ta Manhattan ın hemen yanı...
 
lasttobreathe!!!!!!!
ya ne diim ki size daha bu şarkılar züper zaten:),
ya bi kere sözler.....................
dağılıyorum ya......özeliikle kıs manyak olmus ya ilk dinlediiimdde çok etkilendim 3,48 den sorası hele tam olmuş ya yani beklenmedik bi şekilde ve melodi ya abi yapıosunz bu işi süper ya daha yani...............yok otesi yok alası!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
diğeri zaten bi ayrı..................
"durmadaaaaaan bıkmadaaaaaaaaaaan soru sordum kendimeeee yoksa ben miiiiiii böyleyiiiiiiiiiiiiiiiim................." :) :) :)
ben de oleyim arkadaşlaaar :D :D :D :D :D :D
ama siz soru sormaya devam edin daha iyiye gidiceksiniz çözümsüz diiil hiç bişi.................................
"öyle ya da böyle BEN SİZİNLEYİM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............................"
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Allah aşkına forum kurallarını okuyun. -- Yönetim
 
kapadokya da bir Ruj konseri olayı dogrudur...kesinlesince burdan bildiririz..:):)

ve ayrıca herkesi beklioruz Cumartesi gunu sezon acılısında Ruj , Durak , The Next Highway konserine Replik bar a... giris 5 YTL ..
 
eywallah kakalak bekleriz:)

Hatırlatma

17 Eylül Cumartesi gunu RUJ - Durak - The Next Highway Replik Bar da Sahne alacaktır... Giris 5 YTL.. icerde bira fiyatı da baya uygun olacakmıs..saat 14 gibi ilk grup cıkacak sahneye...RUJ 15 :30 gibi sahnede olur..
sevgiler...


Not: Bilmeyenler icin Replik Rock Bar Cevre Sokak ta Manhattan ın hemen yanı...
 
konser çok iyiyidi,ses harikaydı,yeni şarkınızda öyle,keşke değerinizi bilip de gelenler ,yada gelip de kalmasını becerebilen RUJ dinleyiceleri olabilseydi.bence siz çok daha iyilerine layıksınız,zaten bunu duyulması gereken yerlerden duyuyorsunuz,emeğinizin karşılığını alacağınıza inanıyorum.bu gün çookk eğlendimm,en kısa zamanda yeni bir konser haberi bekliyoruz.RUJ severim deyip sonra orda bulunmayan,forumlarda gaz verip gelemyenleri boşverin devam edin,şarkılarınızın her biri özenli,sözleriniz de öyle ben sizi çok seviyorum,şu an bulunduğum konumda olmasam genede çok severdim,ve o boş konuşanlar gibi yapmaz konserlerde sizi desteklerdim.bu gün harikaydın RUJ VE HARİKAYDIN zafer,uğur,başar,ve oktay....
 
asagi yukari bir sene önce bir arkadasim ''bak dinle bu grubu, ankaralı lar fln..cok sevdim ben'' demişti..exi, phi ve yorgun...özellikle exi ye tapmiştim..hala da mp3 klasörümün vazgecilmezleri arasindadir..basarilar valla..süper:)
 
"Diğeri" çok güzel bir şarkı olmuş. Diğerleri de oyle. Umarım gerçekten hakettiğiniz yere gelirsiniz. Hakediyosunuz. Bir de vokaller çok başarılı. Gelemedim yine izlemeye. Çok mükemmel bi grup. Nazar değmesin :) başarılarınızın devamını dilerim. Kolay gelsin
 
Geri
Üst